končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 321-330) | << predošlé 1,.,28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
Orechová torta - darčekPOTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus od Dáša (Onasi): 4 vajíčka , 250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 220 g práškového cukru, 150 ml oleja a 100 ml horúcej vody**********Orechový korpus: 6 vajec, 250g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 dcl tuhej čiernej kávy(uvarenej), 200 g polohrubej múky, 100g orechov a 1 prášok do pečiva******Čokoládový krém od Elenky *ela* ID: 4972: 100g várovej čokolády, 1 dcl mlieka 2KL masla, Ďalej 1dcl mlieka a 1 polievková lyžica solamylu a napokon 200g masla a 100g práškového cukru a 1 vanilkový cukor**** Orechový krém(pôvodne nadstavovaný krém od Lucky (gupka)ID 9968 len som pridala nakoniec orechy-mleté): 250 ml mlieka, 2 PL polohrubej múky, 1PL masla, 250g masla, 200g práškového cukru,1 vanilkový cukor za hrsť alebo dve mletých orechov ****ananásový alebo iný kompót, cca 2-2,5 dcl rumu a na marcipán(od Arielll) -ja to volám marcipán, ale samozrejme, je to falošný marcipán:400g práškového cukru, 400g sušeného mlieka, 5-6 lyžičiek oleja, 5-6 lyžíc bazového medu v mojom prípade, inak tam ide nejaký obilninový sirup:o)) a ešte som zabudla na mandľovú arómu a slivkový lekvár POSTUP PRÍPRAVY v obr.postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 19.11.2010, 17:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
LentilkáčiPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Kamoška ukecala, tak som volacosi vytvorila. Celkom sa mi paci. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Iva B. (Iffko) ID 3392 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 4.11.2008, 17:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
MARLENKAPOTREBNÉ PRÍSADY Marlenka podľa MMB. POSTUP PRÍPRAVY Použila som recept z MMB.Torta je super.Ale buď by som pridala viac krému,alebo o jeden až dva pláty menej. Inak odporúúúúčam.Pláty som kúpila v Kauflande.A krém som robila zo salka.Odporúčam variť minimálne 3 hodiny.Ja som ho varila zaliaty vodou 3,5 hod.Pozor!!!musí byť stále zaliate, aby sa rovnomerne prevarilo.A potom dáme k vyšľahanému maslu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Katarina Č. (pevina) ID 6757 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 11.3.2008, 22:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Parížska tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Na korpus potrebujeme:4 vajcia,4lyž. polohrubej muky,4lyž. mletého cukru,1/2 balíčka praš. do pečiva, 2lyž kakaa Na krem potrebujeme:2 smotany na šlahanie(tie male v krabičke po 250ml),4lyž. kryštaloveho cukru,4lyž. kakaa POSTUP PRÍPRAVY Ako prvy varíme krem,ktorý musí stáť v chladničke 24hod.všetky prísady na krem uvaríme aby to zovrelo a odstavime. Korpus: vajcia s cukrom vymixujeme do penistva,pridame muku a prašok do pečiva a nakoniec kakao.Dame piecť na 210°C.Po upečení dame korpus vychladnuť . Medzi tym si mozeme vymixovať krem do ktoreho dame na konci 2 stužovače.Krem natrieme na vychladnuty korpus.Môžete poliať s čokoladou alebo posypať s grankom (ja som prave čokoladu nemala) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Ivana R. (ferre) ID 5433 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 11.9.2008, 12:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Narodeninová torta s gaštanovým pyré pre maminkuPOTREBNÉ PRÍSADY 3 cestá: 12 vajec * 360 g cukru * 6 lyžíc mlieka * 360 g polohrubej múky * 1 1/2 bal. kypriaceho prášku, 6 lyžíc kakaa * 3 lyžice oleja * 75 g čokolády (varovej); PLNKA: 2 x 250g gaštanového pyré, 6dcl mlieka, 2x Zlatý klas, 400g masla, cukru a rumu (esencie) podľa chutí; lekvár podľa chuti; falošný marcipán zo sušeného mlieka - niekde z MMB POSTUP PRÍPRAVY Cesto: klasické piškótové cesto: žĺtka vymiešame s cukrom a kakaom (pridáme mlieko - lepšie miešanie) , pridáme olej, nastrúhanú čokoládu; nakoniec pridáme múku zmiešanú s kypr. práškom a túhý sneh, všetko zmiešame a dáme upiecť vo vymastenej a vymúčenej forme (priemer formy cca 30 cm);*** *** PLNKA:uvaríme si hustý krém - necháme vychladnúť, maslo vymiešame s práškovým cukrom, všľaháme krém a postupne pridávame aj gaštanové pyré - dochutíme podľa vlastnej chuti! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Lenka O. (pokilienka) ID 54516 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 11.9.2008, 19:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Hubka s motýlími vílamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 piškótové korpusy upečené v nerez miskách...krém, marcipán POSTUP PRÍPRAVY Korpusy necháme dobre vychladnúť. Spodný diel musí byť v hornej časti užší tak ho od stredu na hor orežeme...smerom nahor sa zužuje. Na klobúčik orežeme nepravideľne v strednej časti akoby malé priehlbinky. Kraj korpusu orežeme do obla a zoberieme trošku aj z vnútra. Z odrezkov, džemu a rumu urobíme punčovinu. Z nej vytvarujeme špičku na hubke, ale až potom, keď naplníme korpusy. Každý korpus na 3 krát prekrojíme a naplníme. Natrieme krémom obe časti...na klobúčik pridáme špičku z punčoviny a necháme vychladiť. Marcipán rozvaľkáme a každú časť potiahneme. Ružovým poťahujeme aj vnútro. Položíme ho na biely hlúbik a trochu pritlačíme. Prilepíme biele rôzne veľké kolieska a ostatné detaily. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 19.2.2009, 22:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja prvá torta :)POTREBNÉ PRÍSADY Robila som dcérke k narodeninám, všetko podľa Vašich inšpirácií, moc vďaka!!! POSTUP PRÍPRAVY korpus mramorový ale so špaldovou múkou (inú nepoužívam), plnka čokoládovo-pudingová a parížsky krém plus banány na obe "poschodia". Marcipán zo sušeného mlieka podľa Arielll. Krídla včeličiek MMF... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Ivana N. (vedrun) ID 194 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 23.10.2009, 9:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
SLANÝ DORTPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ...Směs na chleba do pekárna, pomazánka dle chuti, sýr, salám, vařená vajíčka, zelenina. POSTUP PRÍPRAVY Ze směsy chleba upeču v dortové formě korpus a ze zchladlého seříznu kurku (dlouho trvá něž změkne) Poté korpus v polovině rozříznu, pomažu pomazánkou a nahladu vrstvu salámu, sýru, vajíček... Druhou polovinu korpusu také pomažu a přiloupím na první... Celý dort potřu pomazánkou, pokladu plátkama sýra a dozdobím salámem, sýrem a zeleninou.....(pórkem, okurkou, rajčaty, ....) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KLÁRA K. (kajinamac) ID 79995 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 3.2.2009, 15:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ruská punčová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ***PIŠKÓTOVÝ KORPUS***3 vajcia, 90g cukru, 70 múky***KRÉM***2dcl mlieka, 6 žĺtkov, 1 vanilka-variť (šľahať) nad parou do zhustnutia, rozdeliť na dve časti***ŽELATÍNA***1/4 l vody, 20g želatíny, 100g kr.cukru-10-15 minút nechať postáť, potom zahriať a rozdeliť na tri časti***okrem toho: piškóty, 3 šľahačky (smotana na šľahanie 33%), 1 menšia konzerva ananásu+100g hrozienok dať deň vopred do rumu, lieskové oriešky opiecť na suchej panvici, potom horúce vyšúchať v utierke aby sme ich zbavili šupky, následne posekať a nechať zopár na vrch na ozdobu, káva, džem POSTUP PRÍPRAVY Tak túto úúúúžasne dobručkú tortičku som dostala dnes.....od mojej mamičky....... Torta je naozaj výnimočná, nie je moc sladká, nedá sa síce nejako zvlášť nazdobiť a ani krájať na zvlášť úhľadné rezy, lebo pre napité ovocie sa zle krája...mama ju robí len na výnimočné jubileá.....ak by ste mali nejaké ďalšie otázky, tak všetko zkonzultujem a odpoviem. Nemohla som robiť obrázkový postup, aj keď som veľmi chcela...nedalo sa, seklo ma v krížoch....tak možno niekedy..... dúfam, že som na nič nazabudla a želám nech sa darí. Lucia POSTUP: Upečieme piškótu, žĺtka vymiešať zvlášť s cukrom a potom primešať múku a vyšľahaný sneh z bielkov. Nechať vychladnúť a nechať vo forme, oddeliť len boky korpusu nožom od formy, potom natrieť korpus džemom. Do formy musíme dať po celom obvode papier na pečenie, tak aby presahoval do výšky, lebo torta je vysoká. Tortovú formu uvoľníme, dáme okolo korpusu papier a formu znovu zavrieme. Na natretý korpus dáme 1.časť žĺtkového krému, ktorý sme zmiešali so želatínou a s vyšľahanou šľahačkou. Želatína aj krém majú byť vlažné. Na to poukladáme piškóty namočené v rumovej káve (rum použijeme ten z hrozienok a ananásu) a posypeme časťou scedeného ananásu, hrozienok a orieškov. Dáme chladiť, len pokiaľ si vyšľaháme ďalšiu šľahačku a urobíme to isté s 2.časťou krému a želatíny. Postup zopakujeme. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (47) posledné: 10.11.2009, 16:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Najstaršia torta na svete /Linzer torta/POTREBNÉ PRÍSADY * 200g hl.múka * 100g maslo * 100g ml oriešky / orechy, lieskovce, alebo mandle/ * 80g pr.cukor * 1 vanilka * 1 vajíčko * nastrúhaná kora z 1/2 citróna * caa 250g ríbezľového /alebo iného pikant.džemu/ * POSTUP PRÍPRAVY - neskutočné množstvo receptov je na túto slávnu rakúsku tortu .... dnes trošku v mierne vianočnom slohu ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (44) posledné: 25.11.2009, 22:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 321-330) | << predošlé 1,.,28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38,.,2566 ďalšie >> |