končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 281-290) | << predošlé 1,.,24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
Vanilkovo-jogurtová torta s ovocím na MDD, jednoduchá a sviežaPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS: 4 vajcia, 4 lyžice polohrubej múky, 4 lyžice domáceho vanilkového cukru, 1 lyžica kakaa, 1-2 lyžice vlažnej vody, 1 lyžička vanilkového extraktu, 1 prásšok do pečiva, džem na potretie korpusu, PLNKA: 1 smotana na šľahanie, 2 biele jogurty, 5-6 lyžíc domáceho vanilkového cukru, 1 vanilková tobolka (vanilkový struk), 1 želatínový stužovač (Dr. Oetker), 100 ml vlažnej vody, ovocie podľa chuti (banán, mandarinky, čučoriedky, jahody), POLEVA: čokoláda na varenie, 50g cery, ozdoby na tortu POSTUP PRÍPRAVY KORPUS: 1. Predhrejeme si rúru na 170 °C. 2. Z bielkov vyšľaháme sneh. 3. Žĺtka zmiešame s múkou a cukrom, k tomu potom pridáme kakao, vodu, vanilkový extrakt a prášok do pečiva. Všetko spolu dobre premiešame. Potom do tej hmoty postupne a zľahka vmiešavame sneh. 4. Zmes vylejeme do tortovej formy (priemer 26cm) a pečieme na 170 °C cca 20 minút. 5. Po upečení a miernom vychladnutí korpus potrieme džemom. PLNKA: Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Eva P. (hugino) ID 14163 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 29.12.2010, 18:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
chobotnica - tortička upečená v mikrovlnkePOTREBNÉ PRÍSADY 2x cupcake, banánový krém, marhuľový džem, white icing POSTUP PRÍPRAVY Cupcake: 4PL polohrubej múky, 4PL cukru, 1čL pr.do pečiva, 2PL kakaa, 3PL mlieka, 1 vajce, 3PL oleja - všetko zmiešame vo väčšom hrnčeku, ja som to robila v porcelánovej miske a dáme do mikrovlnky na 4 minúty pri 800W. Super luxusné rýchle pečenie bez špinavého riadu :-) Vyklopíme, 2x prerežeme, natrieme džemom a banánovým krémom. Chápadlá vytvarujeme z punčoviny. Na punčovinu som použila ešte jeden cupcake a časť krému. Banánový krém: 1 banánový puding, 250 ml mlieka, 3PL cukru - uvaríme a po vychladnutí zmiešame s 250g masla/Hery. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Eva L. (Akve) ID 92234 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 10.11.2010, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Slaná torta.PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Toustový chlieb,pomazánky,šunka,salama,syr,zelenina.A tu tanečničku som odkukala od eva a. (kote) ID 46650....ďakujem. POSTUP PRÍPRAVY Vrstva chleba 3x2,pomazánka,šunka ,syr....4 vrstvy. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Katarína I. (catty181) ID 33382 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 13.3.2011, 22:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Poťahovka MMF (ale nie z cukríkov marschmallows)POTREBNÉ PRÍSADY 150 g kryštálového cukru 50 ml vody alebo kompotova šťava (ak to chceme mať s príchuťou nejakého ovocia, ja som použila vodu) 1 PL kukuričné sirupu alebo medu (ja som použila agátový med) 8 g želatíny (plátkovej) 3 PL vody na namočenie želatíny 1 Štipka soli na prichutenie som použila kyselinu citrónovú 1/2 kávovej lyžičky POSTUP PRÍPRAVY Želatínu dať do 3 PL vody, premiešať a nechať napučať. Medzitým cukor, vodu (ak so šťavou z kompótu hneď je aj farebné aj príchuť má) a med (alebo kukuričný sirup) dať zovrieť, potom už len na miernom ohni variť 3 - 4 minútky. Vznikne taký hustejší číry sirup. Trošku sirupu odobrať a ihneď rozmixovať so želatínou. Pridať zvyšný sirup, arómu a soľ. Mixérom pomaly rozmixovať, aby sa všetko dobre spojilo a potom vyšľahať, kým sa neťahá. A toto je základ pre MMf = roztopené cukríky. Ak chceme cukríky pripraviť do zásoby: Do nádobky napr.od nanukovej torty dáme olejom potretý papier na pečenie, vylejeme naň masu, zakryjeme naolejovaným papierom a dáme do chladničky na 2-3 hodiny. Kuchynskými nožnicami nakrájať na kocky a obaliť solamyl a práš.cukor 1:1. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Majka K. (Mayushka) ID 191844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Narodeninová mramorová s výbornou ananásovou plnkouPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 8 vajec, 400 g pr. cukru, 380 g polohr. + hl. múky, 6 lyžíc vody, 1 pr. do pečiva, 1 lyžica kakaa Plnka: 250 g masla, 2 žĺtka, 1 konzerva ananásu, 200 g pr. cukru, šťava z 1 citróna, 1 lyžica hl. múky (+ 1 sáčok 100 g bielej čokoládovej polevy Carla) + 2,5 dl pohár ríbezľového lekváru Poťah a zdobenie: WI POSTUP PRÍPRAVY Torta pre manžela k narodeninám. Vážila 3,5 kg. Postup pri obrázkoch :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 16.10.2012, 15:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tvarohová torta s ananásomPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g BB keksov (alebo iných sušienok), 160 g rozohriateho masla, NÁPLŇ - 500 g jemného tvarohu, 1 Salko (neuvarené), 1 ananásový kompót (340 g), šťava a kôra z jedného citróna, 1 želatínový stužovač dr. Oetker, NA DOKONĆENIE -1 tortové želé dr. Oetker alebo šľahačka POSTUP PRÍPRAVY Môj syn mal tento týždeň meniny a keďže sa rozhodol na víkend pricestovať, mala som príležitosť opäť niečo upiecť vlastne neupiecť a prekvapiť ho. Recept som našla v malej nenápadnej knižke od Anne Wilson - Tvarohové a snehové torty, je tam ešte kopec receptov, ktoré stoja za vyskúšanie, tak dúfam, že zas budem mať príležitosť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (60) posledné: 14.10.2012, 21:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Slaná torta k narodeninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ... POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Maja c. (macis) ID 63536 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 18.2.2015, 15:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja prva potahovana torta, k Sv.primaniuPOTREBNÉ PRÍSADY Moja maminka upiekla a naplnila, a ja som ozdobila. korpus bol orechovy, v strede zlty piskot, plnka maslova s Nuttelou, ozboby a potah.hmota z Marsmallow POSTUP PRÍPRAVY Dakujem Vam tu zienky zlate, za rady a navody,ako potahovat torty. Tato moja "prvotina", nie je bez chyby, ale myslim, ze ani nie je najhorsia recept na plnku: 1 celé maslo, 1 celú Heru, vymiešať s 30 dkg mlet.cukru, pridať 3 lyžice nutely /duo- z Lídla/ , alebo horkej cokolady. Vo vodnej lázni alebo nad parou dať roztopiť celú 100 gr.várovú-horkú čokoládu- nechať ochladnúť a primiešať postupne do plnky. Všetko spolu dobre vymiešať a pridať 3 lyžice rumu, alebo rum. esencie. cesta na torty : Treba 2 cestá orechové a 1 cintronové každé je zo 4 vajec,3O dkg cukru,10 dkg orechov, 20 dkg hrub.múky,10 lyžíc vlažnej vody, pol prášku do pečiva. Prostredné je tiež zo 4 vajec, len citronove, t.j.4lyžice kryšt.cukru, 5lyžíc polohr.múky, šťava z citrona aj kôra .Spodná časť bola natretá domacim marhuľovým dzemom a pokropena este rumom. po naplneni je cela potreta zvysnou plnkou, na ktoru je potom polozena potahovacia hmota z marsmalow. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) alena a. (Lilly006) ID 31057 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (42) posledné: 17.10.2009, 23:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta Didlinka s hviezdičkouPOTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus: 7 vajíčok, 10 lyžíc kryštálového cukru, 10 lyžíc hladkej múky,1 balíček vanilkového cukru, 3 lyžice oleja, 2 lyžice kakaa Nadstavovaný krém: 0,5 l mlieka, 2 vanilkové pudingy, 1 vanilkáč, 3 lyžice práškového cukru,10 dg masla ľubovoľné drobné ovocie POSTUP PRÍPRAVY Zo žĺtkov, cukru a vanilkáča vymiešame penu pridáme olej a premiešame. Bielka s cukom ušľaháme do snehu. Žĺtkovú zmes vlejeme do snehu a premiešame. Preosejeme múku. Cesto rozdelíme na dve časti. Do jednej pridáme 7 lyžíc múky a do druhej zvyšok a pridáme aj kakao, ktoré tiež preosejeme a pomiešame s múkou. Najprv vlejeme biele cesto a po lyžiciach kakaové cesto do vymastenej a vysypanej tortovej formy. Pomaly upečieme asi pri 175°C. Upečené necháme na mriežke vychladnúť. Rozkrojíme na 3 časti a natrieme krémom. Na krém uložíme drobné ovocie. Povrch celej torty tiež potrieme tenkou vrstvou krému. Necháme dobre schladiť. Povrch potiahneme hmotou z Maršmelákov. Z mliečneho marcipánu vymodelujeme Didlinku a dotvoríme. Plnka: nadstavovaný maslový krém Z mlieka a vanilkového pudingu uvaríme hustú kašu. necháme vychladnúť. Puding nesladíme iba uvarený posypeme balíčkom vanilkáča, aby sa neurobila kôra. Maslo vymiešame s cukrom. Po častiach pridávame puding a šľaháme. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 27.11.2009, 8:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
"Originál" dobošová torta bez karamelovej polevy s úžasným krémom :-)POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 10 dkg cukru,2 vanilkové cukry,6 žĺtkov,citrónová kôra,13 dkg polohrubej múky,6 bielkov Krém: 1/4 l šľahačky,3 žĺtky,2 dkg múky,15 dkg masla,10 dkg práškového cukru,2 vanilkové cukry,1 čokoláda na varenie POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som našla na jednej internetovej stránke ako originál rezept na "Dobostortu". Bola naozaj vynikajúca! Z bielkov ušľaháme veľmi tuhý sneh, všľaháme doň postupne žĺtky, po lyžiciach cukor (aj vanilkový), trocha citrónovej kôry a ľahko vmiešame múku. Z pripraveného cesta upečieme na papieri pomastenom maslom a vysypanom múkou 6 rovnakých tenkých kruhov.Ja som si vždy na papier dala ten okruhly rám tortovej formy.Upečené kruhy opatrne zbavíme papiera a dáme vychladnúť. Zatiaľ si pripravíme plnku: Dobre rozšľaháme smotanu so žĺtkami a múkou a vložíme aj s nádobou do vriacej vody. Usilovne šľaháme až do zhustnutia. NEVZDÁVAME TO!Šľahačka zredne takmer na vodu,ale potom zázrakom naozaj zhustne.Zmes dáme vychladnúť. Medzitým vymiešame maslo s cukrom a vanilkovým cukrom, pridáme zmäknutú čokoládu a vychladnutý krém. Plnkou naplníme 5 kruhov.Krém je božský-ľahučký a veľmi chutný! Na originál by mala ísť karamelová poleva : Šiesty kruh položíme na plech pomastený maslom 18Dkg cukru nasypeme na železnú panvicu, urobíme hnedý karamel a polejeme ním pripravený kruh. Mokrým nožom, rýchlo, kým poleva nestvrdne, rozdelíme kruh na 16 rovnakých dielikov, a tie položíme na vrch vychladnutej torty. Môžeme ešte ozdobiť šľahačkou. Ja som zvolila verziu milsiu srdcu môjho oslávenca :-) - šiesty kruh som rozdrobila,zafarbila na zeleno,vytiahla z chladničky zvyšky marcipánu, v Dráčiku kúpila autíčka a radosť bola obrovskáááá :-)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Katarína P. (romaneto) ID 132 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 4.2.2016, 19:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 281-290) | << predošlé 1,.,24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34,.,2566 ďalšie >> |