končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.649 (zobrazuje sa 25491-25500) | << predošlé 1,.,2545, 2546, 2547, 2548, 2549, 2550, 2551, 2552, 2553, 2554, 2555,.,2565 ďalšie >> |
TORTY |
Prvý pokus o svadobnú tortu.POTREBNÉ PRÍSADY Pevné nervy. POSTUP PRÍPRAVY Ozdoby, cesto, plnky, to všetko je od vás z MMB. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janka Š. (suiluj) ID 28372 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 13.4.2008, 17:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
moja prvá tortaPOTREBNÉ PRÍSADY uvnitř medovník, navrchu potah z bonbonu POSTUP PRÍPRAVY teoreticky zmáknuté na jednicku, prakticky to bylo horší ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | ludmila j. (ludmilaj) ID 42565 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 13.4.2008, 14:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Zakamuflovana citronova smotanovozelatinova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Upeceny korpus na torticku, ovocie, lekvar, 2 slahackove motany, 3 stuzovace, 1 vanilkovy cukor, 2 zelatiny Galaretka(Lidl) - citronova, 8dcl vody. Na ozdobu: vanilkovy krem, kokos, fondan od Mata 74 POSTUP PRÍPRAVY Na upeceny korpus rozotrieme lekvar, na ktory poukladame ovocie podla toho ake mame doma a zalejeme to zmesou, ktoru si pripravime nasledovne: Prevarime si 8dcl vody, odstavime.... do toho zamiesame 2 zelatiny, kym sa nerozpustia a dame vychladit. Vyslahame si 2 slahacky s 3 stuzovacmi a 2 vanilkovym cukrom a pockame, kym sa nam nevychladi zelatina, nemusime sa bat, ze nam rychlo sadne zelatina. Ked je vychladena zelatina(kusok si odlozime na povrch torty), vmiesame ju do slahacky a vylejeme na tortu.Do zelatiny som vlozila vanicku, ktoru som po 30 minutach vytiahla a lyzickou pridame na povrch torty a do jamy zvysnu zelatinu zafarbenu na modro alebo modrozeleno a dame naspat do chladnicky. Najlepsie je tortu robit pred vecerom a nechat ju potom do rana v chladnicke poriadne stuhnut. Na druhy den tortu dozdobime slahackou alebo vanilkovym kremom, obsypeme kokosom dosadime vytvarovane figurky z fondanu a oslavujeme. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 25.8.2008, 14:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
kvetinky - ozdôbky na tortuPOTREBNÉ PRÍSADY fondantod: Martina P. (Mata74) ID 9033, potr.farby POSTUP PRÍPRAVY inšpirácia OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 33 návštěvníkov) Eva T. (volcanic) ID 33603 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 14.11.2009, 16:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
*** ozdôbky na tortičku ***POTREBNÉ PRÍSADY *** fondant podľa: Martina P. (Mata74) ID 9033 ***, *** potr. farby *** POSTUP PRÍPRAVY obr. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) Eva T. (volcanic) ID 33603 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 24.1.2010, 18:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mandlova torta IKEAPOTREBNÉ PRÍSADY 3 žltky, 3 bielka, 5 PL prosiateho zemiakoveho skrobu, 125 ml pomarancovej stavy, 300 g olupanych na jemno pomletých mandlí, 1/2 KL skorice, zemiakovy skrob na vysypanie formy POSTUP PRÍPRAVY Predhriat ruru na 165°C. Vymastit 20 cm tortovu formu a vysypat ju škrobom. Naslahat žltky a cukor do svetla a lahka. Striedavo tam zaslahat pomarancovu stavu a zemiakovy skrob. Vložit mandle premiesane so skoricou. V inej čistej mise s čistym šlahačom alebo metlou naslahat bielky do pevných kopcekov. Sneh lahko vložit do cesticka. Naliat do pripravenej formy a piect asi 35 - 40 minut. Torta je upečena, ked zapichnuta spajdla do jeho stredu je po vybrati čistá. Nechat vychladnut na mriezke. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 9.11.2008, 13:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládovo-mandlova torta IKEAPOTREBNÉ PRÍSADY 225 g stredne sladkej čokolády, na kusky nakrajanej 10 PL masla 150 g, 225 g marcipánu, 3 PL praskoveho cukru, 170 g jemného krystaloveho cukru, 4 vajce, 1 lžička vanilkového extraktu, 1/2 KL soli, 6 PL dobrého nesladeného kakaa, 16 olupaných mandlí, nemusí byt POSTUP PRÍPRAVY Vymazat 23 cm tortovu formu. Predehriat ruru na 190°C. Rozohriat maslo s čokoládou a vymiesat ju do hladka. Premiesit praskovy cukor a marcipánom a vyvalat na 23 cm kruh. Naslahat cukor do cokolady. Pridat vajce jedno po druhom a dobre ich zaslahat dovnutra. Slahat lahko asi 2 minuty. Zaslahat tam tiez vanilku a sol. Kakao preosiat na vymiesanu zmes a pomaly ho zaslahat dovnutra. Polovicu vzniknuteho cesticka naliat do formy, nan polozit vyvalany marcipán a nan naliat zbytok cesticka. Uhladit a ozdobit ho mandlami, ak chcete. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 30.1.2009, 8:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
ŠVEDSKA TORTIČKA - mandľová -POTREBNÉ PRÍSADY NASIEL SA Takže tu je preklad: SUROVINY: * 4 vajcia * 200 g nasekaných mandlí (neviem, či myslia nahrubo alebo najemno, ja by som ich asi nasekala v robote tým nástavcom s nožmi tak na "polojemno") * 1/4 hrnčeka kryštálového cukru (20 polievkových lyžíc) * 1 polievková lyžica múky * 1 čajová lyžička prášku do pečiva * 1 hrnček šľahačkovej smotany * 3 nasekané tyčinky Daim (Ikea) POSTUP PRÍPRAVY POSTUP: Vyšľahajte bielka s 13 polievkovými lyžicami cukru. Vmiešajte mandle, múku a prášok do pečiva. Vylejte zmes do okrúhlej formy na pečenie a pečte pri 175ºC asi 35 minutút. Po upečení vyberte z formy a nechajte vychladnúť. Na krém vyšľahajte dotuha šľahačku. Vmiešajte do nej 4 vaječné žĺtka, 7 polievkových lyžíc cukru a nasekané tyčinky Daim. (V inom recepte najprv vymiešajú žĺtka s cukrom do krémovita a potom pridajú vyšľahanú šľahačku a Daim). Krémom potrite upečený korpus a dajte na pár hodín do mrazničky. Mne tam osobne chýba tá čokoláda navrchu, podľa mňa by mal byť krém bez Daimu, Daim je skôr v tej čokoládovej poleve. Ale asi by bolo ťažké liať teplú čokoládu na ten krém, možno až po čiastočnom zmrazení. Ale hádam aj toto bude dobré. Inak som prehľadala kdečo na internete, viac ľudí zháňa ten recept, ale jediný, čo by sa tomu podobal, je tento. Tak skús a daj vedieť. Nech sa vydarí a hlavne chutí :-). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Iva B. (Iffko) ID 3392 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 3.3.2014, 13:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
MOJA PRVOTINAPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY korpusy su klasicke - 1 svetly - z 8 vajec a 1 tmavy zo 4 vajec, plnka - cokoladova, ako do dobosovej torty,potiahnute falosnym marcipanom OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Renáta K. (Renik) ID 6238 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 30.1.2009, 21:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta k 2 narodeninámPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto : 9 stredne velkých vajec, 9 nie moc kopcovitých lyžíc kryš.cukor, 9 nie moc kopcovitých lyžíc hlad.múka , 3 lyžice teplej vody, 1/1,5 prášku do pečiva. Plnka: 2 zlaté klasy , 700ml mlieka, 1 hera, 1 horká čokolád 100g, cukor podla chuti.+ poleva biela čokoláda v sáčku. POSTUP PRÍPRAVY Dobrá nálada a trpezlivosť. Tak že cesto. Robila som 3 pláty tak že 3x zopakujete tento postup: 3 bielka vyšlahať do peny pridať 3 lyž.cukru, potom 3 žltka, 1 lyž.vody, a nakoniec 3 lyž. múky. / ja som dala 1,5 hlad.a 1,5 hrubej/ + prášok do pečiva 1/3 z celkového udaného množstva . Vyliať do alobalom vyloženej okrúhlet tortovej formy s odnímatelným bokom a upiecť ja stále pečiem na 200stupňoch v el.rúre asi 10min a potom znížim na 180 stup. a dopečiem ale to už asi len 5-10 min. treba skúsiť špáradlom. Takto upečieme 3 platy. Plnka: Z mlieka v ktorom sme rozpustili počas zohrievania čokoládku a zlatého klasu uvaríme hustý puding pridáme cukor a celú heru ešte do horúceho a miešame miešame stále až sa utvorí krásna plnka. Nezlaknite sa najprv sa tá hera rozpustí a vyzerá to no... všeliak ale treba len miešať.. Keď je plnka aj cestá vychladnuté naplníme a celú tortu potrieme aj s vonku tenkou vrstvou krému. Navrch si urobíme čokoládovú polevu- ja som kúpila bielu tú v sáčku čo sa len zohreje vo vode a poliala ňou vrch torty a boky som len nechala stiecť. Keď poleva trocha stuhla ale nie celkom tak som tam naukladala tie ozdoby vyrobené s hmoty marshmalow- treba len cukríky+ pár kvapiek citrón.šťava a práš. cukor.No a vláčik je kúpený v tescu za 34,90sk aj 4 sviečky sú k nemu. Ináč ten korpus v strede je žltší lebo som mala ešte posledné 3vajká od mami - domáááce. Tak a teraz dotoho...držím palce. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Maria L. (mery 1777) ID 7859 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 26.1.2011, 10:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.649 (zobrazuje sa 25491-25500) | << predošlé 1,.,2545, 2546, 2547, 2548, 2549, 2550, 2551, 2552, 2553, 2554, 2555,.,2565 ďalšie >> |