|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Chlapský granadírPOTREBNÉ PRÍSADY Uvarené zemiaky,fliačky,vajíčko,cibuľa,mäsitá slaninka alebo údené alebo párok alebo špekačka,grilovacie korenie POSTUP PRÍPRAVY Moji chlapi všade chcú mäso tak som im vymyslela aj granadír s niečím mäsovým..... Zmiešame zemiaky,fliačky,vajíčko.....na troške oleja opražíme slaninku alebo párok alebo špekačku...pridáme pokrájanú cibuľku spenime,pridáme grilovacie korenie premiešame a všetko zmiešame so zemiakovým základom..................a dáme na tanie a kýsla uhorka k tomu a Dobrú chuť!!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 17.1.2016, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
ako rýchlo obaliť karfiol či šampióny....POTREBNÉ PRÍSADY Možno táto rada tu už niekde je,a ak nie, nech pomôže............... Potrebujeme na trojobal- vajce,múka,strúhanka a to,čo ideme obaľovať a MISKY S VRCHNÁKOM /také plastové čo bývajú 3 v jednom balení/ POSTUP PRÍPRAVY ja robievam drobné rúžičky karfiolu a takto sa to dobre robí.....hodíme viac kúskov do misky s múkou,uzatvoríme,dobre potrasieme,vyberieme........dáme do misky s vajíčkom zase zavrieme a potrasieme vyberieme.........a dáme do misky so strúhankou,zavrieme,potrasieme.....a o chvíľu máme obalené a môžeme vyprážať................. Ruky máme čisté a je to rýchlo, hlavne keď sú kúsky drobné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (24) posledné: 21.2.2014, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
bochníčky z enciánuPOTREBNÉ PRÍSADY Encián-podľa počtu osôb+ešte jeden alebo + 10dkg tvrdého syra/teda na 3os-4syry/.....cibuľa,vajce,štipka soli a korenia.strúhanka a olej na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY Encián nastrúhame na väčšom strúhadle,pridáme štipku soli /ale nemusí byť lebo syr je dosť slaný/ a štipku korenia,vajce,nadrobno nakrájanú cibuľku a strúhanku- aspoň za lyžicu.....prísady zmiešame aby nám vznikla hmota z ktorej sa budú dať robiť menšie bochníčky vysoké asi 1cm,obalíme v strúhanke a vypražíme.....po vypražení je ich dobre nechať chvíľku na kuchynskej utierke aby odsala prebytočný tuk.Podávame ako klasický syr...so zemiakmi,kašou či hranolkami...možme papať aj s kečupom či tatarskou...zeleninivým šalátom...čo má kto rád....dobrú chuť!!!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |