končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 56 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestovinový šalátPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cestoviny podľa chute, tuniak z konzervy, rukola (prípadne hlávkový, cibuľa, paradajky, paprika, podla chute soľ, olivovy olej, balsamico. POSTUP PRÍPRAVY Zeleninu nakrájame na drobno a zmiešame s cestovinou a tuniakom. Ochutíme podľa chuti. Možeme podavať aj vychladeny z chladničky. Dá sa papať aj na druhy deň. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lenka O. (Lenka K.) ID 548 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
cestovinový šalátPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cestoviny Penne, 3-4 väčšie zelené papriky, 200-250 g šunkovej salámy, tatárska omáčka, kukurica, soľ, č.korenie, karí korenie POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny uvaríme podla návodu a necháme vychladnúť. Potom pridáme na pásiky nakrájané papriky a salámu, kukuricu, jeden a pol malého pohára tatárskej omáčky, dochutíme soľou a čiernym korením a asi 2 až 3 kávové lyžičky karí korenia, aby to nabralo karí chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Martina K. (mathik84) ID 221880 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
VANILKOVÁ MLIEČNA RYŽA - rýchla, jednoduchá a výbornáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 hrnček ryže\\r\\n0,5l mlieka\\r\\n1 vanilkový puding\\r\\n50g masla\\r\\ncukor\\r\\n1 vanilkový cukor\\r\\nsoľ POSTUP PRÍPRAVY Postup na mliečnu ryžu je jednoduchý. NEprepláchnutú ryžu dáme do hrnca a zalejeme vodou tak, aby ryža bola zaliata, pridáme štipku soli. Varíme na miernom ohni do zmäknutia, ryža musí byť úplne mäkká, bez vody. Medzi tým si uvaríme vanilkový puding, do ktorého pridáme 1 vanilku, cukor, štipku soli. Do uvareného pudingu vmiešame maslo a potom pridávame horúci uvarený puding do ryže. Poriadne premiešame, odstavíme z ohňa.\\r\\nMliečnu ryžu podávame ako teplý alebo studený dezert. Ozdobiť môžeme podľa chuti grankom, škoricou, ovocím. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Veronika Z. (veroninika) ID 206093 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 8.6.2015, 11:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
cestoviny s tuniakomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY uvarené cestoviny, zelenina dusená, čerstvá, sterilizovaná, losos alebo tuniak z konzervy, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY takýto obed mám najradšej, lebo je expresne urobený a nezaťaží žalúdok ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Anna T. (babuš) ID 7831 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 30.12.2012, 21:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Čínske rezance podľa JitušPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1/2 balenia čínskych rezancov z Lidla, 250 g kuracieho mäsa (prsia), 250 g brokolice, 1/2 hlávky čínskej kapusty, 1 mrkva, sójová omáčka, korenie na čínu alebo grilovacie korenie, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme si vodu v hrnci a po prejdení varom ju odstavíme. Do tejto vody nasypeme čínske rezance a necháme spariť až kým nebudú mäkké. Po zmäknutí ich zlejeme z vody a položíme bokom. Necháme si rozpáliť trochu oleja na woku. Ked je olej a panvica rozpálená, pridáme na rezančeky nakrájané kuracie prsia. Zasypeme rezančeky korením a polejeme sójovou omáčkou. Necháme orestovať do mäkka. V prípade potreby podlejeme troškou vody. Keď sú kuracie rezančeky mäkké a orestované, vyberieme ich z woku a na zostávajúcej šťave podusíme brokolicu. Keď je tá už polomäkká, pridáme už sparené rezance. Pridáme ešte trochu korenia a sójovej omáčky, nastrúhanú mrkvu a ešte chvíľu podusíme. Nakoniec pridáme čínsku kapustu, aby zostala chrumkavá. Všetko dobre premiešame a na záver polejeme olivovým olejom. Móžeme pridať aj chilli alebo feferónku, to už podľa chuti. Podávame ihneď. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 51 návštěvníkov) Jitka C. (jitus87) ID 213492 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 21.4.2012, 16:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
FARFALLE s paradajkovo - paprikovou omáčkou a bazalkou ♥ ♥ ♥PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cestoviny * paradajky * zelená paprika * cibuľa * cesnak * čerstvá bazalka * syr BAMBINO * olej * soľ * POSTUP PRÍPRAVY 1. Uvaríme si cestovinu. 2. Na oleji opečieme cibuľu. Pridáme ošúpané a nakrájané paradajky. Chvíľu podusíme. 3. Pridáme nadrobno nakrájanú zelenú papriku. Na plátky nakrájaný cesnak . Dusíme . 4. Ochutíme soľou a čerstvou bazalkou . 5. Odstavíme z ohňa a pridáme syr bambino podľa chuti...zamiešame. 6. Podávame. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 29.9.2011, 22:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Zeleninová večeraPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Ľahké a sýte zároveň.... potrebujeme buď vychladenú uvarenú ryžu alebo krátke cestoviny (vretienka, motýliky, rúrky) a k tomu zeleninu - ja som použila čínsku kapustu, sterilizovanú kukuricu a hrášok, uhorku, červenú papriku, rajčiny + na malé kocky nakrájaný tvrdý syr, uvarené vajíčka, šunkovú salámu a všetko som to pokvapkala kečupom a ochuteným jogurtovým dresingom POSTUP PRÍPRAVY - kto chce, môže si prisoliť, okoreniť jedlo či dať ho na pár minút odstáť do chladu, aby zelenina pustila šťavu, a tým pádom aby bolo jedlo ešte šťavnatejšie a chutnejšie - namiesto dresingu možno použiť aj biely jogurt / acidko("ľahšie" verzie) či 2 ČL tatarskej omáčky alebo kyslej smotany ("ťažšie" verzie) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana S. (JaniS.) ID 159902 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 12.3.2011, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
zapekana paradajkova ryzaPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Do uvarenej ryze (nie velmi do makka),primiesame paradajkovu drt,syr (cim viac,tym lepsie),hrasok,kukuricu.....podla chuti sa moze pridat akakolvek zelenina alebo je vynikajuca aj s mletym masom.Vobec nieje sucha len treba dat dostatok paradajkovej zmesi.........zapiect........ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Lucia J. (sendik) ID 95680 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 18.2.2011, 18:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Penne cestoviny s chilli omackou, cuketou a olivamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY davam len pre inspiraciu, pretoze omacka uz bola kupena :) rychle a chutne jedlo za par minut :) vid foto POSTUP PRÍPRAVY vid foto OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 5.2.2011, 23:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny s tuniakovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave, pór, cesnak, 1 PL kečupu, soľ, korenie, mletý muškátový oriešok, sladká smotana 200 ml a samozrejme cestoviny podľa vlastnej fantázie :) POSTUP PRÍPRAVY Pór oražíme na oleji, pridáme cesnak, kečup a premiešame. Z konzervy vylejeme časť šťavy aby nám ostalo viacej mäska a primiešame to k našej zmesi. Celé to osolíme, okoreníme, pridáme muškátový orech a nakoniec pridáme smotanu. Krátko povaríme a podávame s uvarenými cestovinami. Pri servírovaní môžeme postrúhať syrom. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Mária L. (marylue1) ID 149240 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 1.6.2012, 19:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 56 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |