končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 1861-1865) | << predošlé 1,.,182, 183, 184, 185, 186, 187 |
CUKROVINKY |
OBALOVANÉ BURIZÓNY-GULIČKYPOTREBNÉ PRÍSADY 2 sáčky burizonov,25dkg kryštáloého cukru,1/2Hery,kokos,1Salko. POSTUP PRÍPRAVY Cukor dáme rozpustit na karamel.Heru tak isto rozpustíme ale zvlášť.Ked je cukor rozpustený,pridáme rozpustenú Heru-poriadne rozmiešame,potom pridáme Salko-tak isto poriadne rozmiešame.Nakoniec pridáme burizony a premiešame.Trochu nechať vychladnúť.Robíme malé guličky,ktoré obalujeme v kokose.Môžeme si ich poukladať na papierové košíčky.Necháme ich niekolko hodín odležať aby zmäkli.U nás nestihnú ani zmäknúť a už je po nich,robím to spolu s dcérkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) IVANA M. (vival) ID 2715 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 1.5.2008, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Osviežujúca želatínová málokalorická dobrotaPOTREBNÉ PRÍSADY kompótové ovocie, želatína v prášku POSTUP PRÍPRAVY Recept je veľmi veľmi náročný, vymedzte si naň celý víkend :-)))). Samozrejme s predprípravou, keď si budete robiť prieskum hypermarketov, kde je aká želatína. S tým nikomu neporadím, so želatínou mám samé zlé skúsenosti :-)), až na jednu, ale to nebudem robiť reklamu - nikto ma za to neplatí. Takže keď prídete na to, ktorá želatína je najlepšia, vyskúšajte tento nepečený "koláčik". Do tohto "koláčika" používam výlučne kompótové ovocie, nakoľko želatína je dosť jemná, aby sa dala dobre krájať. Hocijakú formu si vysteliem najjemnšou potravinárskou fóliou, pripravím podľa návodu na obale želatínu - aj 3 sáčky, nechám ju trocha stuhnúť, nalejem do formy, do toho vložím všetko ovocie a dám stuhnúť do chladničky na celú noc. POtom to opatrne vyklopím a osviežujúca letná ľahučká dobrota je na svete. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Marcela K. (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 25.11.2010, 10:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
RAFAELOPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g práškového cukru 100 g pomletých ovsených vločiek 1 balíček vanilky 100 ml vody 250 g stuženého tuku 200 g sušeného mlieka 200 g strúhaného kokosu opražené a ošúpané lieskové orechy (nemusia byť) POSTUP PRÍPRAVY V rozpustenom a vychladnutom tuku rozmiešame cukor, vanilku a pomleté vločky. Pridáme teplú vodu, sušené mlieko, kokos a dobre spracujeme a odložíme na chladné miesto. Zo stuhnutej masy formujeme guľky, do každej vtlačíme lieskový oriešok, obalíme ju v kokose a uložíme do papierového košíka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Lenka N. (zelva) ID 963 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Ďatlové guličkyPOTREBNÉ PRÍSADY balíček ďatlí mletá škorica šťava z pomaranča kokosová múčka POSTUP PRÍPRAVY Ďatličky vykôstkujeme a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Podľa chuti prisypeme škorice a podľa potreby prilejeme šťavu z pomaranča.Vytvarujeme guličky a obalíme ich v kokose. Vhodné i pre menšie detičky (ďatle nie sú chemicky upravované, je to bez cukru). Pokiaľ guličky budú papať dospeláci môžme do stredu zapracovať mandľu. Výborné a zdravučké!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa J. (macifuk) ID 123 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Tvarohové TIRAMISUPOTREBNÉ PRÍSADY 4 žĺtky, 1 van.cukor, 4PL kr. cukru, rum, 250g nátierkového masla / Lučina, ale ja používam z Lidla -nieje 250g je menšie,tak použijem 1a 1/2 /, 250g tvarohu / najlepšie v kocke-hrudkový/, 10-12 dkg práš. cukru, van. cukor, 1 šľahačka, 2dcl silnej inst.kávy, piškóty a kakao POSTUP PRÍPRAVY Žĺtky vymiešame s van. cukrom a kryš.cukrom nad parou do husta. Po vychladnutí vmiešame maslo, tvaroh s práš. a van. cukrom a vyšľahanú šľahačku. Uvaríme kávu do ktorej pridáme 1PL rumu. Do tortovej formy poukladáme piškóty namočené v káve s rumom, dáme vrstvu krému a opakujeme 1-2krát. Posledná vrstva je krém. Zarovnáme a dáme stuhnúť do chladničky tak cca 12hod. Pred podávaním posypeme kakaom.DOBRÚ CHUŤ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Jana J. (yoko) ID 1343 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 12.5.2008, 14:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 1861-1865) | << predošlé 1,.,182, 183, 184, 185, 186, 187 |