. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25471-25480)<< predošlé 1,.,2543, 2544, 2545, 2546, 2547, 2548, 2549, 2550, 2551, 2552, 2553,.,2566 ďalšie >>

TORTY

Letná melodia



POTREBNÉ PRÍSADY

Táto torta je fantastická,je to torta z kalendára Dr.Oetkera.Na korpus:100g zmäknutého masla,30gpráškového cukru,1 bal.vanilkového cukru,1 bal.škoricového cukru,štipka soli,4 žltky,4 bielky,90g práškového cukru,100g mletého maku,70g hladkej múky. Na krém: 50ml vody,1 pol.lyžica citronovej šťavy,1bal.želatíny Dr.Oetker,500ml kyslej smotany,1 balík vanilkového cukru,4 poliev.lyžice práškov.cukru,250ml smotany na šľahanie,ovocie.Na zdobenie:ovocie,1 balík tortové želé.

POSTUP PRÍPRAVY

Tak podme spolu na to......

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Jana B. (Tomat) ID 9275 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Dort k výročí svatby



POTREBNÉ PRÍSADY

*

POSTUP PRÍPRAVY

*

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Monika S. (monikaskalova) ID 24178 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 26.4.2008, 20:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tortička pre inšpiráciu



POTREBNÉ PRÍSADY

:o)

POSTUP PRÍPRAVY

.................

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Lucia Urminská (maadness) ID 15616 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Krtkova torta II.



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus: 100 ml oleja * 100 g práškového cukru * 2 vajcia * 1 PL rumu * 180 g polohrubej múky * 2 PL kakaa * prášok do pečiva * 125 ml mlieka _____ Plnka: 3 banány * smotana na šľahanie * stužovač šľahačky * 250 g jemného tvarohu * vanilkový puding * 4 PL kryštálového cukru * 0,5 l mlieka * vanilkový cukor * čokoládové hobliny

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto sa dalo lepšie mrviť, ale plnka mi veľmi nestuhla a pri krájaní padala :(( ale chuťovo dobrá ... ale prikláňam sa viac za tú prvú krtkovú :))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 18.1.2012, 10:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Pre inšpiráciu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Koooopec voľného času !!!!!!!!

POSTUP PRÍPRAVY

:))))))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

Iva B. (Iffko) ID 3392 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (13) posledné: 5.8.2008, 13:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Piškótová torta s penovou vložkou



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 10 vajec, 300g práškového cukru, 300g polohrubej múky, 1 kypriaci prášok, 1 vanilkový cukor, kakao /podľa potreby - farba, chuť/, 1dcl olejaplnka: 2 ks masla /250g/ - ob.maslo, alebo palmarín, 5 žĺtkov, 100g práškového cukru, kakao /podľa potreby/penová vložka: 5 bielkov + jemný kryšt.cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto rozdelíme na dve časti, vylejeme do papierom vystlanej formy /okrúhlej, ale môže byť aj obdĺžnik/. Necháme vychladnúť.
Krém : krém uvariť nad parou a po vychladnutí pridať /zašľahať/maslo.
Penová vložka: Odvážime si bielka a raz toľko cukru /pr. bielka 120g, tak treba dať 240 cukru/ a šľahať nad parou /na jedno bielko asi 1-1,5min./ a sušiť asi 40-50min na 120°C/.
Ukladáme: piškóta /ja som ju potrela džemom, ale nemusíte/ - krém - penová vložka - krém - piškóta - krém. /Ja som na krém dala jedlú tortovú oplátku/
Ozdobiť ľubovoľne, ja som ozdobovala vyšľahaným bielkom s cukrom nad parou.
Želám Vám dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Daniela H. (Češka) ID 23282 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 29.4.2008, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja ananásová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

1. cesto: 4 vajíčka, 5 kopcovitých lyžíc kryštálového cukru (120 g), 4 lyžice (mierne navŕšené) polohrubej výberovej múky (70 g), 2 lyžice (mierne navŕšené) hladkej múky špeciál (35 g), 1/2 kypriaceho prášku, 0,5 dl oleja***2. cesto: detto, ale 2 lyžice hladkej múky nahradíme kakaovým práškom*** Plnka: 1 l mlieka, 2 Zlaté klasy, 2 kopcom lyžice hladkej múky (70 g), 7 lyžíc kryštálového cukru (150 g), marhuľový lekvár, 1 konzerva ananásu, pražená mletá káva, 300-400 g obyčajného masla (ja používam s názvom Zlatá Haná), rum /alebo rumová príchuť/ - lepšia je s rumom...

POSTUP PRÍPRAVY

Celé vajíčka vyšľaháme spolu s cukrom do nadýchanej peny, pridáme olej, múku s práškom do pečiva a vylejeme do maslom vymazanej a múkou vysypanej tortovej formy. Upečieme do tých 20 min. pri teplote 150°-160° C. Cesto necháme vychladnúť a prekrojíme na polovicu.
II. cesto - detto Tiež po vychladnutí prekrojíme na polovicu.
Plnka: 600 ml z mlieka dáme uvariť spolu s cukrom, do zvyšných 400 ml pridáme Zlaté klasy s hladkou múkou a prilejeme do vriaceho mlieka. Za stáleho miešania uvaríme plnku (ak sa zrazí, nič sa nedeje, pomôžeme si potom mixérom). Necháme vychladnúť a pomaličky potom pridávame rozmiešané maslo (obyčajné je naozaj najlepšie....) do krému. Ak máme tie hrčky, rozmixujeme dohladka, kľudne aj s maslom. Aj keď sa Vám bude zdať plnka možno trochu redšia, vsaje sa pekne do plátov a torta je krásne šťavnatá.
Zalejeme si silnejšiu zrnkovú kávu.
Plnenie: Spodné cesto - 1. tmavý plát - bohato pokvapkať (nie poliať) ananásovou šťavou, pofŕkať jemne rumom /alebo príchuťou/, extraktom z kávy, natrieť plnkou, poukladať jemne nakrájanými kúskami ananásu, navrstviť ešte trošku plnky.
II. cesto - 1. svetlý plát - pokvapkať (bohato) šťavou, natrieť lekvárom (marhuľovým - aj kvôli efektu a nebije sa chuťou s ananásom), plnkou, kúskami ananásu, potrieť ešte plnku
III. cesto -2. tmavý plát /postup ako pri spodnom pláte/
IV. cesto - ako II. cesto (2. svetlý plát) - potrieť plnkou - obtrieť celú tortu.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (18) posledné: 7.4.2013, 11:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

MOJA DRUHA TORTA



POTREBNÉ PRÍSADY

moja druha torta predpremiera majovej prvo-narodeninkovej

POSTUP PRÍPRAVY

no postup ako pri prvej..ibaze som chcela jahodovy krem so slahackou,...ktory sa nepodaril....takze namiesto kremu boli len nakrajane jahody a jahodovy dzem...druha plnka mala byt s bielej cokolady a slahacky...no tiez mi to nechcelo zhustnut, tak na poslednu chvilu som pouzila praskovu plnku, do ktorej som primiesala nasekane lieskove oriesky. neviete mi prosim poradit nejake NEMASLOVE plnky? Dakujem moc vopred

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

jana j. (jj2202) ID 9882 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) posledné: 21.4.2008, 23:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta podľa maminiek z MMB


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

veľa trpezlivosti, času a hlavne, aby ste si vedeli rady i v krízových situáciách.

POSTUP PRÍPRAVY

Chcela som zafarbiť korpus na modro, ale bola to taká hrozná modrá, že som to chtiac-nechtiac musela vyhodiť, potom som bola nešťastná, čím to ozdobím, tak som skúsila popučiť piškóty a tie nafarbiť ale postupovala som veeeeeeeľmi opatrne, až to zas neletí :o))))
No na moje veľké prekvapenie, som nezohnala formičky, ktoré som potrebovala na výrobu marcipánových ozdôb, tak som bola nútená vymyslieť nejakú náhradu. Použila som jedlý papier, na ktorom je macko Pú s kamarátmi a ako ozdôbky som dala panáčikov a nálepky macka Pú prilepené na špáratku, aby sa to dalo zapichnúť do torty. Moc sa mi to nepozdávalo, veď aj trubičiek som mala málo :o(( tak som to musela takto skombinovať, no čo už. Nabudúce sa budem pripravovať aspoň mesiac dopredu a ktorá z vás nepoužíva vykrajovačky, nech mi ich ponúkne :o))))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Martina Z. (mata198511) ID 20128 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (15) posledné: 22.4.2008, 20:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta pre môjho brata



POTREBNÉ PRÍSADY

Včera sme oslávili bratove narodky...upiekla som mu tortu...postup doložím večer ked môj drobec zaspí.

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus:5 vajec,200g plohrubej múky,200g kryštál.cukru,5 lyžíc teplej vody,1 lyžička prášku do pečiva.Krém je čokoládový taký istý ako v mojej prvej torte v mojom albume.Len som ho obohatila banánmi.Tortovú formu netreba vymazať!Na spodok dať len papier na pečenie!Budete mať krásny rovný korpus.Tento recept mám od Katarina O.(Kvietinka) ID1403.Takže 5 bielok vyšľahať so štipkou soli a trochou cukru do tuha.Zltky vyšľahať s ostatným cukrom do penista / 4 minúty/,pridať teplú vodu šľahať ešte jednu minútu.Potom pridáme múku zmiešanú s práš.do pečiva a polovicou snehu,metličkou zľahka premiešať a nakoniec pridať zostatok snehu.Po upečení nechať 10 minút vo fome vychladnúť,potom oddeliť jemne nožom boky,vyklopiť a stiahnuť papier na pečenie.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Jana B. (Tomat) ID 9275 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 10.3.2010, 15:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25471-25480)<< predošlé 1,.,2543, 2544, 2545, 2546, 2547, 2548, 2549, 2550, 2551, 2552, 2553,.,2566 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu