končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 131 (zobrazuje sa 121-130) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ďalšie >> |
RYBY A DARY MORA |
Losos s koprom a medovo-cesnakovou omackouPOTREBNÉ PRÍSADY 4 filety lososa, 2-3 PL nasekaneho kopru ( moze byt aj suseny , ak prave nie po ruke cerstvy), cca50 gr. masla na pecenie , sol, biele korenie, par kvapiek citronovej stavy Omacka: 2-3 PL masla, 6 strucikov jemne postruhaneho cesnaku, 2 PL (zarovnane) hl.muky, 2 PL medu, masovy vyvar cca 1,5 - 2 dcl, 1-2 Pl sojovej omacky Priloha: varene zemiacky s maslom, posypane troskou kopru. Mozu byt aj opekane zemiaciky, kasa, proste co je komu libo :) POSTUP PRÍPRAVY v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 3.2.2009, 18:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Orechovy s penouPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 6 zltkov, 18 dkg Palmarinu, 1 vanilka, trochu citronovej kory, 20 dkg pr. cukru, 1,5 dcl mlieka, 35 dkg polohrubej muky, 1 prdopec, trochu pikantneho dzemu na potretie upecenej piskoty. Plnka: 30 dkg mletych orechov, 6 PL pr. cukru, 8-10 PL vody Sneh: 6 bielkov, 20 dkg kr. cukru POSTUP PRÍPRAVY v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 3.2.2009, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Karneval rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Piskota: 8 vajec, 3/4 hrnceka kryst. cukru, 3/4 hrnceka polohrubej muky, 1/2 prdopec., marhulovy dzem na potretie upecenej piskoty, papier na pecenie Krem: 8 dcl vody, 100 gr. suseneho mlieka, 150 gr. jemneho kukuricneho skrobu GUSTIN, 225 gr. kryst. cukru, 1 maslo (Hera), Na ozdobu : 150 ml mlieka, 1 praskova slahacka, granko alebo struhana cokolada POSTUP PRÍPRAVY v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 26.1.2009, 20:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Fasirky ako muffinyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mozno niekoho inspiruje moj zlepsovak. Fasirky nerobim casto lebo ma nebavi stat pri sporaku a striehnut , kym sa pecu. A klasickym vyprazanim sa mi zdaju byt aj dost tazke pre traviaci trakt. Takze, ak si to chcete ulahcit ako ja, tak si mozete dat fasirkovu zmes do formy na muffiny strcit do rury a kym sa Vam pekne pecu v rure, vy si mozete kludne trebars brazdit MMB :):) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov) KOMENTÁRE (67) posledné: 30.1.2013, 14:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Cokoladove bonbonyPOTREBNÉ PRÍSADY Pri tomto receptiku neuvadzam mnozstvo surovin lebo kazdy si ho moze prisposobit podla svojho apetitu. Mala som nejaku zvysnu cokoladu a lieskovce, tak som to chcela spotrebovat. Tieto bonboniky som robila aj na Vianoce a len sa tak po nich zaprasilo. Takze : tmava cokolada, biela cokolada, cera na rozpustenie cokolady, nieco na ozdobu ( ja som pouzila jahodovy toping), asi 2 PL rumu alebo par kvapiek rumovej prichute do tmavej cokolady, lieskove oriesky (najlepsie olupane), papierove kosicky POSTUP PRÍPRAVY Nad parou rozpustime tmavu cokoladu, pridame ceru a potom rum. Dobre rozmiesame. Naplnime kosicky asi do polovice a vlozime lieskovy oriesok. Nechame stuhnut. Medzitym si rozpustime bielu cokoladu. Na stuhnutu tmavu cokoladu navrsime bielu cokoladu. Do prostriedku mozeme kvapnut tmavu cokoladu alebo pouzit jahodovy toping a sparatkom urobime nejaky vzor (hviezdicku, kvietok alebo co sa podari:) :) ). Nechame stuhnut a potom uz len papkame. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 63 návštěvníkov) KOMENTÁRE (40) posledné: 29.10.2011, 18:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Zapekane cestoviny so smotanovo-koprovou omackouPOTREBNÉ PRÍSADY 250 gr. cestovin farfalle, 15 dkg sunky, 15 dkg tvrdeho syra, 10 dkg sampionov, 1 cerstva paprika, 3-4PL majonezy, 3-4 PL pochutkovej smotany, 4 struciky cesnaku, 2 PL posekaneho kopru (moze byt aj suseny), 2PL posekanej petrzlenovej vnate, 1 PL masla, na dochutenie: bylinkova sol, vegeta, cierne ml. korenie POSTUP PRÍPRAVY v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) KOMENTÁRE (19) posledné: 4.2.2010, 11:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Citronove, motylikove muffinyPOTREBNÉ PRÍSADY Butterfly , ty motyl moj... Takze na tieto motyliky potrebujeme: 75 gr. masla, 125 gr. pr. cukru, 2 velke vajcia, 125 gr. polohrubej muky, 1/2 pr. do peciva, 150 ml. slahackovej smotany, citronovu koru (moze byt aj susena), 1 vanilkovy cukor, 12-15 papierovych kosickov na muffiny a samozrejme formu na pecenie Krem: 2,5 dcl mlieka, 1 zlaty klas, 50 gr. masla, 3 PL pr. cukru, 1vanilkovy cukor, par kvapiek citronovej prichute, cerveny dzem POSTUP PRÍPRAVY v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (15) posledné: 7.3.2012, 14:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Plnene kuracie kridelkaPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie kridla ( ja som mala 9 kusov) plnka: 250 gr. mleteho bravcoveho pliecka, 6-8 ks stredne velkych sampionov, 1 cerstva cervena paprika, 1 Pl masla (nezamienajte za olej!), zvazok cerstvej petrzlenovej vnate, na dochutenie: bylinkova sol, ml. cierne korenie korenie, vegeta 2-3 velke cibule nakrajat na rezance na spodok zapekacej misy, 2 PL olivoveho oleja hl. muka na obalenie, 2 vajicka , olej na vyprazanie POSTUP PRÍPRAVY Kuracie kridelka opatrne vykostime (ja som vybrala iba jednu kost, ale ak sa vam podari aj druhu zmesti sa tam viac plnky), naplnime plnkou, jemne osolime. Naplnene kridelka obalime v hl. muke, v rozslahanych vajickach a v oleji kratko vyprazime do zlatista. Na dno pekacika dame hodne na rezance nakrajanej cibule, tak aby cele dno zapekacej misy bolo zakryte cibulou. Pokvapkame olivovym olejom. Na cibulu poukladame vyprazene kridelka, prikryjeme a pecieme cca 50 minut pri 200 stupnoch. Ak je potrebne, mozeme podliat asi 0,5 dcl vody. Potom odkryjeme a este asi 10 minut pecieme odkryte. Plnka: do zomleteho maska pridame na drobne kocky pokrajane sampiony, cervenu papriku, posekanu petrzlenovu vnat, 1 PL masla. Ochutime bylinkovou solou, vegetou, ciernym ml. korenim. Na plnenie kridelok je dobre pouzit cukrarenske zdobitko s najvacsiou dierkou, resp. iba sacok bez spice. No postaci aj kavova lyzicka. Podavame so zemiakovou kasou alebo iba s chlebikom a cerstvou oblohou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 14.3.2010, 0:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Medove kuracie stehnaPOTREBNÉ PRÍSADY 6 kuracich stehien, 2 PL medu, 1PL lyzica olivoveho oleja, 2struciky cesnaku, 1 PL sojovej omacky, 1 KL grilovacieho korenia, sol, stava z 1/2 citrona POSTUP PRÍPRAVY Kuracie stehna zo spodnej strany jemne osolime, poukladame do zapekacej misy .Vrch stehien potrieme marinadou. Mozeme podliat trosilinku vodou. Prikryjeme a dame piect cca 1 hod. 20 min. Potom odkryjeme, stehna polejeme vypekom a cca 10 min. dame zapiect. Davame pozor, aby sa velmi nepripiekli. Marinada: med, olej, sojova omacka, prelisovany cesnak, stava z citrona, grilovacie korenie Mne ako priloha k tomu najviac chuti ryza a mandarinkovy kompot. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 75 návštěvníkov) KOMENTÁRE (22) posledné: 1.7.2014, 18:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
Plnene sampionyPOTREBNÉ PRÍSADY 12 kusov cerstvych, vacsich sampiononov, 10 dkg Nivy, 1 syr v crievku, 2 ks jarnej cibulky, 1/ 2 cervenej a 1/2 oranzovej alebo zltej, zelenej papriky (kvoli farebnosti), 2 PL olivoveho oleja, 2 struciky cesnaku, trochu petrzlenovej vnate(mozete pouzit aj susenu), bylinkova sol, cierne ml. korenie na obalenie: hl. muka, 2 vajicka, struhanka, olej na vyprazanie POSTUP PRÍPRAVY Sampiony ocistime, hlubiky hlbsie vyrezeme. Klobuciky si odlozime na chvilu bokom. Hlubiky porezeme na drobne kocky, rovnako aj cibulku a papriky. Na panvici si rozohrejeme olivovy olej a dame na cca 10 min. podusit vsetky na drobne kocky pokrajane suroviny . Este do tepleho pridame na jablkovom struhadle nastruhanu Nivu, crievkovy syr, prelisovany cesnak, petrzlenovu vnat. Ochutime bylinkovou solou a c.ml. korenim.Dobre rozmiesame. Ak by sa nam nechcela Niva rozpustit, mozeme na chvilocku vratit spat na sporak. Este teplou masou plnime klobuciky sampionov. Kym si vsetky klobuciky naplnime masa nam vychladne a mozme obalit v muke, vajicku struhanke a vyprazime v oleji. Podavame s cerstvou oblohou a opekanymi zemiackami. Pre "masozravych" do plnky mozete pridat na drobne kocky nakrajanu sunku, prip. makky salam. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (19) posledné: 19.3.2011, 10:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 131 (zobrazuje sa 121-130) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ďalšie >> |