končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.650 (zobrazuje sa 241-250) | << predošlé 1,.,20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,.,2565 ďalšie >> |
TORTY |
Evkina talianská kávová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Recept je na Eva K. /Gonzales/ ID 31604 POSTUP PRÍPRAVY Môžem ju odporučiť príprava je nenáročná a torta je velmi chutná OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 11.3.2010, 23:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja prvá slaná tortaPOTREBNÉ PRÍSADY tortu som sa rozhodla urobiť pre brata k jeho narodeninám,na prvý pokus mala celkom dobrý ohlas.. POSTUP PRÍPRAVY je tam toastový chlieb-pažítková pomazánka-saláma-uhorky na koliečka(dala som čerstvé)-toastový chlieb(tou stranou,čo sa dáva na uhorky potrieť pažítkovou pomazánkou,aby to lepšie držalo)-smotanová pomazánka-saláma-vlašský šalát-plátkové syry-toastový chlieb(zase tou stranou,čo sa ukladá potretý smotanovou pomazánkou)-pomazánka s parenicou-saláma-vajíčka-toastový chlieb(zase tou stranou čo sa prikladá natretý pomazánkou s parenicou) vrch som potrela len pomazánkou a posypala struhanym syrom..potom som už len podla inšpirácie z mimibazaru ozdobila.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) hana h. (hankazk) ID 90615 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 11.9.2010, 12:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Rovná torta-ukážka plneniaPOTREBNÉ PRÍSADY na základe viacerých dotazov vkladám postup ako plním tortu, aby bola rovná zvrchu a tým pádom , aby aj poschodová torta"nepadala na jednu stranu" POSTUP PRÍPRAVY možno niekomu tento postup pomôže ...pekné pečenie OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (33) posledné: 10.9.2010, 17:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mufiny - minitortičky do škôlkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY - POSTUP PRÍPRAVY - ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Judita F. (judit) ID 519 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 14.1.2012, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nestuhlo Vám salko pri varení ?POTREBNÉ PRÍSADY * 1 skaramelizované salko varené vo vodnom kúpeli 3 hod * 250g masla * 1 stužovač šľahačky * POSTUP PRÍPRAVY Vyšľaháte ho normálne s maslom a nakoniec doň zašlaháte stužovač šľahačky. Plnka je potom normálne pekná, tuhá a Vy si už vobec nemusíte robiť hlavu čo s tým :) Keďže ja som to mala odskúšané na zachladenom hotovom kréme /vyšľahanom skaramelizovanom salku s maslom/ z chladničky, neviem ako to funguje pri práve urobenom kréme izbovej teploty. Ale každopádne - na ten vychladený krém to funguje úplne perfektne :) - ešte by som podotkla, že kolegyňa, ktorá sa so mnou podelila o túto radu nevedela, či treba použiť jeden stužovač, alebo dva. Mne stačil jeden, ale ak by to bolo ozaj príliš riedke, je možné použiť asi dva. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (35) posledné: 14.12.2011, 19:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Banánový krémPOTREBNÉ PRÍSADY Zatiaľ som si len uložila recept z českého MMB od Věra K. (ddracice) ID 48978. Tento víkend idem robiť prvú tortu a keďže je tento krém taký vyhľadávaný, vyskúšam ho. Držte palce :-) Na klasickou dávku - banánový puding ze 1/4 l mléka (sladit méně), 1,5 kostky másla, přibližně 5 rozmixovaných banánů. Tak vyskúšané a bol super :-) POSTUP PRÍPRAVY Je to úplně jednoduché, ale hlavně výborné. Všechny suroviny - puding, máslo, banány - musí mít stejnou teplotu, nejlépe pokojovou, aby se krém nesrazil. Hotový vychladlý puding vyšlehejte. Zvlášť vyšlehejte máslo, přidejte rozmixované banány (počet opravdu záleží na individuální chuti každé z vás). Potom zašlehejte i puding (případně trochu pšislaďte). Nebojte se nejdřříve poměrně řídké konsistence - po chvilce šlehání krém opravdu ztuhne. Musím říct, že se s ním pracuje mnohem lépe než třeba s čokoládovým. Opravdu je tuhý, neteče, hezky drží tvar. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Lenka P. (Svet1) ID 93069 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 26.10.2011, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tvarohova torta s jahodami z 2 vajecPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 2 vajcia 0,6 dcl oleja, 16 dkg kryštálového cukru, 1/2 práš. do pečiva, 22 dkg polohrubej muky, 1dcl čista minerálka Plnka: 500ml mlieka, 1 vanilk. cukor, 2 zlatých klasov, 250g masla, cukor (podla potreby) , 300g tvarohu (ja som dala 1 jemný ) , citrónová kôra, džem, jahodový kompót. Poťahová hmota: 90g mashmalow, trochu žltého potravinárskeho farbiva, 400g práškového cukru, cera vo veľkosti orecha, 1 lyžica citrónky, 1 lyžica vody POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Vajcia, olej a cukor - dobre vyšľaháme na penu. Pridáme prášok do pečiva zmiešaný s múkou (miešam hladkú aj polohrubú) a postupne prilievame minerálku. Keď chceme kakaovú piškótu, pridáme kakao. Pečieme ako riadnu piškótu. Plnka: Z mlieka, zlatých klasov uvaríme puding. Tvaroch zmiešame s maslom a cukrom. Postupne pridávame vychladnutý puding a trošku citrónovej kory. Cesto prerežeme na polovicu. Pokropíme šťavou z jahôd. Natrieme ľubovolným džemom. Na džem natrieme polovicu plnky, poukladáme jahody a na to druhú polovicu plnky. Prikryjeme druhým cestom. Ak chceme tortu potiahnúť, natrieme na cesto jemnú vrstvu maslového krému. Necháme zatuhnúť a poťahujeme. Poťahová hmota: Cukríky si umyjeme. Dáme do misky, pridáme 1 lyžicu vody, tuk, kys. citrónovú, 1/2 kav. lýžičky potravinárského farbiva a dáme na cca2min do mikrovlnky rozpustiť, (pravidelne po 15sek vyberať a premiešavať). Vmiešame 200g preosiatého práškového cukru, vyklopíme na pocukrovanú dosku a vmiesime ešte asi 100-150g cukru, aby bola hmota tvárna, ale držala tvar. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Gabriela B. (GabrielaB.) ID 239449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 8.5.2012, 12:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Parížska tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 4vajcia, 260g pr. cukru, 260g hl. muky, 8PL horucej vody, 10PL oleja, prasok do peciva, kakao.. Parižsky krem:1l slahackovej smotany(netrvanlivej), 400g var. cokolady, + stužovače šľahačky... + Poleva: čokoláda na varenie cca 200g POSTUP PRÍPRAVY Cesto:4vajcia, 260g pr. cukru, 260g hl. muky, 8PL horucej vody, 10PL oleja, prasok do peciva, kakao\\r\\n\\r\\nZltka, cukor, vodu a olej vymiesame a nechame stat 5minut\\r\\nPridame muku, pr. do peciva, kakao a sneh\\r\\nDno tortovej formy vystelieme mastnym papierom boky nechame nevymastene\\r\\nPecieme pri teplote 180stupnov\\r\\nPo upeceni rozkrojime na 3casti a kazdy plat pokvapkame rumom a natrieme dzemom (ja som pridala aj jahody)\\r\\nNa pokvapkany a dzemom natrety plat dame parizsky krem a opakujeme kym torta nie je hotova\\r\\nvrch a boky som tiez natrela kremom\\r\\n\\r\\nParizsky krem: zohrejeme šlahačkovú smotanu, ale neprivedieme do varu, pridáme polámanú čokolácu na varenie, necháme rozpustiť(najnovšie roztápam čokoládu nad parou a už do zohriatej smotany vlejem, lepšie sa mi to potom so smotanou spojí), potom vychladnúť a na noc do chladničky. Na druhý deň, keď už máme hotový korpus, šlahačku vyšlaháme, ale ja pridávam aj stužovač šlahačky.... Na 250ml šlahačkovej smotany dám 1 stužovač. \\r\\n\\r\\nTortu nakoniec polejeme čokoládovou polevou. Vrch torty zvyknem ozdobiť jednoducho, napr. lentilkami:D Občas marcipánom na želanie detí.\\r\\n\\r\\nTorta je naozaj veľmi chutná:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Hana D. (sharmana) ID 135570 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
*** TVAROHOVA TORTA ***POTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 6vajec***250g hladkej muky***250g cukru***1dcl oleja***1dcl vody***1 prasok do peciva*** KREM: 1L mlieka***3 vanilkove pudingy***200g cukru***1 vanilkovy cukor***250g masla***500g kremoveho tvarohu OSTATNE: Na ozdobu 500ml slahacky a na potretie korpusu jahodovy a cucoriedkovy dzem POSTUP PRÍPRAVY Nasa oblubena tvarohova torta :)) ...postup pri obrazkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) alije k. (alka36) ID 79302 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 14.4.2014, 1:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 4 vajcia, 60 g kryštálového cukru, 1 lyžička olej, 3 g kakaa, 75 g polohrubej múky, 1 lyžička Solamylu, 6 g prášku do pečiva ********** Čokoládová plnka: 3 vajcia, 150 g kryštálového cukru, 3 lyžice kakaa, 250 g masla, lyžica práškového cukru, 0,2 dcl rum ********** Na potretie vnútri: černicový lekvár ********** Na vrch: 100 g čokoláda na varenie, 40 g Cera, trochu masla zmiešaného s cukrom na zdobenie POSTUP PRÍPRAVY Okrúhly hrniec s priemerom 18 cm. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Kristína K. (kemkk) ID 251735 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 6.9.2013, 8:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.650 (zobrazuje sa 241-250) | << predošlé 1,.,20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,.,2565 ďalšie >> |