končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 141-150) | << predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,.,187 ďalšie >> |
CUKROVINKY |
medovníkovy košíkPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava M. (Miamac) ID 53831 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 8.9.2015, 11:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
svadobne medovnikyPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava M. (Miamac) ID 53831 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 4.9.2015, 8:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Rýchla svieža maškrtaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY okrúhle piškóty, citrónová šťava, čokoláda na varenie, maslo POSTUP PRÍPRAVY Pre tých, čo radi maškrtia a nechce sa im v teple piecť :) Piškóty v miske polejeme citrónovou šťavou, čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli s kúskom masla, vylejeme na piškóty a dobre premiešame. Ihneď podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Mária M. (majkatorka) ID 10016 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Krupicová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY • 3 dl mlieka \\\\\\\\r\\\\\\\\n• 3 dl krupice\\\\\\\\r\\\\\\\\n• 18 dkg cukru \\\\\\\\r\\\\\\\\n• 1 prášok do pečiva \\\\\\\\r\\\\\\\\n• 7,5 dkg mletých orechov \\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n NA PLNKU :\\\\\\\\r\\\\\\\\n• 20 dkg margarínu \\\\\\\\r\\\\\\\\n• 15 dkg cukru \\\\\\\\r\\\\\\\\n• 7,5 dkg mletých orechov \\\\\\\\r\\\\\\\\n• 1 vanilinový cukor n• 1 dl mlieka •1 lyžička rumovej arómy POSTUP PRÍPRAVY Krupicu nechaj v mlieku niekoľko hodín namočenú,potom pridaj cukor,vajíčko,prášok do pečiva a 7,5 dkg mletých orechov. Zmes dohladka vymiešaj,potom ju v predhriatej rúre peč po skúšku ihlou (asi 25-30 minút). Dvierka rúry otvor najprv len do polovice, po 5 minútach ich otvor úplne ,aby sa para mohla uniknúť a cesto nespľaslo. Keď cesto vychladlo,prerež ho po dľžke,kraje orež, odrezky nalám na malé kúsky a polej ich mliekom zmiešaným s rumovou arómou. Chvíľu nechaj postáť,zatiaľ vymiešaj do peny margarín s cukrom a vanílovým cukrom. Pridaj mleté orechy a nakoniec aj v mlieku namočené odrezky a všetko opatrne premiešaj. Touto zmesou naplň a zvonka natri tortu. Môžeš ju ozdobiť polovičkami orechov a odkôstkovanými višňami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Gabriel G. (Gabigabo) ID 315387 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Levanduľové keksíkyPOTREBNÉ PRÍSADY 125g masla, 200g strúhaného kokosu, 1 lyžica sušených levanduľových kvetov, 1 balíček vanilkového cukru, 90g práškového cukru, 170g hladkej múky, 5 lyžíc kukuričného škrobu, 1,5 lyžičky prášku do pečiva, 1 vajce, 1 lyžička kakaa. Na ozdobenie: marhuľový džem, fondán, potravinárske farby POSTUP PRÍPRAVY Zmiešame zmäknuté maslo s vanilkovým a práškovým cukrom. Pridáme žĺtok a všetko premiešame. Do cesta vmiešame preosiatu múku zmiešanú so škrobom a práškom do pečiva. Ak chceme mať keksíky tmavšej farby - pridáme aj kakao. Zo zvyšného bielka vyšľaháme sneh a veľmi opatrne ho vmiešame do cesta. Nakoniec pridáme kokos a levanduľu. Cesto necháme odležať min. hodinu v chladničke. Potom cesto vyvaľkáme a vykrajujeme tvary, položíme na plech vyložený papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej trúbe na 200 C približne 10 minút dozlata (závisí od hrúbky cesta). Vychladnuté keksíky potrieme tenkou vrstvou džemu. Priložíme vykrojený fondán (môže byť i marcipán). Nakoniec potravinárskymi farbami namaľujeme levandulu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Janka P. (Janka TN) ID 100538 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 17.8.2015, 11:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
medovnikove srdiečkaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava M. (Miamac) ID 53831 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 8.10.2015, 14:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
medovnikove srdiečkaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava M. (Miamac) ID 53831 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 12.8.2015, 10:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
♥ Čučoriedkovo - karamelové muffiny.♥POTREBNÉ PRÍSADY 100g masla alebo Hery, 110g kryštálového cukru, štipka soli, 1 vanilínový cukor, 2 vajcia, 6-7 PL mlieka, 250g polohrubej múky, 2 zarovnané ČL kypriaceho prášku, 1 PL kakaa, 150 g čerstvých čučoriedok, 12 kúskov karamelových cukríkov. POSTUP PRÍPRAVY Maslo, cukor, soľ, vanilínový cukor, vyšľaháme kým sa cukor nerozpustí. Postupne pridáme vajíčka a premiešame. Múku zmiešame s kypriacim práškom a pridáme k cestu, premiešame. Cesto rozdelíme na 2/3 a 1/3, do 1/3 pridáme kakao, do 2/3 pridáme opláchnuté a osušené čučoriedky a premiešame. Svetlé cesto rozdelíme so košíkov, potom rozdelíme a tmavé cesto, špáradlom zľahka premiešame, vložíme do každého košíka jeden karamelový cukrík a pečieme na 180°C, 20 minút. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 13.4.2017, 23:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
medovníkové srdcePRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava M. (Miamac) ID 53831 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 14.7.2015, 9:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Pudingové tiramisu s proteínomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balíček mandľového pudingu, 500 ml nízkotučného mlieka, 250g jemnej ricotty, 2 odmerky vanilkového proteínu, 1/2 PL xylitolu (alebo stéviu), 2 ČL rumovej esencie, balenie detských piškótov, silnú kávu, škoricu a kakao na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Na spodok obdĺžnikovej formy alebo plastovej nádoby poukladáme vrstvu piškótov. Puding si pripravíme podľa návodu - v 1/3 rozmiešame pudingový prášok, zvyšné 2/3 vylejeme do hrnca, pridáme xylitol, rumovú esenciu, proteín a dobre rozmiešame. Potom mlieko necháme zovrieť, odstavíme, pridáme pudingovú zmes a za stáleho miešania povaríme ešte 1 minútu. Do hotového pudingu primiešame ricottu a vylejeme to na piškóty. Navrch zatlačíme zopár piškótov namočených v káve a odložíme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním tiramisu posypeme kakaom a škoricou a pokrájame na rovnaké kocky. Môžete ho dať na chvíľu do mrazničky, aby sa vám dalo krajšie pokrájať, keďže je mäkké. Druhá možnosť je rozdeliť tiramisu do dezertných pohárov, do každého pridať pár piškótov a zjesť lyžičkou. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 14.6.2015, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 141-150) | << predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,.,187 ďalšie >> |