končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 181-190) | << predošlé 1,.,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24,.,190 ďalšie >> |
TORTY |
Kávovo ovocná bomba (charlotta)POTREBNÉ PRÍSADY ROLÁDA: 80 g hladkej múky, 20 g maizeny/ Solamylu, 100 g cokolady na varenie, 4 bielky, stipka soli, 100 g krystaloveho cukru, 6 zltkov, 2 pol. lyzice praskoveho cukru, kyslasty dzem VANILKOVY KREM: 300 ml mlieka, 100 g cukru, 1zltok, 1 Zlaty klas, 150 g masla KAVOVY KREM: 1,5 vrecuska mletej zelatiny, 500ml mlieka, 180 g cukru, 2 zltky, 4 kopcovite polievkové lyžice instantnej kavy alebo capuccina, 1Zlaty klas 100 ml vajecneho konaku alebo rumu, 500 ml rastlinnej slahacky,1 vanilkovy cukor, konzerva mandariniek a jahody POSTUP PRÍPRAVY pri obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 30.4.2012, 23:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Trasena tortaPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 5 vajec, 140g prask. cukru, 1 van. cukor, 200g polohr. muky, 5 PL vody, 1 PDP krem: 3 slahac. smotany, 2 kompoty mandarinkove/ananasove, 2 OLE pudingy vanilkove, 1 stuzovac slahacky POSTUP PRÍPRAVY Oddelene zltka vyslahame do peny s praskovym cukrom. Pridame vodu, vanil. cukor a zmiesanu muku s PDP. Do hmoty pridame vyslahany sneh z bielkov. Hotove cesto vlejeme do formy vymastenej tukom a vysypanej hrubou mukou. Do dobre uzatvaratelnej nadoby dame 2 smotany, pudingy, kompoty aj so stavou, uzavrieme a prudko miesame, kym sa neutvori husty krem. Hotovy krem narieme na vychladeny korpus. Z 3. slahacky a stuzovaca vyslahame slahacku a natrieme na hotovu tortu. Ozdobime podla fantazie. Na obrazku ja na vrchu parizska slahacka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Alena K. (alenie3) ID 135571 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 14.1.2013, 10:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Narodeninová mramorová s výbornou ananásovou plnkouPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 8 vajec, 400 g pr. cukru, 380 g polohr. + hl. múky, 6 lyžíc vody, 1 pr. do pečiva, 1 lyžica kakaa Plnka: 250 g masla, 2 žĺtka, 1 konzerva ananásu, 200 g pr. cukru, šťava z 1 citróna, 1 lyžica hl. múky (+ 1 sáčok 100 g bielej čokoládovej polevy Carla) + 2,5 dl pohár ríbezľového lekváru Poťah a zdobenie: WI POSTUP PRÍPRAVY Torta pre manžela k narodeninám. Vážila 3,5 kg. Postup pri obrázkoch :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 16.10.2012, 15:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
hamburgerPOTREBNÉ PRÍSADY piskotovy korpus - 4 vajcia, cukor krystal 200gr, voda 4 PL, muka polohr. 200 gr, PDP trochu, -plnka podla zelania- puding zo zlateho klasu, + maslo, palmarin, cukor prask...potahovka ( roll decor icing, smartflex, ...) POSTUP PRÍPRAVY upecieme si korpusy 2x...pouzivam vajcia "M"...(su vacsie)...po vychladnuti korpusy prekrojime, dame plnku (puding zo zlateho klasu nechame vychladit, zmiesame mixerom s maslom 100gr, palmarin 100 gr a cukor prask 200 gr), do plnky podla zelania pridame kakao, vanilk. cukor...kusky ovocia ktore neobsahuju vela vody( voda trha potahovku na torte)...plnku dame aj na boky a na vrch korpusu..po stuhnuti dame na korpus potahovku na spodny dame suroviny na hamburger z hmoty a nato dame vrchny korpus tiez potiahnuty potahovkou a "posypeme sezamom" OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana Š. (sue691) ID 212617 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 9.1.2012, 11:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Acidková osviežujúca rýchlovkaPOTREBNÉ PRÍSADY Zažiadalo sa mi osviežujúcej a málo sladkej dobrôtky, tak som experimentovala:) Prísady spomeniem v postupe. POSTUP PRÍPRAVY Upečte si svoj osvedčený korpus - piekla som z 2 vajíčok do otváracej formy s priemerom 20 cm. Mala som ešte 1/3 balenia stužovača za studena Dr. O., ktorý som pripravila podľa návodu a zmiešala s 250 ml ríbezľovo-bazového Acidka. Ešte som pre istotu pripravila klasickú práškovú želatínu (biely sáčok s farebnými kockami na vrchu) 2 ČL a vmiešala do hmoty. Vyšľahala som rastlinnú šľahačku Granarolo Delizia 200 ml (natrafila som na ňu v predajni Fresh a chuťovo je ako živočíšna, je trochu osladená). Hmoty som spojila a osladila ešte sladidlom z predajne Norbi Update (nové prebiotické sladilo). Korpus som vložila naspäť do formy, potrela džemom, poukladala som detské piškóty a naliala šľahačkovo-Acidkovú hmotu. Po stuhnutí som dala len ríbezľovú Galaretku, lebo som nemala ríbezle a ani kompót, ktorý by pasoval. Ale chuťovo to bolo skvelé:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Beáta P. (Bejulík) ID 171264 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 24.1.2012, 11:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Banánová torta s rumomPOTREBNÉ PRÍSADY cesto:5 vajec,150g múky,150g práškového cukru,pol balíčka prášku do pečiva,80g masla alebo palmarínu,50g orechov. Plnka:20g múky,2dcl mlieka,1 žľtok,20g kakaa,120g palmarínu,120g práškového cukru,lyžica rumu. POSTUP PRÍPRAVY Z bielkov vyšľaháme sneh. Z palmarínu a práškového cukru vyšľaháme panu,po jednom pridávame žltky.Zlahka vmiešame sneh z bielkov,pridáme múku s kypriacim práško,práškovým cukrom a mletými orechami.Vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a pomaly pečieme. Medzitým si spravíme plnku.Do hrnca dáme múku,žltok a kakao,prilejeme mlieko a uvaríme hustú kašu.Necháme vychladiť.Z práškového cukru a palmarinu vymiešame penu,ktorú pridáme k uvarenej a vychladnutej kaši.Nakoniec pridáme rum.Korpus rozkrojíme napoly,dáme asi 3/4 plnky,na plnku pokrájané banány,prikryjeme druhou polkou korpusu.Zvyšok plnky rozotrieme po torte a dáme naňu na tenúčko nakrájané banány. Múka by sa mala požiť hrubá,aj do cesta aj plnky,ja dávam polohrubú alebo hladkú,nič sa nestane.Orechy som doma nemala,tak som použila strúhaný kokos,asi 50g :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) ivana n. (zzzz128) ID 161780 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Gaštanová torta -NEPEČENÁPOTREBNÉ PRÍSADY 2 krabice čajové sušienky Esíčka (neodporúčam nahradiť piškótami, nie je to vôbec ono), 1 maslo, 2 gaštanové pyré (teda 2x250g), 3 smotany na šľahanie, stužovač šľahačky (príslušné množstvo na tri šľahačky), džem alebo zaváranina najlepšie červený sladkokyslejší, ja mám najradšej jahodu ale dobrá je napríklad aj višňa, čokoláda na postrúhanie a ozdobenie POSTUP PRÍPRAVY Esíčka vysypeme do misy, rozmrvíme najemno rukami alebo niečím roztlačíme. Pridáme zmäknuté maslo, vypracujeme na hmotu. Natlačíme na spodok tortovej formy. Navrch natrieme džem alebo rozotrieme zaváraninu. Mäkké gaštanové pyré nahrubo nastrúhame a natlačíme do tortovej formy napevno (aby sa potom pri krájaní rez nerozsypal). Šľahačky vyšľaháme so stužovačom (nesladíme ich, môžeme ovoňať vanilkou) a hotovú šľahačku dáme do tortovej formy navrch na gaštanové pyré. Dozdobíme strúhanou čokoládou. Dáme do chladničky na cca hodinku, ak vydržíme, ak nevydržíme, podávame hneď :))) Krásne vyzerá celkovo aj na reze a je úžasná, vynikajúca, osviežujúca, ľahká, rýchla a jednoduchá na prípravu, proste skvelý zákusok nielen ku káve! Ak tu náhodou takýto recept je vopred sa ospravedlňujem, ale mne prišiel mailom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Anna I. (anna1) ID 15757 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 21.12.2011, 11:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Hroch s 25 hrošíčatami na stužkovúPOTREBNÉ PRÍSADY 5 plechov cesta, pudingovomaslový čokoládový krém z 5 dávok, poťah z maršmelákov, spolu 10kg POSTUP PRÍPRAVY Veľký hroch podľa Egrtky, postup na malých hrošíkov som nafotila. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Eva L. (Akve) ID 92234 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (20) posledné: 6.1.2012, 18:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Hrušková tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 3 hrušky, 13 lyžíc kryštálového cukru, 350 g masla, 300 g mletých sušienok /môžu byť aj piškóty/, 2dcl vody, 3 dcl hruškového džúsu, 2 vanilkové pudingy, 100 g čokolády na varenie POSTUP PRÍPRAVY Hrušky ošúpeme, nastrúhame, pridáme 10 lyžíc cukru a podusíme 10 minút. Necháme vychladnúť a vmiešame 150 g masla a mleté sušienky. Masu dáme do väčšej tortovej formy vystlanej mikroténom a rukami popritláčame po celom dne. Puding uvaríme s vodou a džúsom a 3 lyžicami cukru. Do horúceho pudingu vmiešame 150 g masla, pokým sa nerozpustí. Necháme vychladnúť a vyšľaháme šľahačom. Natrieme na sušienkovú zmes. Nad parou rozpustíme čokoládu s 50 g masla a potrieme povrch torty. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava H. (mimka999) ID 60849 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Futbalová lopta s postupomPOTREBNÉ PRÍSADY 2x piškótové cesto upečené v miskách. Plnka, džem , poťahovacia hmota, farby a trpezlivosť :) POSTUP PRÍPRAVY Upečené korpusy rozkrojíme na polovicu - ja ich peciem v nerezovej miske z kuchynskej váhy :D:D..... natrieme džemom a krémom a pozliepame do tvaru gule OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Zuzana F. (26zuzana) ID 78744 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 20.3.2017, 20:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 181-190) | << predošlé 1,.,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24,.,190 ďalšie >> |