končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
HOVÄDZIE MÄSO |
Teľacie kocky v rokfortovej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY 1kg mäso: teľacie /ale kľudne aj kuracie, alebo bravčové/..... MARINÁDA: 1dcl mlieko, 2PL olej, 4stručky cesnaku- roztlačiť, 1PL worcester, soľ, mleté korenie.... olej na smaženie..... NA ŠŤAVU: 2ks cibuľa, syr črievko /obyčajné a nivové/, 200g syr so zelenou plesňou, 200g iný tvrdý syr/eidam, ementál/, 1ČL rozmarín, 2ČLbazalka, 1KL muškátový orech mletý, celá oranž. smotana alebo mlieko, + dobrovolne víno /ja som nedala/... NA OZDOBU: pražené polky orechov POSTUP PRÍPRAVY 1/ mäso nakrájame na kocky 2/ pripravíme marinádu, mäso v nej ponecháme minim. 2hodiny, najlepšie celu noc 3/ smažíme s občasným miešaním na panvici chvilku,len kým zvonka kocky nestratia farbu surového mäsa 4/ osmažené mäso vyberieme dierovanou lyžicou z panvice na plech, výpek z panvice zlejeme Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
trochu iný GULÁŠ - so smotanouPOTREBNÉ PRÍSADY 2kg hovadzie maso nakrájené na kocečky, cibula, 3stručiky cesnaku, masť, paprika, rasca celá, ocot, majorán, smotana kyslá aj sladká, paradajkový pretlak ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ pre fajnšmekrov aj kocečky slaniny, prípadne korenová zelenina POSTUP PRÍPRAVY ZOPAR RÁD od skusených kuchárov k vareniu guláša: 1** veeela cibule- zhruba polovica alebo 3/4 hmotnosti mäsa 2** mletu papriku k smaženej cibuli na začiatku pridávame len symbolicky, vačšiu dávku dávame na záver, aby nezhorkla a zostala pekná červená 3**majorán tiež dávame na záver- aby si zachoval svoju aromu a chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 14.6.2011, 19:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |