. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 138 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,14 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

Karamelovo-gaštanový sen v mojom prevedení


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

Inšpiráciu som si zobrala od Miruška B. (miruška) ID 1104 a upravila podľa seba.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Miroslava H. (miroslava72) ID 96819 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZLEPKOVÁ DIETA

Bezlepková torta z gaštanového pýre



POTREBNÉ PRÍSADY

8 vajíčka, 3 gaštanové pýre, 3 dcl mlieka, 3 šľahačky bez cukru dr. Oetker, kyslý džem

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Žĺtka si oddelíme od bielkov. Žĺtka si vyšľaháme a pridáme 2 gaštanové pýre.. Bielka vyšľaháme a pridáme do zmesi ktorú sme si pripravili. Vyšľaháme a dáme piecť do okrúhlej formy na 180 stupňov. Plnka: Z mlieka a šľahačky si vyšľaháme šľahačku. Pridáme 1 gaštanové pyré. Postup: Keď je cesto upečené, vyberieme ho a prerežeme ho pozdĺž na 2 časti a necháme vychladnúť. Vychladnuté cesto natrieme džemom a naplníme plnkou. Vrch torty a boky tiež omastime plnkou. Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Jana Križanová (extansa) ID 123823 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Gaštanové rezy


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

.

POSTUP PRÍPRAVY

.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Viera Š. (visi) ID 41265 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 30.1.2013, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Domáce gaštanové pyré



POTREBNÉ PRÍSADY

viac na http://spicelifeandjoy.blogspot.cz/2012/12/domace-gastanove-pyre.html

POSTUP PRÍPRAVY

Gaštanové pyré je variabilné na prípravu jedál (zákusky, torty, nepečené dezerty), ale konzumovať sa dá aj klasicky - so šľahačkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Jana S. (JaniS.) ID 159902 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 18.12.2012, 12:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Orechové úliky, gaštanové rohlíčky, karamelové košíčky, linecké koliečka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

všetky recepty mám odtiaľto z MMB. Vďaka všetkým za inšpiráciu.

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je moja dnešná predpríprava na vianočné pečenie, dúfam, že niečo zostane aspoň do Mikuláša :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Zuzana A. (adamatosimi) ID 97178 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (13) posledné: 23.12.2014, 10:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Gaštanové cukrovinky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

recept a postup na mojom blogu

POSTUP PRÍPRAVY

...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Jana F. (muffin2) ID 260556 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 20.12.2012, 22:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Špaldové gaštanové rohlíčky



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g špaldovej celozrnnej múky hladkej (alebo len hladká múka klasická), 130 g trstinového cukru, 250 g gaštanového pyré, 3 žĺtka, 190 g masla, štipka soli, poleva - cca 200 g čokolády na varenie + tuk

POSTUP PRÍPRAVY

Recept som našla na internetovej hrnčekovej kuchárke a musela som hneď vyskúšať, akurát som zmenila múku a cukor.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov)

Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (30) posledné: 2.2.2013, 20:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Gaštanová torta podľa Martina P. (Mata406) ID 48300


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Recept podľa Martina P. (Mata406) ID 48300 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28821

POSTUP PRÍPRAVY

Výborná torta pre manžela na narodeniny, nemá rád ťažké maslové krémy, táto je naozaj výýýýbornáááá :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Emília F. (Milka80) ID 111459 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 19.11.2012, 6:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZLEPKOVÁ DIETA

Gaštanová bábovka (vhodná pre celiatikov)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

fotorecept a postup na mojom blogu

POSTUP PRÍPRAVY

...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Jana F. (muffin2) ID 260556 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Koláč /torta/ s úžasným a rýchlym krémom z gaštanového pyré



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: klasická piškóta alebo ja pečiem túto - 2 vajcia 0,6 dcl oleja, 16 dkg kryštálového cukru, 1/2 práš. do pečiva, 22 dkg polohrubej muky, 1dcl čista minerálka Plnka: 1 šľahačková smotana, 1 puding bez varenia crem olé, 250 g makkého tvarohu, 1 vanilka, cukor podľa potreby a chuti, 0,5 -1 kocka gaštanové pyré

POSTUP PRÍPRAVY

Upečené cesto natrieme džemom. Potom natrieme šľahačkovú gaštanovú plnku a dozdobíme. Príprava plnky vo fotopostupe.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

Gabriela B. (GabrielaB.) ID 239449 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 6.3.2017, 16:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 138 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,14 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu