. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Slávka J. (slavka) ID 812
.
mimibazar.sk/slavkaj
Oblasť: Liptovský Mikuláš
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.9.2005
Naposledy: 2.1.2022 18:49
Aktualizácia: 2.1.2022 18:49
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 402
RODINNÉ FOTOGRAFIE 164
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Tirolská zemiaková panvica



POTREBNÉ PRÍSADY

1 červená paprika, 1 zelená paprika, 500 g zemiakov, 8 PL oleja, sušená bazalka, soľ, mleté čierne korenie, 250 g šunk. salámy, 2 paradajky, 150 g tvrdého syra.

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky uvaríme v šupke. Ošúpeme a nakrájame na kocky. Papriky umyjeme, vyberieme jadrovník, nakrájame na rezance. Na panvici zohrejeme olej, pridáme papriku, zemiaky, za stáleho miešania dochrumkava opečieme. bazalkou posypeme zemiaky, dochutíme soľou a mletým korením. Salámu nakrájame na široké rezance a vmiešame medzi zemiaky. Paradajky umyjeme, nakrájame na pláítky, primiešame. Podľa potreby dosolíme. Tvrdý syr nastrúhame, posypeme, panvicu necháme na sporáku dovtedy, kým sa syr nezačne roztápať.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Cestoviny na ázijský spôsob



POTREBNÉ PRÍSADY

3 póry, jedny kuracie prsia, mleté čierne korenie, soľ, 2 polievkové lyžice tekutého medu, 300 g makarónov, 300 ml hydinového vývaru, 3 polievkové lyžice dezertného vína, 2 poliev. lyžice sójovej omáčky, 2 nasekané čili papričky bez jadrovníka, trochu cukru, 1 lyžicu maizeny, 1 poliev.lyžicu masla, olej.

POSTUP PRÍPRAVY

Pór očistíme a šikmo nakrájame na väčšie kúsky. Mäso umyjeme, osušíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji. Znížime teplotu a upečieme domäkka. Horúce mäso osolíme a potrieme medom. Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale, zlejeme a necháme odkvapkať. Do výpeku na panvici prilejeme hydinový vývar, víno, sójovú omáčku, necháme prevrieť, dochutíme soľou, korením, nasekaými čili papričkami a cukrom. Maizenu rozmiešame v malom množstve vody, prilejeme do omáčky a za stáleho miešania necháme zhustnúť. Mäso nakrájame na tenké plátky, potom na rezance. Pór opražíme na masle, spolu s omáčkou a mäsom vmiešame do cestovín a podávame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu