končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Cviklové carpaccio s broskyňami a mozzarellouPOTREBNÉ PRÍSADY 2 ks cvikla (malá) , 2 ks mozzarella , broskyňový kompót , šalát kučeravý , soľ , korenie štyroch farieb , ocot balzamico , olivový olej , Schwarzwaldská šunka POSTUP PRÍPRAVY Cviklu uvaríme do mäkka,necháme vychladnúť , ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.Na tanieri prekladáme s mozzarellou.Posolíme,okoreníme ,zastrekneme balzamicom a olejom.Dozdobíme šalátom,broskyňami a šunkou. Môžete podávat s nakrájanou bagetou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Baklažánovo-cuketové kariPOTREBNÉ PRÍSADY 1 ks baklažán , 2 ks cukety malé , 3 ks Cesnak - strúčiky , 1 plechovka krájané paradajky , 1 plechovka kokosové mlieko , asi 3-4 čl tikka korenie , podla chuti čili paprička , na dochutenie citrónová šťava , koriander alebo petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Baklažán nakrájame na koleska asi 1,5 cm hrubé.Mierne posolíme a necháme 15 minút "vypotit".Poutierame papierovým servítkom a nakrájame na kocky.Cuketu nakrájame na rovnako veľké kúsky.Na panvici si zohrejeme olej a baklažán orestujeme do hneda.Pridáme cuketu a nakrájaný cesnak,pridáme korenie ,premiešame a orestujeme.Zalejeme krájanými paradajkami,posolíme ,pridáme kokosové mlieko a dusíme asi 20 minút,kým omáčka nezhustne .Na záver pridáme citrónovú šťavu a vňať. Ja som podávala ku tomu ryžu a naan chlebík. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 26.11.2013, 13:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Paprika plnena bryndzouPOTREBNÉ PRÍSADY paprika,bryndza,kopor,žltok,kysla smotana,zemiaky,šampiony,maslo POSTUP PRÍPRAVY Priprava je velmi jednoducha :papriku rozkrojime na polky a naplnime bryndzou v ktorej sme rozmiešali kopor a žltok.Zemiaky som piekla spolu s paprikami a šampiony som si podusila na masle.Z kyslej smotany a štavy zo šampionov vznikne vyborna omačka..a cele je to eňo-ňuňo.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |