končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 361 (zobrazuje sa 361-361) | << predošlé 1,.,32, 33, 34, 35, 36, 37 |
MLETÉ MÄSO |
LasagnePOTREBNÉ PRÍSADY Lasagne, cibuľa, olej, mleté mäso (používam chudé bravčové), lúpané paradajky v konzerve, mrazená zelenina (napr. hrášok alebo čo doma nájdem v mrazáku), hladká múka, mlieko, koreniny - kari, mleté čierne korenie, sušený cesnak, sladká červená paprika a strúhaný syr (najlepšie parmezán, ale samozrejme nemusí byť) POSTUP PRÍPRAVY K dozlatova opraženej cibuľke na oleji pridáme mleté mäso, okoreníme a podlejeme troškou vody. Keď je mäsko hotové pridáme zeleninku a rozmixované paradajky. Z oleja, múky a mlieka si pripravíme bešamel. Na dno sklennej misy poukladáme lasagne rovno z krabičky bez predchádzajuceho varenia, zalejeme mäsovozeleninovou zmesou a bešamelom. Vrstvy pridávame podľa veľkosti (hĺbky :-) misy. Niekedy, keď mám veľa syra, dávam syr i na každú vrtvu bešamelu, ale vačšinou len na vrch. Upečieme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Linda V. (hawra) ID 703 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 1.2.2009, 10:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 361 (zobrazuje sa 361-361) | << predošlé 1,.,32, 33, 34, 35, 36, 37 |