. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CUKROVINKY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 1861-1865)<< predošlé 1,.,182, 183, 184, 185, 186, 187

CUKROVINKY

OBALOVANÉ BURIZÓNY-GULIČKY



POTREBNÉ PRÍSADY

2 sáčky burizonov,25dkg kryštáloého cukru,1/2Hery,kokos,1Salko.

POSTUP PRÍPRAVY

Cukor dáme rozpustit na karamel.Heru tak isto rozpustíme ale zvlášť.Ked je cukor rozpustený,pridáme rozpustenú Heru-poriadne rozmiešame,potom pridáme Salko-tak isto poriadne rozmiešame.Nakoniec pridáme burizony a premiešame.Trochu nechať vychladnúť.Robíme malé guličky,ktoré obalujeme v kokose.Môžeme si ich poukladať na papierové košíčky.Necháme ich niekolko hodín odležať aby zmäkli.U nás nestihnú ani zmäknúť a už je po nich,robím to spolu s dcérkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

IVANA M. (vival) ID 2715 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 1.5.2008, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Osviežujúca želatínová málokalorická dobrota



POTREBNÉ PRÍSADY

kompótové ovocie, želatína v prášku

POSTUP PRÍPRAVY

Recept je veľmi veľmi náročný, vymedzte si naň celý víkend :-)))). Samozrejme s predprípravou, keď si budete robiť prieskum hypermarketov, kde je aká želatína. S tým nikomu neporadím, so želatínou mám samé zlé skúsenosti :-)), až na jednu, ale to nebudem robiť reklamu - nikto ma za to neplatí. Takže keď prídete na to, ktorá želatína je najlepšia, vyskúšajte tento nepečený "koláčik".
Do tohto "koláčika" používam výlučne kompótové ovocie, nakoľko želatína je dosť jemná, aby sa dala dobre krájať. Hocijakú formu si vysteliem najjemnšou potravinárskou fóliou, pripravím podľa návodu na obale želatínu - aj 3 sáčky, nechám ju trocha stuhnúť, nalejem do formy, do toho vložím všetko ovocie a dám stuhnúť do chladničky na celú noc. POtom to opatrne vyklopím a osviežujúca letná ľahučká dobrota je na svete.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Marcela K. (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 25.11.2010, 10:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

RAFAELO



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g práškového cukru
100 g pomletých ovsených vločiek
1 balíček vanilky
100 ml vody
250 g stuženého tuku
200 g sušeného mlieka
200 g strúhaného kokosu
opražené a ošúpané lieskové orechy (nemusia byť)

POSTUP PRÍPRAVY

V rozpustenom a vychladnutom tuku rozmiešame cukor, vanilku a pomleté vločky. Pridáme teplú vodu, sušené mlieko, kokos a dobre spracujeme a odložíme na chladné miesto. Zo stuhnutej masy formujeme guľky, do každej vtlačíme lieskový oriešok, obalíme ju v kokose a uložíme do papierového košíka.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Lenka N. (zelva) ID 963 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Ďatlové guličky



POTREBNÉ PRÍSADY

balíček ďatlí
mletá škorica
šťava z pomaranča
kokosová múčka

POSTUP PRÍPRAVY

Ďatličky vykôstkujeme a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Podľa chuti prisypeme škorice a podľa potreby prilejeme šťavu z pomaranča.Vytvarujeme guličky a obalíme ich v kokose.

Vhodné i pre menšie detičky (ďatle nie sú chemicky upravované, je to bez cukru).
Pokiaľ guličky budú papať dospeláci môžme do stredu zapracovať mandľu.
Výborné a zdravučké!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa J. (macifuk) ID 123 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Tvarohové TIRAMISU



POTREBNÉ PRÍSADY

4 žĺtky, 1 van.cukor, 4PL kr. cukru, rum, 250g nátierkového masla / Lučina, ale ja používam z Lidla -nieje 250g je menšie,tak použijem 1a 1/2 /, 250g tvarohu / najlepšie v kocke-hrudkový/, 10-12 dkg práš. cukru, van. cukor, 1 šľahačka, 2dcl silnej inst.kávy, piškóty a kakao

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky vymiešame s van. cukrom a kryš.cukrom nad parou do husta. Po vychladnutí vmiešame maslo, tvaroh s práš. a van. cukrom a vyšľahanú šľahačku. Uvaríme kávu do ktorej pridáme 1PL rumu. Do tortovej formy poukladáme piškóty namočené v káve s rumom, dáme vrstvu krému a opakujeme 1-2krát. Posledná vrstva je krém. Zarovnáme a dáme stuhnúť do chladničky tak cca 12hod. Pred podávaním posypeme kakaom.DOBRÚ CHUŤ!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Jana J. (yoko) ID 1343 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 12.5.2008, 14:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 1861-1865)<< predošlé 1,.,182, 183, 184, 185, 186, 187
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu