končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 121-130) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,.,190 ďalšie >> |
TORTY |
TortyPOTREBNÉ PRÍSADY Recepty som skopírovala z internetu. POSTUP PRÍPRAVY Čokoládová torta Korpus: 10 vajíčok, 10 PL kr. cukru, 5 PL horúcej vody, 5 PL oleja, 8 PL polohrubej múky, 3 PL kakaa, 1 prášok do pečiva Plnka: 1 l mlieka, 3 pudingy čokoládové Dr. Otker, 250 g pr. cukru, 500 g Hery, 3 kopcové PL kakaa Postup: vajíčka rozdelíme na žĺtky a bielky, z bielkov ušľaháme tuhý sneh zvlášť. A zvlášť vymiešame žĺtky s cukrom, pridáme postupne po jednej lyžičke vodu aj olej, potom pridáme múku pomiešanú s kakaom a s práškom do pečiva. Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Aby korpus zostal pekný okrúhli, tortovú formu vyložíme papierom na pečenie len dno, boky nie, a vlejeme cesto. Upečieme a necháme vychladnúť v tortovej forme. Potom opatrne nožom oddelíme korpus od bokov formy a vyklopíme. Korpus prerežeme 2x , aby vznikli 3 pláty, naplníme krémom a zdobíme podľa fantázie. Môžeme použiť čokoládovú polevu a zbytkom krému dozdobiť, alebo tortu potiahnuť nejakou poťahovacou hmotou a dozdobiť... Krém - v mlieku uvaríme pudingy a necháme vychladnúť, za stáleho miešania alebo pod fóliou , aby nevznikla kôrka na pudingu. Maslo vymiešame s cukrom a postupne pridáme čokoládový puding ,nakoniec pridáme ešte kakao. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Veronika A. (22222) ID 31060 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 7.8.2012, 21:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortička s koníkmi pre moju sedem ročnú dcérkuPOTREBNÉ PRÍSADY piškotové cesto , čokoládová plnka, white icing POSTUP PRÍPRAVY postup podľa knihy 50Tipov na detské torty, odporúčam. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína H. (kamka74) ID 4247 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 23.7.2012, 20:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ananásová torta nepečenáPOTREBNÉ PRÍSADY cca 150 g dlhých piškót, PUDINGOVÁ PLNKA - 1 l mlieka, 3 ks vanilkový puding pravá vanilka dr. Oetker, 200 g kryštálového cukru, 20 g jemná želatína, 500 g jemný tvaroh, ŽELATÍNOVÁ PLNKA - 1 ks tortové želé extra silné na 500 ml, 365 g konzervovaného ananásu - kúsky, JOGURTOVÁ PLNKA - 500 ml bieleho jogurtu, 2 PL medu, cca 150 g okrúhlych piškót - namiesto tejto plnky môže byť ŠĽAHAČKOVÁ: 1 šľahačka + 1 stužovač + 3 KL vanilkového cukru, kandizovaný ananás na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Dnes príde domov najmladší syn, tak som mu na privítanie urobila takúto nepečenú tortu. Postup v obrázkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 9.9.2012, 14:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta čokoládováPOTREBNÉ PRÍSADY http://receptyakeber.blogspot.sk/2012/07/cokoladova-torta.html POSTUP PRÍPRAVY http://receptyakeber.blogspot.sk/2012/07/cokoladova-torta.html ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) jarmila b. (tepánek) ID 182316 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 13.8.2012, 21:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta vanilkováPOTREBNÉ PRÍSADY http://receptyakeber.blogspot.sk/2012/06/torta-vanilkova.html POSTUP PRÍPRAVY http://receptyakeber.blogspot.sk/2012/06/torta-vanilkova.html ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | jarmila b. (tepánek) ID 182316 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 14.8.2012, 6:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ananásová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS - 3 vajcia, 3 PL kryštálového cukru, 3 PL polohrubej múky, 1/2 KL PDP, 1 PL oleja - toto je rozpis na jeden korpus, piekla som 4, takže množstvo vynásobíme štyrmi, PLNKA - 560 g ananásový kompót, 0,5 l ananásového džúsu, 3 žĺtky, 3 ks vanilkový puding, 1 citrón, 100 g kandizovaného ananásu, 200 g kryštálovéh cukru, 500 g masla, na ANANÁSOVÚ ŽELATÍNU - 1 tortové želé číre, 250 ml ananásového džúsu, okrem toho marhuľový džem, alebo ríbezľový a pod. POSTUP PRÍPRAVY Tortu som piekla kamarátke pre dcéru k narodeninám. POSTUP v obrázkoch: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 15.9.2013, 14:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tvarohovo - pudingová torta s jahodamiPOTREBNÉ PRÍSADY 1 l mlieka, 3 pudingové prášky s jahodovou príchuťou, 20 g jemná želatína, 500 g jemný tvaroh, 150 - 200 g kryštálového cukru, cca 1 kg čerstvých jahôd, dlhé piškóty, 1 tortové želé červené POSTUP PRÍPRAVY Osviežujúca tortička do horúcich dní, viem, že už je po jahodách, ale dá sa urobiť aj s kompótovými jahodami alebo iným ovocím podľa sezóny. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (38) posledné: 1.8.2012, 21:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kubánska torta :)POTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 3 vajcia, 125 g kryštálového cukru, 125 g polohrubej múky, 3 PL studenej vody..............................KUBÁNSKY ČOKOLÁDOVÝ KRÉM: 4 vajcia, 120 g práškového cukru, 150 g HERY, 150 g kvalitnej čokolády POSTUP PRÍPRAVY CESTO: Vajcia rozdelíme a bielka vyšľaháme s vodou na redší sneh. Pridáme cukor a sneh vyšľaháme dotuha. Do snehu postupne zašľaháme žĺtky a múku (ručne :). Cesto pečieme 30-45 minút pri 180°C (podľa typu rúry). Pre nadýchanejšie cesto pridáme lyžičku prášku do pečiva...................................................KRÉM: Vajcia rozdelíme, žĺtky vymiešame s maslom a cukrom do penista. Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli (nad parou), poriadne vychladíme (inak sa krém zrazí) a tekutú pridáme do žĺtkovej peny (premiešavame šľahačom). Z bielok vyšľaháme tuhý sneh a ručne opatrne vmiešavame do krému. Nezľaknite sa, že sa to nespája! Spojí sa to keď to budete premiešavať "zo strany na stranu" . Keď sa to však nespojí (aj to sa mi stalo), niekde ste urobili chybu :( . Chyba môže byť aj v čokoláde, preto používajte naozaj kvalitnú!........................Cesto rozrežeme na dve časti, potrieme džemom, naň poukladáme ovocie (najlepšie čerstvé - banány, maliny, jahody atď.) a potrieme časťou krému. Položíme vrchný plát a celú tortu potrieme zvyšným krémom. Ozdobíme podľa vlastnej predstavy :-) (ja som použila to biele na torte mascarpone s marcipánom, vanilkou a šľahačkou - túto variantu môžme dať aj do stredu na ovocie namiesto čokoládového krému). Naozaj je výborná, preto ju robím stále :-). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Baška F. (Berushka.F) ID 247940 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (38) posledné: 15.7.2012, 19:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Výborná trotičkaPOTREBNÉ PRÍSADY 2 balíky dlhých piškôt, 4 kyslé smotany, 250 g jemný tvaroh, 300 g hrudkovitý tvaroh, 1 vanilkový puding, 1 malinový puding, želatina, ovocie \r\nNa roládu: 4 vajcia, PL polohrubej múky,4 PL kryštálového cukru , 1/2 prásku do pečiva, džem. Rolády som robila 2 takže všetko vynásobiť dvoma :) POSTUP PRÍPRAVY Chutná osviežujúca tortička na letné dni :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Klaudia L. (klaudusik888) ID 194990 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 5.10.2012, 22:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Želatinova poťahovkaPOTREBNÉ PRÍSADY 15g čírej želatiny (býva v 20g sáčku), 1 lyžička ľubovolnej aromy (najlepšia citrónova), 115ml (160g) svetlého medu, 60ml vody, 900g práškového cukru (považský v modrom sáčku), trochu 100% tuku, Prísady som si upravila podľa seba, nakoľko pôvodný recept mi nevychádzal POSTUP PRÍPRAVY Do vody nasypeme želatinu, zamiešame a necháme 2 minúty stáť. Potom nahrejeme asi na 20-30 sekúnd v mikrovlnke a miešame až sa želatina rozpustí. Pridajte med, arómu a miešajte, aby sa to spojilo. Mne ten med nešlo dobre rozpustiť, tak som to dala ešte na pár sekúnd do mikrovlky. Potom sa to spojilo krásne. Túto zmes vylejte do pripraveného cukru, najskôr si môžete pomôcť vareškou, zmes bude najskôr veľmi lepkavá, ale treba miešať, aby sa to spojilo, potom si namastite ruky 100% tukom a mieste a mieste... ak aj po zamiesení všetkého cukru hmota ešte lepí, pridajte cukor, ale len po malých množstvách, prípadne si ešte namastite ruky tukom. Pred domiesením pridajte trochu solamylu. Držte zabalené v sáčku. Keď trochu stuhne, pred použitím na poťahovanie si ju trochu nahrejem v mikrovlnke, potom sa s ňou lepšie pracuje. Pri práci treba podsypávať solamylom. Dúfam, že sa vám vydarí :-) Hmota je krásne biela (čím svetlejší med použijete tým lepšie), farbí sa bez problémov, najlepšie sú gélove farby, nakoľko práškové radi nechávajú také kryštáliky a na poťahu to potom zle ukáže. Všetky moje torty poťahujem z tejto hmoty a som maximálne spokojná, tiež ju používam na výrobu ozdôb ,-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Veronika K. (veronika13) ID 7415 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 11.1.2013, 20:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 121-130) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,.,190 ďalšie >> |