končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 15 (zobrazuje sa 11-15) | << predošlé 1, 2 |
NÁPOJE, DRINKY |
Povzbudzujúci nápoj od NigellyPOTREBNÉ PRÍSADY 150 ml mlieka, 1 banán, lyžička rozpustnej kávy, 4 lyžičky horkého kakaa, 1 lyžica medu. POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady spolu vymixujeme, potom si len vyložíme nôžky a usrkávame si z nápoja. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 12.4.2010, 20:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁPOJE, DRINKY |
Jahodový kokteilPOTREBNÉ PRÍSADY Jahody, jahodový jogurt, mlieko, med. POSTUP PRÍPRAVY Do nádoby na mixovanie vložíte asi 8 jahôd, jeden malý jahodový jogurt ( trebárs rajo klasik), jednu polievkovú lyžicu medu a dolejeme mliekom na obsah 4 dcl. Vymixujeme a ozdobíme mätou. Na zdravie!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 12.6.2009, 12:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Mrkvovo-syrová nátierkaPOTREBNÉ PRÍSADY malé maslo*syr v črievku*2 strúčiky cesnaku*jedna väčšia mrkva*soľ*1 vajce uvarené na tvrdo POSTUP PRÍPRAVY Maslo zmiešame so syrom, pridáme pretlačený cesnak, nastrúhanú mrvku a pokrájané vajíčko. Dochutíme soľou. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Pečené papriky s paradajkovou omáčkou.POTREBNÉ PRÍSADY Pre dve osoby: 6 paprík, 4 paradajky, 2 ks taveného syra - bambino, strúčik cesnaku, vegetu, olej. POSTUP PRÍPRAVY Na rozhorúčenom oleji opečieme papriky, ktoré sme predtým zvnútra očistili a vysypali vegetou. Papriky po opečení vyberieme a natlačíme do nich po 1PL bambina. Syr sa v teplých paprikách pekne zoztečie. Do výpeku vložíme nakrájané paradajky, roztlačený cesnak, štipku vegety a 1/2 bambina. Trochu podusíme, aby sa nám urobila omáčka. K tomuto lahodnému a hlavne rýchlemu jedlu podávame chlieb. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Talianské chlebíčky...POTREBNÉ PRÍSADY Chlieb, kečup, vajce, tatarská omáčka ( alebo syr v črievku) soľ a olej POSTUP PRÍPRAVY Opečieme chlieb na oleji a na zvyšnom oleji urobíme volské oko. Hrianku natrieme kečupom, položíme na ňu volské oko a potrieme tatárskou omáčkou alebo vytlačíme syr z črievka. Konzumujeme za tepla so zeleninovou prílohou. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 15 (zobrazuje sa 11-15) | << predošlé 1, 2 |