končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 111-120) | << predošlé 1,.,7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Játrová směs nejen na topinky se zavařenou kapií a kořením chilli con carnePOTREBNÉ PRÍSADY Vepřová játra, zavařená kapie, cibule, koření chilli con carne, sůl, pepř, solamyl na maso, olej POSTUP PRÍPRAVY Osmahneme cibulku na trošce oleje, přidáme játra, opečeme, opepříme, přidáme pepř, na proužky zavařenou kapii,podlijeme vodou, nakonec osolíme a zahustíme trochou solamylu rozmíchaném v trošce vody. Podáváme s topinkou, nebo jen s pečivem, bramborem apod. Přeji dobrou chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Monika K. (monky3) ID 23876 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Fazuľový gulášPOTREBNÉ PRÍSADY 2 veľké cibule, bravčové stehno cca 700 g, údené maso uvarené + vývar, uvarená biela fazuľa + vývar, fľaša leča ( stačí malá ), soľ, MČK, červená paprika sladká, drvená rasca, majoránka, cesnak ( podľa chuti, ale dostatočné množstvo ), olej POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som vymámila od vedúceho v bufete, kde guláš robia. Je fantastický, treba pomaly bezodný tanier :-) mizne rýchlosťou blesku. Takže deň vopred namočenú fazuľu uvaríme v NEOSOLENEJ vode ( solí sa až potom ), takisto si uvaríme údené masko a vývary necháme, zídu sa nám na podlievanie.. Urobíme si cibuľový základ na oleji (alebo aj masti), pridáme masko na kocky, soľ, korenie, drvenú rascu, majoránku, červenú papriku, paradajkový pretlak, pohár leča a polovicu cesnaku, podlejeme vývarom z mäsa alebo fazule a dusíme takmer do makka..V prípade potreby podlievame. Keď je masko takmer makké, pridáme odkvapkanú fazuľu, na kocky nakrájané údené a zvyšnú polovicu cesnaku a dovaríme do makka..netreba ani múku, ani žiadne iné zahusťovadlo :-) vtedy guláš vydrží dlhšie . Najlepší je s bielym chlebom. Mňam :-) Fotku pridám, keď guláš niekedy urobím, ale iste čoskoro :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana H. (bobenko) ID 2706 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Lanšmít v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY 1 konzerva lanšmitu 4 plátky tvrdého syra horčica olej 4 štvorce alobalu POSTUP PRÍPRAVY Konzervu otvorte z oboch strán, obsah vytlačte, odstráňte tuk a lanšmit nakrájajte na 8 koliesok. Štyri kolieska potrite tenkou vrstvou horčice na ňu poukladajte plátky syra, opäť potrite horčicou a priklopte kolieskom lanšmitu. Porcie zabaľte do alobalu a pečte v rúre. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iveta G. (Timea505) ID 128086 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 5.10.2016, 17:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Panenka v slaninke so šampiňónovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 1ks bravčovej panenky, 150g slaninky pokrájanej na tenké plátky, soľ, mleté čierne korenie, 500g čerstvých šampiňónov, 250ml smotany na šľahanie, 1 cibuľa, olej, POSTUP PRÍPRAVY Panenku prekrojíme na dva až tri kusy. Osolíme, posypeme korením a prudko opražíme na rozpálenom oleji. Necháme mierne vychladnúť a obalíme v slaninke. Uložíme na pekáč, mierne podlejeme olejom prikryjeme a dáme zapiecť.Pečieme asi hodinu. 10-15 minút pred dopečením odokryjeme a necháme slaninku na panenke mierne opiecť. PRÍPRAVA šampiňónovej omáčky: Na oleji opražíme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané šampiňóny a necháme 20 minút prikryté dusiť. Do mäkkých šampiňónov pridáme šľahačkovú smotanu a necháme chvíľu vrieť. Upečenú panenku prekrojíme a polejeme omáčkou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 24.3.2016, 12:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Falošné španielske vtáčkyPOTREBNÉ PRÍSADY 500g bravcovych steakov, 4-5 natvrdo uvarenych vajicok, 7 vacsich kysl. uhoriek, asi 100g slaniny, 1 velka cibula, horcica, olej, sol, mlete cierne korenie, mleta cervena paprika, rasca //// Priloha: ryza POSTUP PRÍPRAVY Dame si varit vajicka. Pripravime si ostatne prisady a pokrajame na male kocky- cibulu, slaninu, uhorky a potom aj uvarene vajicka. V hrnci si rozpalime olej a pridame slaninku, chvilu oprazime a pridame cibulu. Prazime dozlatova a pridame naklepane steaky. Prudko opecieme, potom podlejeme vodou, pridame uhorky, korenie, papriku a rascu, nesolime. Chvilu dusime, asi 15 minut, pridame horcicu a nakrajane vajicka. Dusime, kym maso nie je makke a dosolime, mozme pridat trochu vody z uhoriek. Ako priloha je perfektna ryza. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Ivana B. (brculka8) ID 173421 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 1.10.2014, 20:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Karé s feniklom, zemiakmi a citrónomPOTREBNÉ PRÍSADY 4 rezníky z karé bez kosti, 2 lyžice olivového oleja, 1 buľva feniklu pokrájaná na plátky,1 veľká cibuľa pokrájaná na plátky, 2 strúčiky cesnaku pokrájané na plátky, 5 -6 menších zemiačikov pokrájaných na štvrťky, šťava z pólky citróna, soľ, mčk, solčanku POSTUP PRÍPRAVY Recept z dobrého jedla upravený podľa mňa. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 16.4.2012, 20:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Výborné mäskoPOTREBNÉ PRÍSADY 200g bravčové(môže byť aj hovädzie),cibuľka,1 KLhorčica,2 PLkečup, hrsť hríbov,1 veľká kyslá uhorka POSTUP PRÍPRAVY Toto jedlo si zamilovali aj moje deti(samozrejme bez uhorky a hríbov,na to sa "obetujem!).Postup je ľahučký.Množstvá sú na dve osoby.Ak niečo milujete,pridajte toho viac. Na oleji orestujeme trošku cibuľky,pridáme mäsko nakrájané na kocky a necháme zatiahnuť.Posolíme,okoreníme,pridáme namáčané hríby a nakrájanú uhorku a necháme dusiť do mäkka.Ak treba a mäsko nepustilo dosť šťavy,pridáme trošku vody.Potom pridáme horčicu a kečup.Tu môžete dávať podľa chuti.Mne sa osvedčilo toto množstvo.Riadne premiešame a ak treba necháme zredukovať na hustejšiu omáčku.A môžeme podávať.Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Monika M. (monci81) ID 46679 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 19.5.2013, 21:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
mäso v omeletePRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY - na oleji spenim cibulu , pridam mäsko ,sampiony, cesnak..pridam cervenu papriku, rascu, sol, peper, miesas..zalejem vodou a dusim..ked je mäsko mäkke zahustim ho len troskou vody s polohrubou mukou..urobime omeletu, dame mäsko, môzme nastruhat aj syr..ako priloha ryza , hranolky, zapekane zemiaky.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
huspeninaPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY dam do hrnca vodu, ked zovrie vlozim nozky / kolerno, kozky..co davate/, pridam, celu väcsiu cibulu aj zo supkou, len ju prekrojim na polku, cesnak / s celej hlavky asi polku strucikov- osupem a kazdy strucik prekrojim na polku, ale nemusis, môzes aj v celku alebo popucit/, pridam, 2 ks bobkovy list, par zrniecok novy koren, par zrniecok cele cierne korenie a necham pomalicky bublat..ja nechavam aj 4 hodiny a aj viac..ta voda sa tak vypari, ostane je tolko, ze nozky su zaliate..vydis to uz, aby ti zostalo na zaliate do misiek..odstavym, nozky vyberiem, dam do misiek, stavu precedim , osolim podla potreby a nalejem do misiek, necham ich na stole vychladnut a potom supnem do chladnicky, ked stuhne, pridam cibulu, ocvot..co kto ma rad a môze sa jest..takto robit sa nam to osvedcilo, vzdy to vyjde, ma to vybornu chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 27.6.2012, 18:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Údené mäso v kapustovom obalePOTREBNÉ PRÍSADY plátky vareného údeného mäsa, kyslá kapusta, hladká múka, soľ, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, mletá rasca, 3 vajcia. POSTUP PRÍPRAVY Plátky mäsa obalíme v hl. múke a v cestíčku. Cestíčko: Kyslú kapustu nakrájame na menšie kúsky, pridáme prelisovaný cesnak, soľ, mleté čierne korenie, mletú rascu, vajcia, a hl. múku. Spolu premiešame a vypracujeme cestičko. Vyprážame na rozohriatom oleji z obidvoch strán. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KATARINA J. (KARINA1306) ID 28198 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 9.4.2015, 19:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 111-120) | << predošlé 1,.,7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17,.,80 ďalšie >> |