končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
CUKROVINKY |
JežkoviaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Linecké cesto: 350 g hladkej múky, 200 g palmarín, 50 g práškový cukor, 1 vajce. Ďalej: čokoládová poleva, kokosová múčka,polovičky orechov asi 70 ks. POSTUP PRÍPRAVY Cesto spracujeme z uvedených surovín a vyvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 2-3 cm. Okrúhlym vykrajovačom vykrajujeme cesto na kolieska, do ktorých dáme polovičku vlašského orecha, zabalíme do cesta a vytvarujeme telíčko ježka. V mieste očiek urobíme napr. zápalkou jamky. Pečieme pri nízkej teplote 10-15 min. Necháme vychladnúť. Namáčame do čokoládovej polevy a obalíme v kokosovej múčke. Potom pomocou paličky, alebo zase zápalky urobíme z čokoládovej polevy očká a ňufáčik. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2014, 16:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Sekaná vo formePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mleté mäso, cesnak, cibuľa, soľ, korenie, vegeta, majoránka, bazalka, žemľa namočená v mlieku, vajce, posekaná zelená petržl. vňať POSTUP PRÍPRAVY Nechcelo sa mi robiť fašírky a aj kvôli tomu, že je to aj pre dieťa, tak som nechcela vyprážať, uľahčila som si prípravu tým, že som to všetko dala piecť do formy srnčí chrbát. Mäso ( pliecko ) som pomlela deň vopred a premiešané so soľou a korením nechala odstáť do druhého dňa. Potom to už išlo ako po masle, dala som to do rúry prikryté alobalom na 30 min. pri 180 st. C v teplovzdušnej rúre a potom ešte odryté asi na 15 - 20 min. a obed bol raz dva hotový. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
NarodeninováPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Cesto je z MMB - mramorová torta. Plnka z masla alebo margarínu vymiešaného s práškovým cukrom a spojené je to s vychladeným vanilkovým pudingom, alebo zlatým klasom. Na prerezaný korpus som natrela hrubšie džem, na to poukladala plátky banánu a zaliala to krémom. Celú tortu som ešte potrela krémom, aby lepšie držala poťahovaná hmota. Tú som robila prvýkrát z penových cukríkov. Zabudla som ich však pred tým umyť, aby hmota bola biela a tak nám vyšla taká bledo ružová. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Ježkovia na zjedeniePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Linecké cesto: 350 g hladkej múky, 200 g palmarín, 50 g práškový cukor, 1 vajce. Ďalej: čokoládová poleva, kokosová múčka,polovičky orechov asi 70 ks. POSTUP PRÍPRAVY Cesto spracujeme z uvedených surovín a vyvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 2-3 cm. Okrúhlym vykrajovačom vykrajujeme cesto na kolieska, do ktorých dáme polovičku vlašského orecha, zabalíme do cesta a vytvarujeme telíčko ježka. V mieste očiek urobíme napr. zápalkou jamky. Pečieme pri nízkej teplote 10-15 min. Necháme vychladnúť. Namáčame do čokoládovej polevy a obalíme v kokosovej múčke. Potom pomocou paličky, alebo zase zápalky urobíme z čokoládovej polevy očká a ňufáčik. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 3.11.2014, 14:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |