končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9) |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny z jedného hrncaPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g cestoviny, čerstvé paradajky, 1 ks cibula, 3 strúčiky cesnak, 1 čl sušené oregano, čerstvá bazalka, asi 800 ml zeleninový bujón, 2 PL olivový olej, strúhaný parmezán POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 22.4.2020, 20:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Pad Thai -ryžové rezance s krevetami ,kuracím mäsom a zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY 2 PL tamarindovej pasty (náhrada 1/3 šálky limetkovej štavy+1/3 š vody),3 PL rybacej omáčky alebo ustricovej,3 PL ostro-sladkej omáčky,2 PL tmavej sójovej omáčky,1PL ryžového octu,3 PL hnedého cukru,3/4 čl kajenského korenia,4 PL sezamového oleja,200 g širokých alebo vlasových ryžových rezancov,2 vajcia,sol,1/2 údeného tofu,asi 300g kreviet,100 g kuracieho mäsa,3 strúčiky cesnaku,2 mrkvy,2 jarné cibulky,1/3 š pražených arašidov,fazulové výhonky,1 limetka POSTUP PRÍPRAVY Ja som tamarindovu pastu doma nemala tak som použila limetkovú šťavu+vodu,zmiešame v miske s ustricovou omáčkou,ostro-sladkou,ryžovým octom,cukrom,korením a 3 pl sezamového oleja.Na panvičke si pripravíme tenkú omeletu z dvoch vajec.Nakrájame ju na tenké prúžky.Ryžové rezance zalejeme vriacou vodou a necháme asi päť minut alebo pokial nebudú mäkké.Zlejeme a odložíme na stranu.Na 1 PL sez.oleja si opražíme bielu čast jarnej cibulky spolu s nakrájaným cesnakom,pridáme kuracie mäso a opekáme do biela.Pridáme mrkvu nakrájanú na tenké prúžky (použila som škrabku na zeleninu),a postupne pridávame aj ostatné suroviny ,premiešame (neopekáme dlho ,chceme aby bola zelenina chrumkavá),pridáme rezance,polejeme omáčkou a dobre premiešame.Na koniec ozdobíme limetkou a vňaťou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 21.2.2014, 16:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny so sušenými paradajkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g cestovín,sol,oliv.olej,pár cherry paradajok,3/4 šálky čiernych nakrájaných olív,1 mozzarella,asi 6 ks sušených paradajok DRESSING: asi 100 g sušených paradajok,1-2 pl červ.vínneho octu,5 pl oliv.oleja,1-2 stručky cesnaku,1 čl kapár,sol,korenie,1 šálka nastruhaného syra( parmezán),nasekaná bazalka POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny si uvaríme podla návodu.Kým sa varia ,tak si pripravíme dressing z uvedených ingrediencií-všetko hodíme do mixéra a do hladka vymixujeme.Uvarené cestoviny zmiešame v hrnci s dressingom,pridáme nakrájané olivy,paradajky,mozzarelu a dochutíme . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny s pestom zo sušených paradajokPOTREBNÉ PRÍSADY * cestoviny * struhaný syr tvrdý * Pesto: * paradajky sušené * olej olivový * cesnak * soľ * čerstvá bazalka * korenie POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 15.4.2011, 20:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Lasagne s tvarohomPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g ml.hovädzieho mäsa,1 cibula,2-3 stručky cesnaku,1 konzerva nakrajanych paradajok,1 maly pretlak,2-3 pl kečupu,1/2 šalky vody,1 pl kr.cukru,5-6 lístkov čerstvej bazalky,korenie na pizzu,1 čl oregana,sol,korenie,čerstva petrž.vnat,9 platov lasagne,200 g hrudkoviteho tvarohu,1 vajce,1 kysla smotana,tvrdy syr POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 22.9.2010, 16:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Ružové špagetyPOTREBNÉ PRÍSADY špagety,krabie tyčinky alebo krevety,jarna cibulka,maslo,olej,cesnak,1 velky paradajkovy pretlak,1 šlahačkova smotana,kukurička,petržlenova vnat,bazalka,sol,korenie,tvrdy syr POSTUP PRÍPRAVY Špagety si dame varit do osolenej vody,zatial si rozpustíme na panvičke kusok masla a trošku oleja.Pridame nakrajanu jarnu cibulku a cesnak,chvilku orestujeme a pridame pretlak,kukuricu,krabie tyčinky a premiešame.Nakoniec zalejeme smotanou a nechame prevriet.Dochutíme bylinkami,solou a korením.Uvarene špagety scedíme (nepreplachujeme vodou ) a premiešame s omačkou.Na tanieri posypeme struhanym syrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 29.10.2013, 15:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Zostala vám ryža?POTREBNÉ PRÍSADY uvarena ryža,mrazena zelenina alebo čerstva,huby,sojova omačka ,čínske koreniny,cibula,cesnak,1-2 vajíčka,jarna cibulka POSTUP PRÍPRAVY Ak vam zostala ryža s predošleho dna ,možete si urobit rychly a lahky obed alebo prílohu k masku.Vajička rozmiešame vo voku ,trošku ich rozbijeme na menšie kusky.Ak vam popili všetok olej,tak ešte trošku prilejte.Vajíčka vytlačte na okraj a osmažte nakrajanu cibulu,pridame cesnak,zeleninu a huby.Porestujeme a ochutime korením (so solou opatrne,podla mna ju vobec netreba).Na koniec pridame ryžu,zalejeme troškou sojovej omačky a dobre premiešame.Hotovooooo :-)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 29.10.2013, 15:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Domáce čínske nudlePOTREBNÉ PRÍSADY 1 vajce,250 g polohr.muky,1/2 čl soli,voda (podla potreby) POSTUP PRÍPRAVY Ja som si cesto pripravila v pekarni,postupne prilievame vodu podla potreby.Mne to zobralo asi 1 dcl ,cesto musí byt krasne makkučke ale nesmie sa lepit.Možete ich použit do polievok alebo na stir fry.. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (13) posledné: 18.3.2010, 11:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
ČERVENÉ RIZOTOPOTREBNÉ PRÍSADY Gulata ryza,1 plechovica krajanych paradajok,olivy,kuracie prsia,šampiony,cibula,cesnak,syr POSTUP PRÍPRAVY Ryžu si umyjeme ,zlejeme a orestujeme na oleji.Zalejeme plechovkou paradajok,pridame vegetu,pizzove korenie (sol az na konci),zakryjeme a dusime.Davame pozor a podlievame vodou.Kuracie prsia si orestujeme na cibulke a cesnaku,pridame šampiony,všetko si ochutime podla chuti.Ked je ryza al dente,pridame masko,olivy,petrž.vnat a všetko dobre premiešame,Ak mate radi polouvarenu ryžu uz mate hotovo,ak nie tak ešte doduste.Ak treba ,ešte to dochutte.Podavame posypane tvrdym syrom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (7) posledné: 4.11.2009, 10:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9) |