. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Anna T. (aninkat1) ID 46668
Anna Toholová
.
mimibazar.sk/aninkat1
Oblasť: Námestovo
Telefon: 0907328030
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.5.2008
Naposledy: 16.5.2023 8:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 444
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 22
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 22 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3 ďalšie >>

TORTY

2 v 1 tortička


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

okrúhly korpus rozrezaný na dva menšie

POSTUP PRÍPRAVY

čokoládový a orechový korpus, parížsky krém, banány

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (14) posledné: 10.5.2012, 19:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

LV tortička + mafinky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Torta čoko a vanilkový korpus, vanilkový krém, jahody, mandarinky a banány, poťah WI. Krehké mafiny s parížskym krémom

POSTUP PRÍPRAVY

piecť, skladať, maľovať.. :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (21) posledné: 10.5.2012, 19:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Blesk McQueen tortička


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

vanilkový a čokoládový korpus, vanilkový krém, jahody, mandarinky, poťah WI

POSTUP PRÍPRAVY

ponatierať, vyskladať, orezať, dotvarovať punčovinou a potom sa dlho hrať...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (6) posledné: 2.11.2011, 7:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

ARSENAL torta


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, pudingový krém + K2 poťah

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.8.2011, 14:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Pre nášho ocka...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorová, parížsky krém + K2 poťah

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.8.2011, 8:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

MANCHESTER TORTA


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Dobošová + K2 poťah

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.8.2011, 8:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

KITTYNKY pre Emušku



POTREBNÉ PRÍSADY

2 hr. polohrubej múky, 1/2 kr. cukru, 1/2 prášku do peč., soľ, 1 vajce, 1 hr. mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 1 vanilka, nutela, K2-ka hmota.

POSTUP PRÍPRAVY

V miske si premiešame suché potraviny a k nim prilejeme zmiešané všetky "mokré" potraviny, jemne vareškou v jednom smere premiešame, naplníme do cukrárskych košíčkov a upečieme približne na 160-170 st. a čas uvidíte od oka podľa farby. Rúru neotvárajte aspoň prvých 10 min, pretože by mafinky "padli" a boli by capaté a nie pekne nadvihnuté. Po upečení a vychladnutí som vrch mafiniek natrela nutelou, a nechala trošku na vzduchu uschnúť, popri tom som si navykrajovala kolečka z K2 a naukladala na mafinky. Potom som si nožíkom z K2 vykrajovala trojuholníčky, ktoré som použila ako ušká, lepila som ich na krúžky gelom, ktorý sa dáva na obrázky na tortu :) , ale môžete aj cukrovou vodou. Zahladila som prechody medzi hlávkou a uškami a dozdobila cukríčkami, fúziky som namaľovala čiernou gelovkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 5.2.2012, 15:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Čoko-banánové kocky



POTREBNÉ PRÍSADY

12 vajec, 12 PL polohr. múky, 12 PL teplej vody, 12 PL kr. cukru, 1 prdopeč, 3 vanilky. Z uvedených prísad si upečieme 3 farebné pláty, ofarbíme podľa vlastného uváženia. 1nutela 750 g z Lidla, 1 hruškovo-banánový lekvár /uvarený podľa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7182 / ., čokoládová poleva, zdobenie podľa fantázie.

POSTUP PRÍPRAVY

Upečené pláty najskôr natrieme banánovým džemom, potom potrieme nutelou a potom naukladáme na seba a zaťažíme nech sa nám vyrovnajú. Zaťažené necháme kľudne aj cez noc. Potom nakrájame na úhľadné štvorce, či tvary podľa vlastnej vôle, máčame v čokoláde a ozdobíme ako sa nám len páči. Tieto kocočky boli pre Jakubka do škôlky k meninám.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 25.7.2011, 15:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Koláč z kyslého mlieka



POTREBNÉ PRÍSADY

3 šálky kyslého mlieka /plnotučného/ /približne 2 dcl šálky/ , 2 šálky kryštálového cukru, 2 šálky polohrubej múky, 1 šálka hladkej múky, 1 celé vajíčko, 1 šálka oleja, 2 PL kakaa, 1 PrDoPeč, hrozienka a nasekané oriešky podľa chuti.

POSTUP PRÍPRAVY

Šáločku som používala 200 ml. Piekla som na menšom plechu tj. 25x35 cm. Netreba nič miešať dopredu, pretože je zbytočné vymiešavať vajíčko do peny, keď ho potom zalejete kyslým mliekom, takže aj tak spadne. Všetky suroviny si dajte do jednej misky a pustite do toho mixér. Poriadne vymiešajte. Do vymiešaného môžete pridať hrozienka, alebo sekané akékoľvek orechy, alebo aj to aj to... Chutiam sa medze nekladú... Plech si vymažte nejakým tukom /maslom, smetolom, olejom/ vysypte polohrubou múkou, vylejte tam pripravenú poriadne vymixovanú masu. Tento koláčik je potrebné piecť pomaly ako bábovku, pretože keď ho tresknete na 180 st. tak sa Vám spodok a okraje priškvaria a stred ostane surový. Takže pečte na 150 - 160 st. a ak treba tak aj hodinu. Na kontrolu občas pichnite špajdlu a uvidíte. Len neotvárajte rúru približne prvých 20 min. aby Vám neklesol a neoťažel. Určite podľa oka uvidíte. Po upečení si vymiešajte jednu kyslú pochúťkovú smotanu s akoukoľvek horkou čokoládou / asi tak 120-150 g/ môžete použiť aj zbytky čokoládok po deťoch z kinder vajíčok alebo podobne. Dajte čokoládky do mikroténového sáčku a v mikrovlnke pomaličky topte. Vždy zapínajte MV len tak na 10 sek. a rukou čokoládu vo vrecku pomieste a znova na 10 sek. a takto až kým čoko neroztopíte, keď si dáte naraz na 40sek. čokoláda sa vám v mikrovlnke pripečie. Potom zmiešať so smotanou a rozotrieť na koláčik. Úspech zaručený...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 6.8.2012, 18:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Plnené čokoládové kvetinky v bielej čokoláde



POTREBNÉ PRÍSADY

350 g hladkej múky, 150 g práškového cukru, 180 g masla,70 g mletých orechov, 1 vanilkový cukor, 1 vajíčko,1 žĺtok, 1PL kakaa, pol ČL škorice. Plníme parížskym krémom alebo karamelovým zo salka a masla, alebo maslovým. Podľa vlastnej chuti. Zdobíme namáčaním v čokoláde a rôznymi posypmi či marcipánovými kvetinkami.

POSTUP PRÍPRAVY

Zo surovín si vypracujeme cesto, ktoré vložíme do mikroténového sáčka a dáme na hodinku - dve do chladničky. Cesto vytiahneme a rozvaľkáme na pomúčenej doske na približne 3-4 mm hrúbky. Pečieme na mierne vymastenom plechu približne 10 min pri 170-180 stupňoch. Necháme vychladnúť a potom plníme parížskym krémom, alebo krémom zo salka s maslom, alebo akýmkoľvek krémom podľa vlastného uváženia.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 25.4.2011, 9:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 22 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu