končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
OMÁČKY |
Cibuľová omáčka k mäsámPOTREBNÉ PRÍSADY 2 PL masla,3 cibule,1 čl cukru,1/2 čl ml.papriky,2 čl balzamiko octu,200 ml kur.vyvaru,1 krajec čierneho chleba,sol,korenie POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 27.10.2010, 18:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Omáčka ku grilovanému mäsku -BBQ saucePOTREBNÉ PRÍSADY 4 PL masla,4 stručky cesnaku,1 1/2 šalky hnedeho cukru,1 PL nastruhaneho zeleru,1-2 PL octu,1/3 šalky chrenu steril.,1/3 šalky horčice,chilli omačka ,worčester a tabasco si dajte podla chuti,400 g kečupu POSTUP PRÍPRAVY Dočítala som sa ,že v chladničke vydrží tyžden ale da sa v pohode aj zamrazit.Používa sa ako dip k pečenemu a grilovanemu mäsu.Ak ju chcete použit ako marinadu na maso tak odporučam potriet mäso až tesne pred dopečením,lebo inak može zhoriet a zhorknut. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 7.12.2014, 22:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Rýchla holandská omáčka (Benediktov sendvič)POTREBNÉ PRÍSADY 3 žltka,1 PL citronovej štavy,1/2 čl soli,štipka kajenskeho korenia (nemusí byt),100 g masla POSTUP PRÍPRAVY Maslo roztopíme na pomalom ohni.Mixerom vymiešame žltky,citr.štavu,sol a korenie.Ked žltka zblednú,po kvapkach pridavame roztopene maslo a šlahame .Omáčka zhustne a zostane krémová.Možete ešte dochutit štavou alebo solou.Používa sa na preliatie rýb,sparenej zeleniny,brokolice,špargle alebo na vajička so slaninou.. Benediktov sendvič: opečieme si platky slaninky alebo šunky . chlebík opečieme do chrumkava.Spravime si volske oko (na mäkko).Na chlebík navrstvíme slaninku,šalat,vajičko a prelejeme omačkou.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 17.5.2010, 15:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Domáca sladko-kyslá čili omáčkaPOTREBNÉ PRÍSADY 2 čili papričky (alebo viac),2 stručiky cesnaku,80-100 g kr.cukru,80-100 ml octu,100 ml vody POSTUP PRÍPRAVY Čili papričky očistíme,zbavíme semienok ( nemusíte),nakrajame na jemno,cesnak tiež.Do hrnčeka dame vodu,cukor,ocot a premiešame ,pridame cesnak s papričkami a varíme asi 10 minut na miernom ohni,kym zmes nebude sirupovitej konzistencie.Ak vam zhustne moc,len pridajte trošku vody a rozmiešajte.Nakoniec si ešte možete dochutit podla seba.Napr.korením,sojovou omačkou alebo čerstvym nakrajanym koriandrom.Skladujeme v chladničke.Hodí sa k mäsam,na čínu alebo ako dip. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 13.10.2014, 8:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |