končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 14 (zobrazuje sa 11-14) | << predošlé 1, 2 |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Kokosovo puncove rezyPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO:8 vajec 400 g praskoveho cukru 400g polohrubej muky 1 balicek prasku do peciva 6 lyzic vlaznej vody PUNCOVA PLNKA:7 dcl pohar marhloveho kompotu 200 ml ribezloveho lekveru 100 g hrozienok 2 lyzicky rumu KOKOSOVA PLNKA:125 g kokosu 250 ml mlieka 250 ml masla 250 g praskoveho cukru 1 vanilinovi cukor POSTUP PRÍPRAVY POSTUP:Zltky s cukrom vymiesame .pridame vodu,a muku z praskom do peciva ,z bielkov sneh a nakoniec zamiesame do cesta .Dve tretiny cesta dame na vymasteny a vysypany plech ,zvysok na druhy plech a upecieme.Hrubsi upeceny plat pokropime rumom a potrieme lekvarom. Tensi plat cesta v miske rozmrvime a pridame ,rozmixovany marhulovy kompot lekvar a hrozienka,rum dobre premiesame a natrieme na plat z lekvarom . Mlieko z kokosom varime (stale miesame)tak 7 minut .Maslo vymiesame z praskovym cukrom a vanilkou a pridame k vychladnutej kokosovej kasi.Dobre premiesame,natrieme na puncovu plnku a vrch posypeme postruhanou cokoladou. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 24.5.2016, 17:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
PizzaPOTREBNÉ PRÍSADY 300g hladkej muky 150dcl vlaznej vody 1 lyzicka soli 15g drozdia POSTUP PRÍPRAVY jednoduchy recept ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 7.3.2009, 14:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
jablkovy kolacPOTREBNÉ PRÍSADY 250g polohrubej muky 250g hladkej muky 250g masla(palmarinu) 50g cukru 1 lyzicka octu trochu soli 20g drozdia 100ml mlieka kocka cukru POSTUP PRÍPRAVY Do osladeneho mleka rozdrobime drozdie,ked napuci pridame ho k muke a spolu z ostatnymi surovinami spracujeme na doske cesto. Rozdelime ho na tri casti a nechame vykysnut. Kazdu cast cesta vyvalkame ,ked trochu nakysne a dame nan jablcka postruhane alebo nakrajane,a posypeneme zmolenkou a dame piect. Cesto je vynikajuce aj na zavin a ten potrieme povrch rozslahanym vajickom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jablkovy kremesPOTREBNÉ PRÍSADY PRÍPRAVA: 1 HODINA CESTO: 5 vajec, 150 g polohrubej múky, 150 g práškového cukru, 1/2 balíčka kypriaceho prášku, 3 lyžice vody. JABLKOVÁ NÁPLŇ: 1 kg očistených jabĺk, 2 balíčky vanilínového cukru. PUDINGOVÁ NÁPLŇ: 700 ml mlieka, 2 balíčky Zlatého klasu, 100 g práškového cukru, 40 g kryštálového cukru, 200 g masla, 250 ml smotany na šľahanie, čokolada na postruhanie POSTUP PRÍPRAVY 1. Očistené jablká postrúhame a zmiešame s vanilínovým cukrom. Plech vyložíme alobalom a rozotrieme naň jablkovú masu. Žĺtky vymiešame s cukrom do peny, pridáme vodu. Múku zmiešame s kypriacim práškom a pridáme do žĺtkov. Nakoniec zľahka vmiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Cesto rovnomerne nalejeme na jablká a dáme piecť do vyhriatej rúry. 30 minút 3. Uvaríme puding z mlieka, zo Zlatého klasu a z kryštálového cukru. Maslo vymiešame s práškovým cukrom dopenista a pridáme vychladnutý puding. Dôkladne zmiešame. Upečený a vychladnutý koláč preklopíme a odstránime alobal. Pudingovú náplň opatrne rozotrieme na jablkovú. 20 minút 5. Vyšľaháme šľahačku a natrieme na pudingovú vrstvu. Nakoniec dozdobíme čokoládovou ryžou a dáme stuhnúť do chladničky.Slahacku podla chuti osladit a davam aj stuzovac. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 24.1.2013, 0:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 14 (zobrazuje sa 11-14) | << predošlé 1, 2 |