. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Dagmar H. (dasula) ID 6034
.
mimibazar.sk/dasula
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.9.2006
Naposledy: 2.3.2024 19:04
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 426
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 24
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 24 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3 ďalšie >>

DIETY

Pohánková "jaternicová" kaša :-)



POTREBNÉ PRÍSADY

na 3 porcie: 250-300 ml pohánky, 1 veľká cibuľa, 1 pór, korenie 4 farieb, majoránka, vločky Nori, lahôdkové droždie (Tebi), olivový olej, morská soľ. Príloha - kyslá kapusta z vlastnej pivnice :)

POSTUP PRÍPRAVY

Ospravedlňujem sa za foto - fotené v práci mobilom, keďže večer som už hrniec len odložila a šla spať :-). Prisahám, že to je nepoužité a prudko jedlé :-).
Recept je vymyslený, vznikol ako snaha o zdravšiu stravu po období sviatkov :-). Pohánka sa v posledných rokoch dostáva do povedomia ako súčasť zdravej výživy, hoci bola považovaná za jedlo chudobných. Viac o pohánke, jej výživovej hodnote je možné naštudovať tu:
http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=6420

Nori vločky - Nori je jedna z najrozšírenejších a najpoužívanejších morských rias s príjemnou chuťou, jednoduchou prípravou a hlavne jedinečnými nutričnými hodnotami - nejdem to tu zahlcovať - všetko je na webe :).

Lahôdkové droždie - tebi droždie - nie je určené na kysnutie, ale na dochucovanie jedál ako zvýrazňovač chuti alebo vône do polievok, nátierok, zeleninových jedál atď. Sú to inaktivované kvasnice, v niektorých prípadoch sú použité pivovarské kvasnice aj so sladovým výťažkom. Pridáva sa do hotového jedla na zvýšenie biologickej hodnoty jedla. Nemá kvasiace účinky a ani nenarušuje črevnú flóru a nespôsobuje poruchy trávenia, čo sa môže vyskytnúť pri konzumácii čerstvých kvasníc dokonca aj po tepelnej úprave. Obsahuje veľmi kvalitné bielkoviny, vitamíny skupiny B, minerálne látky, stopové prvky, nukleotidy, voľné aminokyseliny.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (7) posledné: 24.4.2013, 8:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Ovocná energetická bomba



POTREBNÉ PRÍSADY

200 g sušeného ovocia (ideálne sú marhule, brusnice, slivky, jablká - ale aj figy, ďatle....), 2 ČL melasy, 110 g trstinového cukru, 120 mletých vlašských orechov, cca 3 PL mletých lieskových orechov, 1 žĺtok, rumová alebo punčová príchuť, kakaový prášok podľa chuti - na toto množstvo to vidím cca 1 PL

POSTUP PRÍPRAVY

Trošku na úvod - sladkosti nemusia byť len prázdnymi kalóriami ukladajúcimi sa do pneumatík :), ale môžu byť aj chutné a zdravé a súčasne nám môžu dodať tak potrebnú energiu na fungovanie na plný plyn. Recept som našla niekde na nete, vytlačila a až teraz som vyskúšala - dni sú ešte stále krátke, energia sa nám stále slnkom nedobíja, tak prečo to nevyskúšať?
Základom je sušené ovocie - nabíja energiou, stará sa o prísun vitamínov, podporuje trávenie, funguje ako prirodzené preháňadlo. Vysoký podiel vlákniny v ňom zlepšuje trávenie a odstraňuje zápchu.
V pôvodnom recepte bola 1 PL rumu, to som zrušila hneď. Naše deti majú radi punčové koláče, tak som dala pár kvapiek punčovej arómy - ale nie je treba vôbec nič. Ten žĺtok tam nabudúce tiež nedám. Ubrala som z cukru - melasa je sladká dosť, aj keď nie každému chutí. Dá sa plnohodnotne nahradiť medom, javorovým sirupom, agávovým sirupom.... Možno aj ten trstinový cukor úplne nahradím medom - toto je na každom, ako má čo rád. Ja som dala menej cukru a šupla nejakú tú lyžicu javorového sirupu. Hmota má byť lepivá, ale pevnejšia, čiže stačí pridávať mleté orechy a spracovať tak, aby nám hmota držala pokope.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 27.3.2013, 8:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

***PIZZA SLIMÁKY Z KYSNUTÉHO CESTA OD MIŠKY***



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 1kg hladká múka špeciál, 0,5 l mlieko, 2 PL kryštálový cukor, 1 kocka droždia, 2 dcl olej, 1PL soľ. NÁPLŇ: cca 0,5 l kečupu zmiešať s pizza korením (ak nemám, zmiešam bazalku, oregano, štipku tymiánu, 1 strúčik cesnaku), na tenko nakrájaná šunka - na toto množstvo cesta cca 500g, tenké plátky tvrdého syra cca 500g, 1 vajíčko na potretie, strúhaný syr na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept mám od maminky synovej klubovej kamošky Mišky, ktorá ich priniesla na preteky našich detí a verte alebo nie, spravila ich z 2 dávok - zmizli za 15 minút a bolo tam maximálne 20 ľudí. 1 kus som našla zabudnutý a pochopila som, prečo ,) Sú užasne ľahulinké a nadýchané, chuť a vôňa pizze pre väčšinu osadenstva dáva záruku úspechu.... A keďže sa mi podarilo prácne rukou písaný recept už raz stratiť, myslím, že tu si ho nájdem vždy a snáď nebude ani nikomu prekážať ....Viac pri foto - robené v chvate pri nestíhaní, keďže začať na Silvestra pred obedom s prípravou...ale dobré ráno :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 104 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (24) posledné: 6.2.2022, 13:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Kokosovo-orechové "fúkané" rožky



POTREBNÉ PRÍSADY

200 g preosiatej hladkej múky špeciál + 1 prášok do pečiva, 250 g masla, 125 g strúhaný kokos, 125 mletých vlašských orechov, 500 g práškový cukor,

POSTUP PRÍPRAVY

Kratučko na úvod - pre veľkú obľubu týchto rožkov som rovno písala DVOJITÚ dávku. Áno, cukru tam je priveľa, brrrrrr .....ale keď sú také božské :-) Raz v roku ich teda robím, zatiaľ sa vždy podarili - teda sa "nafúkli" a boli vždy eňo-ňuňo.
Obligátne - viem, že týchto receptov je tu "mrte", avšak už párkrát sa mi podarilo zapatrošiť tento náš najobľúbenejší, tak si ho ako backup ukladám sem, kde ho snáď vždy nájdem :). Vďaka za pochopenie...

Preosiatu múky premiešame s PDP, pridáme ostatné suroviny a poriadne premiešame, kým sa hmota spojí. Nechám v chladničke odležať a do formičiek natláčam, keď mám čas.
Formičky sa pred pečením nevymasťujú. Z tejto dávky je cca 90 ks rožkov. Poriadne natláčame plné formičky, ukládame na plech a pečieme v rúre vyhriatej na 150°C cca 13 minút - aby nehnedli. veľmi krátko po vybratí z rúry vyklápame bez vačšej námahy.
Po vychladnutí môžme - nemusíme namáčať v čokoláde.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (11) posledné: 19.12.2016, 13:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Cmarovo-zemiakový biely chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

330 g cmaru, 1 veľká odmerka octu, 1 malá odmerka cukor, 2 malé odmerky soľ, 120 g nastrúhaného v šupe uvareného zemiaku, 500 g chlebovej hladkej múky T650, 21 g čerstvého droždia, 1 malá odmerka mletej alebo drvenej rasce

POSTUP PRÍPRAVY

Návrat do môjho detstva - tuším my sme kedysi poznali len cmarový a zemiakový chlieb :-). Ale chutil nám, určite vydržal 3 dni vláčny, chutný, kôrka bývala svetová...Tak som skúsila stvoriť čosi podobné. Tiež sa mi nepodaril na prvýkrát, prešiel určitými úpravami gramáže surovín, kým vyšiel z DP chlebík, ktorý nám už aj chutí :-)). Musím priznať, že som prvý odladený recept stratila, tak ak to nebude nikomu prekážať, tu si ho nájdem vždy - pokiaľ ma niekto nedá vymazať :)))) Tento chlebík nie je určený na odložený štart.

1. Do DP nalejeme cmar, ocot, cukor, soľ a pridáme nastrúhaný zemiak - premiešam jemne nejakou vareškou (nie kovovým "pomocníkom" z pochopiteľných dôvodov :-)).
2. Pridám múku - do múky pridám pomrvené droždie, prekryjem múkou, rascu.
3. Nasleduje spustenie programu - v Moulinex Baquette používam program 5, hmotnosť 750, kôrka stredná.
4. Viac sa nestarám a po 3:35 hod. zapiští pekáreň a chlebík je na svete.....
5. Nakoniec svoje odskúšané - chlebík hneď po vybratí z DP celý kol dokola potriem buď pretlačeným cesnakom, soľou a vodou alebo len slanou vodou

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 30.4.2011, 14:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Viaczrnný chlieb pre MOULINEX



POTREBNÉ PRÍSADY

300 ml vody o izbovej teplote, 1 veľká odmerka kryštálového cukru, 1 malá odmerka sušeného droždia s modrou lastovičkou, 25 g ovsených vločiek, 2 veľké odmerky pšeničných otrúb, 450 g hladkej múky T650 chlebovej, 2 malé odmerky kuchynskej soli, 30 g zmäknutého masla, 1 1/2 veľkej odmerky sezamových semien, 1 1/2 veľkej odmerky ľanových semien, 1 1/2 veľkej odmerky slnečnicových semien, 1 1/2 veľkej odmerky tekvicových semien (skúšala som chýbajúce nahradiť rovnakým množstvom lúpaných plátkových mandlí a tiež super), NA DOKONČENIE: 1 strúčik cesnaku, 1/2 ČL soli, troška vody

POSTUP PRÍPRAVY

Konečne mám odladený chlieb v pekárni Moulinex HOME BREAD XXL BAGUETTE a tak si tu uložím recept, kým ho zase nestratím. Je to recept od mojej skvelej kolegynky, ktorá máva chlieb vždy jedna báseň, vláčny a chuťovo fantastický, akurát má inú pekáreň, však Lili? :-) Čiže každý jej recept musí u nás prejsť ešte malými úpravami, aby aspoň čiastočne konvergoval k jej dielam :-), no mám do jej chlebíkov ešte na hony ďaleko.

1. Suroviny v poradí, v akom sú uvedené v potrebných surovinách, nasúkam do pekárničky. Soľ dávam nakoniec a schovám ju do múky po nasypaní do DP, dávam pozor, aby prvotne neprišla soľ do kontaktu s droždím, zastavuje do proces kysnutia.
2. Zrná si nadávkujem do misky a odložím bokom, DP si sama vypýta ich pridanie piskľavým signálom.
3. Pustím program č. 11, hmotnosť chleba 750 g, stredná kôrka a pustím DP.
4. Po pípnutí pridám zrná a nechám dobehnúť program miesenie - čo je cca 30 minút od začiatku pustenia programu - prejaví sa to dlhšou odmlkou. Potom resetnem DP a opätovne nastavím tie parametre ako v bode 3 a už len nechám zbehnúť celú časť programu na miesenie a prípravu cesta. Celé to je preto, že programy v pekárňach sa líšia a Moulinex nemá žiadny približujúci sa dĺžkou prípravy pekárňam Panasonic. Tak som skúsila tento variant a podarilo sa :-).
5. Ja sa snažím vždy po ukončení časti programu príprava cesta vybrať z DP háky, rozložiť cesto v nádobe rovnomerne a narezať zárezy na chlebíku. V prípade tejto DP je to, keď mi na displeji svieti cas 2:06 - príde posledné premiesenie a vtedy otvorím DP, rýchlo vyberiem háky, pomúčenou rukou rozložím cesto rovnomerne a dobre ostrým nožom narežem 3-4 zárezy.
6. Po dopečení sa chlebík ohlasi pípaním, vyberiem ho a položím na mriežku.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 5.6.2012, 22:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Mäsová plnka alebo veľkonočná baba



POTREBNÉ PRÍSADY

10 rožkov, 10 vajec, cca 30 dkg údené mäso, 1 noha údenej klobásy - najlepšie domáca a nie veľmi vysušená, ušené huby - 2 hrste, mladá cibuľka aj s vňaťou, petržlenová vňať, cca 1 PL bravčová masť, mlieko a vývar z údeného v pomere 1:1 na poliatie rožkov, MČK , soľ, cca 1 ČL prášok do pečiva, klasické kravské maslo - na vymazanie, aj na zapečenie

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept nie je nič nové, prevratné alebo zarážujúce dych. Moja família si ale pýtala mäsovú plnku s hubami a keďže je tých receptov na mraky, tak som si povedala, že stačí do toho s nejakou mierou pridávať veci, ktoré nám chutia a nemôže to byť zlé.....Ale....keď som na ochutnanie nakrájala pár kúskov, tak som utekala zachrániť aspoň nejakú foto a na papier som načmárala v poznámkach suroviny, pretože výsledok bol ku podivu úúúžasný :-)))
Vopred sa ospravedlňujem za pridanie svojho receptu-nereceptu, ale ak to zapatroším na papieri ako sa mi už neraz stalo, budem veľmi ľutovať....že som neobetovala pár minút na vloženie sem. Ďakujem za pochop :-)
Postup som nefotila, keďže sa takýto výsledok vôbec neočakavál :)))
POSTUP:
1. Večer pred pečením plnky namočíme sušené huby – ideálne sú dubáky – do misky s vodou (alebo pár hodín pred týmto počinom).
2. Rožky nakrájame na kocky a v miske polejeme mliekom s vodou z údeného, vyžmýkame a zvyšnú tekutinu zlejeme.
3. Nakrájame cibuľku – kľudne celý zväzok aj so zelenou vňaťou na drobno a na bravčovej masti osmahneme.
4. Nakrájame na drobné kocky údené mäso, radšej chudé. Množstevne mäsa je ideál asi toľko, ako je množstvo namočených rožkov (nevážila som nič, je to fakt odhadom).

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 14.5.2011, 14:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Bleskovka - ryžové "nudle" s omáčkou z bazalkového pesta



POTREBNÉ PRÍSADY

široké ryžové rezance, 4-5 strúčikov cesnaku, 1 PL olivového oleja, 2-3 kopcovité PL bazalkového pesta, pasírované paradajky, morská soľ, parmezán na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je fakt obed/večera za pár minút a chuťovo ....kto má rád bazalkové pesto, nie je čo riešiť :). Množstvá - tak od oka - toto bolo na balenie 200g ryžových rezancov, ktoré sú u nás veľmi obľúbené. Ryžových rezancov je viac druhov - ak naozaj chcete 5-7 minútovú prípravu, tak vyberte tie, ktoré sa pred varením nemusia namáčať. V prípade namáčania cca 10 minút sa príprava tiež veľmi nepredĺži, využije sa doba zovretia vody.
Postup nemám nafotený, to sa pri tomto jedle ani nedá :-)

1. Dáme si variť vodu na rezance (ja si dám variť do rýchlovarnej konvice a je to šup šup) - podľa návodu na obale.
2. Ošúpeme si cesnak a nakrájame na tenké plátky. S olejom ozaj opatrne - je to dosť olivovo-olejové vďaka pestu.
3. V panvici s 1 PL olivového oleja si cesnak osmahneme - nie úplne do hneda, len kým prvé plátky nezačnú chytať farbu. Cesnak teplom horkne.
4. Do osmahnutého cesnaku pridáme bazalkové pesto a premiešame len toľko, aby pesto "zomáčkovatelo".
5. Pridáme pasírované paradajky - množstvo asi tak, aby omáčky nebolo zase na toto množstvo extra veľa - len ako "obal" na rezance s výraznou chuťou.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 16.2.2011, 14:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

Zapečený pangasius so syrovou zálievkou



POTREBNÉ PRÍSADY

RYBA: pangasius, soľ, korenie 4 farieb, hladká múka na obalenie, maslo na osmaženie, ZÁLIEVKA: plátok masla cca 1,5 cm hrubý, cca 1 dcl mlieka alebo smotany na varenie, tavený syr cca 80 g, 1 PL solčanka, mletá morská soľ, troška nastrúhaného tvrdého syra, ZVYŠOK: zemiaky, cibuľka – nakrájať na kolieska, rajčiny - nakrájať na kolieska, korenia: soľ, korenie 4 farieb, rasca – podľa chuti, nemusí byť maslo na vymastenie zapekacej formy pár plátkov masla na zemiaky poslednej vrstvy

POSTUP PRÍPRAVY

Presné množstvá nemám - recept vznikal náhodne za pochodu pri príprave nedeľného obeda :-). Ale zachutil hlavne deťom - tak som ponamáhala držku a spísala som si do budúcna, ako vznikal, ak by náhodou dostali opäť chuť na tohto pangasa :-).

Foto na recepte nie je práve lákavá, ospravedlňujem sa - ale je to krájaním horúceho jedla po dopečení, keďže hladné krky už čakali na svoj "nášup". Po stuhnutí sa dá krásne a úhľadne porciovať, chuť je však stále rovnako jemná.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 16.11.2012, 12:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Francúzska drožďová nátierka z TOFU



POTREBNÉ PRÍSADY

1 cibuľa, cca 1/3 póru, 2 kocky tofu natural syra, 4 kocky droždia, bylinky: koriander, rozmarín, bazalka, chilli, 3 PL olivového oleja, 2-3 PL sójovej omáčky, morská soľ Množstvo je dvojnásobné, pretože túto nátierku máme radi všetci, deťom pred dokončením odoberiem polovicu a potom pridám chilli.

POSTUP PRÍPRAVY

Základ na tofu nátierku už tu mám, ale nebudem vás nútiť prehľadávať tých mojich pár receptov, dám to sem znova :)
Mám veľmi rada sójové nátierky, ale nerada ich kupujem, keďže sú konzervované a dochucované. Tak som sa dopracovala k vlastnému receptu chuťovo veľmi blížiacemu sa francúzskej sójovej nátierke v črievku, možno ju má tiež niekto rád a uvíta tento recept-návod na jej domácu verziu.
Koreniny a bylinky, ktoré používam - môžte nahradiť svojimi obľúbenými, základom je tofu, droždie, cibuľa a pór alebo jedna z nich, soľ a korenie. Klasické čierne mleté korenie takmer nepoužívam kvôli jeho dráždivosti žalúdka. Nahrádzam ho koriandrom a rozmarínom.
Kto má rád, môže použiť kari korenie, u nás toto jedno korenie nie je obľúbené.

Ak Vás to zaujíma, tak pri koreniach sa trošku pozastavím - kto má záujem, môže si prečítať, kto nie, stačí to preskočiť.
Na nete som náhodou našla článok, kde autor predstavuje korenia, ktoré dochutia jedlo a súčasne fungujú ako prevencia proti rakovine. Koľko je na tom pravdy, netuším, no keďže ma táto choroba desí, prikladám link, kde si môžte článok prečítať:
ona.idnes.cz/sedm-koreni-ktera-pomohou-i-v-boji-s-rakovinou-f4c-/zdravi.aspx?c=A101102_124514_zdravi_bad

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (13) posledné: 23.1.2014, 14:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 24 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu