končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 20 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2 |
KRÁLIČIE MÄSO |
Zajac na perkelt s nokamiPOTREBNÉ PRÍSADY Zajac*cibuľa*olej*mletá červená paprika*kečup*soľ*mčk*lečo-nemusí byť POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 5.5.2011, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Flambovaný zajac s horčicovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY zajačie mäsko * dijonská horčica * provensálske korenie * soľ * čierne korenie * maslo * brandy POSTUP PRÍPRAVY Mäsko očistíme, opláchneme, osušíme a natrieme hrubšou vrstvou dijonskej horčice. Poukladáme do zapekacej misy, posypeme provensálskym korením a vložíme do rozohriatej rúry (210°C). V menšom hrnci rozpustíme 125 g masla, jemne ho osolíme a okoreníme a polejeme ním mäso v horčicovom obale. Pečieme asi 45 minút, pričom ho často polievame maslovým výpekom. Keď je zajačik upečený, nalejeme do hrnca 1 dcl brandy a necháme ho zohriať (ochutnávanie brandy nie je zakázané). Keď brandy v hrnci začne vrieť, zapálime ho (pozor na vlasy a obočie) a horiacou zmesou prelejeme upečeného ušiačika. Keď oheň dohorí, môžeme servírovať - napríklad s opekanými zemiačikmi. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Peter A. (Absik) ID 78102 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 10.7.2009, 13:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Pečený králikPOTREBNÉ PRÍSADY 1 králik alebo zajac,masla,4 strúčiky cesnaku,údená slaninka,rozmarín,hl.múka na zahustenie šťavy, soľ,vývar-bujón, POSTUP PRÍPRAVY Králika umyjeme,odblaníme,rozporcujeme,osolíme a poriadne potrieme roztlačeným alebo prelisovaným cesnakom, a prudko zajačika opečieme na masle so slaninkou/ ja som zajka slaninkou aj prešpikovala/,podlejeme horúcim vývarom,posypeme rozmarínom a dáme piecť do trúby.Podlievame aby bolo masko šťavnaté.Tesne pred dopečením na kúsky maska poukládame ešte maslo a šupneme ešte na 2 min do trúby. Upečeného králika vyberieme a šťavu zahustíme múkou, a vrátime masko spať do šťavy.A je to hotové,môžeme k tomu dať knedlu,ja som urobila zemiačiky,ktoré som uvarila v šupke,ra oztlačila na kocky ako na majonézový šalát.potom som ich solila,posypala drvenou rascou a trochu za stáleho miešania osmažila na horúcom oleji.Sú fakt dobré. Dobrú chu´t. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Monika K. (monďo) ID 4179 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Králičí paprikášPOTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * králik * mletá červená paprika * soľ * smotana na varenie * hladká múka POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 16.8.2015, 17:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Zajac na cesnakuPOTREBNÉ PRÍSADY Zajac,2 PL masti,4 guločky čierneho korenia,4 strúčiky cesnaku,drvená rasca POSTUP PRÍPRAVY a šup na obrázky OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 7.7.2013, 18:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Králičia paštétaPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: • 2 králičie stehná • 1 až 2 králičie ramienka • kúsok králičieho chrbta • 1 500 až 2 000 ml zeleninového vývaru • 250 g údenej prerastenej slaniny • 60 g cibule • 1 vajce • 50 g preosiatej strúhanky • soľ • mleté čierne korenie • 120 ml mäsového vývaru POSTUP PRÍPRAVY Postup: 1. Umyté kúsky králičieho mäsa uvaríme v zeleninovom vývare do mäkka, varíme približne 50 až 60 minút. Uvarené mäso vyberieme a necháme vychladnúť. Potom ho vykostíme a spolu s nakrájanou cibuľou a so 150 g slaniny pomelieme na mäsovom mlynčeku. 2. Zvyšnú slaninu pokrájame na malé kocky. Spolu s vajcom, strúhankou, soľou, mletým čiernym korením a mäsovým vývarom pridáme k pomletému mäsu. Všetko dobre premiešame.3. Formu dobre vymastíme, naplníme masou, prikryjeme, vložíme do vhodnej nádoby s vodou a vo vyhriatej rúre varíme 80 minút. Hotovú paštétu necháme dobre vychladnúť. Potom ju vyklopíme a pokrájame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Eva J. (babulka2512) ID 48979 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Králik na smotane s brusnicamiPOTREBNÉ PRÍSADY králik, cesnak, slaninka, cibuľa, koreň. zelenina, bobk. list, nové kor., citron, slivk. lekvár, kryšt. cukor, múka, cukor, ocot, soľ, olej a smotana, brusnice POSTUP PRÍPRAVY Králik sa poopeká na oleji prešpikovaný cesnakom a slaninkou, osolené, okorenené. Maso sa vyberie, do výpeku sa pridá nakrájaná cibuľa a po chvílke najemno nasekaná korenová zelenina, kt. sa tiež opečie. Pridá sa bobkový list, nove korenie, plátky citrona a jedna kávová lyž. slivkového lekváru a ešte dve poliev. lyž. kryšt. cukru. Podliať vodou, vložiť naspať maso a dusiť, kým nie je masko udusené do makka. Potom sa šťava zahustí zásmažkou, podľa potreby dochutí, cukor,ocot, soľ a 33% smotanou. Po odstavení pridať trochu brusníc. Prajem dobrú chuť.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Erika M. (erinkasz) ID 13568 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 21.9.2012, 20:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Králik na cesnaku:)POTREBNÉ PRÍSADY 1 králik/ ja som mala zajaca/, 100g masti, 8-10 strúčikov cesnaku, 1 cibuľa, 1 lyžička celej rasce, 1 bobkový list, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, 1 lyžica hl. múky, 2 lyžice horčice, soľ. POSTUP PRÍPRAVY rozporciovaného králika prudko opečieme na masti. Pridáme nadrobno posekanú cibuľu, na tenké plátky nakrájaný cesnak, rascu, bobkový list, podľa chuti MČK, papriku a soľ. Podlejeme vodou a všetko spolu dusíme do mäkka/ mne zajac trval 1 a1/2/ a občas podlievame horúcou vodou. Šťavu zahustíme horčicou a múkou a a necháme prevrieť. Z hotového jedla vyberieme bobkový list a podávame s ryžou:) dobrú chuť, nabudúce sa pokúsim nezabudnúť aj pofotiť postup, tantoraz som to nestíhala:(, :))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Alexandra R. (sasenka) ID 4403 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 3.5.2010, 22:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Králik so slaninkou a pečenými tymiánovými zemiakmiPOTREBNÉ PRÍSADY králik (cca 1 kg), 100 g prerastanej slaniny - tenké plátky, 300g žltej a červenej cibule, 6 strúčikov cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, celé nové korenie, bobkový list, olej POSTUP PRÍPRAVY Takýto králik je ozaj skvelý, pečené tymiánové zemiaky k nemu výborne hodia. Recept na ne vložím zvlášť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Ivana P. (Ika) ID 2154 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 21.10.2016, 10:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Domaci kralik na smotane s brusnicamiPOTREBNÉ PRÍSADY kralika / zajaca (ja robim zvacsa zo zadnej polovice - chrbat, stehna), cibula, slanina, zeleninovy vyvar (bujon), 1 bobkovy list, cierne mlete korenie, sol, cca lyzicku zavaranych brusnic, smotana, citron a cukor na dochutenie... POSTUP PRÍPRAVY Kralika si naporcujeme, aby sa nam vmestil do hrnca ;). Cibulku a slaninku si nadrobno nakrajame. Slaninku dame smazit a na nej osmazime aj cibulku. Pridame naporcovane masko... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Eva V. (vinka) ID 5640 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 20.9.2012, 20:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 20 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2 |