končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 138 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,14 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gaštanové brownies s čokoládovým a orechovým krémomPOTREBNÉ PRÍSADY BROWNIES: 100 g horkej čokolády, 150 g masla, 150 g hnedého cukru, 80 g hladkej múky, 125 g gaštanového pyré, 4 vajcia, 2 lyžičky prášku do pečiva, KÁVOVÁ PENA: 300 ml smotany na šlahanie, 100 g horkej čokolády, 75 ml silnej kávy, cukor podľa chuti, ORECHOVÝ KRÉM: 300 ml smotany na šlahanie, cukor podľa chuti, 80 g mletých orechov, OSTATNÉ- 30 g mletých orechov na ozdobu, zvysne gastanove pyre, kyselkavý džem, banány POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 21.5.2012, 17:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Mini roládky z gaštanového pyré ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY 2 x gaštanové pyré * 150 g práš. cukru * 150 g masla * 2 dcl mlieka * 2 PL hladkej múky *....na poliatie horká čokoláda * POSTUP PRÍPRAVY Tento receptík mám od kamarátky Marienky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 21.12.2015, 10:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Gaštanová torta (bez múky a cukru)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40301 POSTUP PRÍPRAVY podľa Mariky S. ID 64179 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzka B. (ZuzankaB) ID 8475 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 22.4.2012, 21:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gaštanové cupcakesPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO - 160g masla, 200g jemného kryštálového cukru, 5 vajec, 200g gaštanového pyré, 100g polohrubej múky (môžete použiť aj celozrnnú alebo špaldovú), lekvár, banán (nemusí byť), KRÉM - 2 šľahačky v prášku dr. Oetker, 300ml studeného mlieka, 250g gaštanového pyré, na ozdobu kakaové guľôčky POSTUP PRÍPRAVY Akosi ma tie cupckes chytili, dnes som vyskúšala inú verziu z môjho milovaného gaštanového pyré. Postup... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (33) posledné: 1.3.2012, 20:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Nepečená gaštanová roládaPOTREBNÉ PRÍSADY 3 balíčky BEBE kakaových°°°100g práškového cukru°°°2 PL kakaa°°°20ml rumu°°°100ml vychladnutej silnejšej kávy°°°125g masla. NÁPLŇ: 250g gaštanového pyré°°°125g masla°°°100g práškového cukru POSTUP PRÍPRAVY Vynikajúca sladká mlsnota z maminčiných receptov :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (34) posledné: 16.3.2013, 0:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Gaštanová torta -NEPEČENÁPOTREBNÉ PRÍSADY 2 krabice čajové sušienky Esíčka (neodporúčam nahradiť piškótami, nie je to vôbec ono), 1 maslo, 2 gaštanové pyré (teda 2x250g), 3 smotany na šľahanie, stužovač šľahačky (príslušné množstvo na tri šľahačky), džem alebo zaváranina najlepšie červený sladkokyslejší, ja mám najradšej jahodu ale dobrá je napríklad aj višňa, čokoláda na postrúhanie a ozdobenie POSTUP PRÍPRAVY Esíčka vysypeme do misy, rozmrvíme najemno rukami alebo niečím roztlačíme. Pridáme zmäknuté maslo, vypracujeme na hmotu. Natlačíme na spodok tortovej formy. Navrch natrieme džem alebo rozotrieme zaváraninu. Mäkké gaštanové pyré nahrubo nastrúhame a natlačíme do tortovej formy napevno (aby sa potom pri krájaní rez nerozsypal). Šľahačky vyšľaháme so stužovačom (nesladíme ich, môžeme ovoňať vanilkou) a hotovú šľahačku dáme do tortovej formy navrch na gaštanové pyré. Dozdobíme strúhanou čokoládou. Dáme do chladničky na cca hodinku, ak vydržíme, ak nevydržíme, podávame hneď :))) Krásne vyzerá celkovo aj na reze a je úžasná, vynikajúca, osviežujúca, ľahká, rýchla a jednoduchá na prípravu, proste skvelý zákusok nielen ku káve! Ak tu náhodou takýto recept je vopred sa ospravedlňujem, ale mne prišiel mailom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Anna I. (anna1) ID 15757 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 21.12.2011, 11:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
strojčekové (mandlové,orieškové,kokosové,gaštanové)POTREBNÉ PRÍSADY 500g hlad.muka, 250g maslo, 2vajcia, 150g práš.cuk, 1/2 bal.kyp.prášok, 100g ,mandle(alebo kokos,lieskov,gaštany..) POSTUP PRÍPRAVY cesto cez strojček,klasika postup ukladám si to sem ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Erika O. (retro) ID 14453 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 16.7.2012, 18:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Plnené gaštanové kolieskaPOTREBNÉ PRÍSADY Na 5O-6Okúskov potrebujeme: 5OO g hladkej múky,140 g práškového cukru,1 vanilkový cukor,1 žĺtok,3 PL rumu,250 g gaštanového pyré,350 g masla(margarín),popr.1 bielok na potretie .Na gaštanový krém: 250g gaštanové pyré,2 čokolády ľadové gaštany,100g masla,2PL pr.cukru,3PL rumu.Čokoládu na polevu POSTUP PRÍPRAVY Postup som nenafotila,lebo je úplne jednoduchý a každá ho určite dobre poznáte:)Múku zmiešame s pr. a van. cukrom, pridáme žĺtok, rum,pyré a pokrájaný studený margarín.Vypracujeme cesto, ktoré vložíme do mikroténového vrecka a dáme odpočinúť aspoň na hodinu do chladu.Cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 3 mm a vykrojíme kolieska,alebo rôzne tvary.Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Polovicu z nich môžeme potrieť rozšľahaným bielkom a posypať zmesou cukru a orechov. Posypané i neposypané kolieska pečieme vo vyhriatej rúre asi 12 minút pri teplote 180 °C. Pripravíme si plnku:Čokoládu rozpustíme nad parou,do mierne vychladnutej pridáme pyré,cukor,rum a dobre vymiešame.Necháme vychladnúť.Vyšľaháme maslo(najlepšie je,aby mali maslo aj gašt.hmota rovnakú teplotu) a postupne pridávame gaštanovú masu.A už len plníme,plníme a plníme:)Môžeme poliať,alebo namáčať v čokoláde.PS:Nezľaknite sa,keď koláčiky nebudú hneď mäkké.3-4dni po naplnení sú vynikajúce. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 51 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (37) posledné: 28.12.2012, 20:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Gaštanové srdiečkaPOTREBNÉ PRÍSADY 400g hladkej múky (ja som dala 100g sójovej a 300g celozrnnej), 140g práškového cukru, 2 vajcia, 200g tuku (maslo alebo margarín), 250g gaštanového pyré, na dokončenie - práškový cukor + vanilkový cukor alebo čokoládová poleva + rôzne ozdoby POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som našla v Extra prílohe Nového času pre ženy 2009 a dnes som sa dostala k jeho vyskúšaniu, nebanujem, sú úžasné a veľmi jednoduché na prípravu. Tu je postup... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 85 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (107) posledné: 16.12.2014, 7:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Gaštanové košíčky so šľahačkou ♥ ♥ ♥PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoláda na varenie * papierové košíčky * gaštanové pyré * šľahačka * POSTUP PRÍPRAVY Najprv si spravíme košíčky z čokolády. Sú robené podľa receptu: M. Krištofikovej / EmKa /. Recept nájdete v prvom komentári. Necháme ich stuhnúť. Košíčky si pripravíme vopred. Keď príde nečakaná návšteva, tak ich naplníme vyšľahanou šľahačkou. Na vrch postrúhame gaštanové pyré. Veľmi sme si pochutnali. Emka ďakujeme za inšpiráciu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 7.11.2011, 22:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 138 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,14 ďalšie >> |