končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY Sladidlo, ktoré používam (18) 30.8.2020, 18:15 Mrkvový koláč (3) 3.4.2016, 16:31 Večerný DIA bielkovinový koláč (5) 28.4.2015, 22:23 Diankine DIA tajomstvo (14) 13.8.2014, 16:13 Tvarohovo - slivkový koláč (2) 2.7.2014, 13:49 Smotanovo-jogurtová torta (2) 29.3.2014, 17:33 Pečené buchty s náhradným sladidlom (13) 19.3.2014, 0:09 Zdravý zemiakový šalát nielen pre diabetikov (3) 9.7.2013, 11:28 DIA tiramisu (3) 23.4.2013, 15:15 DIA Marlenka (2) 2.3.2013, 8:47 |
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech |
Celkom: 45 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |
DIA RECEPTY |
Sladidlo, ktoré používamPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY CUKRAVIT POSTUP PRÍPRAVY Ahojte. Prikladám nejaké info o Cukravite. Kupujem ho v jednom eshope.Ak budete mať záujem pošlem kontakt. Mám ho odskúšané a môžem ho naozaj odporučiť. Nezvyšuje glykémiu a hlavne nechutí tak odporne kovovo ako iné sladidlá. CUKRAVIT - prírodné nekalorické sladidlo pre diabetikov - Nekalorické sladidlo-sukralóza Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Nadežda K. (nadiatko) ID 26927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 30.8.2020, 18:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Celozrnné posúchyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 veľký jogurt, 3 vajcia, 85 g otrúb, 65 g vločiek (akýchkoľvek), 3 lyžičky prášku do pečiva, soľ, korenie a bylinky podľa chuti, semienka POSTUP PRÍPRAVY ...všetko pomiešať a piecť na papieri na pečenie cca 35 minút pri 180 stupňoch. Z uvedeného množstva upečiete 12 kúskov, akurát na jeden veľký plech. Super zdravá a nehriešna náhrada chlebíka, dokonca chutia aj môjmu chlapovi :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Lucia H. (stwemi) ID 118367 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 22.3.2012, 13:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Diankine DIA tajomstvoPOTREBNÉ PRÍSADY cesto : 5 vajec, 60 g fruktozy, 50 g polohrubej múky, 60 g grahamovej múky, 1 PL oleja, 1 roztlačený banán, 1/2 PDP, 1 KL sody bicarbony. Krém 1 : 2 x karamelový puding, 500 ml mlieka, sacharín, troška stévie, 1 nátierkové maslo bez príchute Krém 2: šlahačka bez cukru v prášku, 150 ml mlieka, 1 pochúťková smotana, kakao na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Kedže moja dcéra je diabetička, pečieme takéto koláčiky bez cukru. Tento si vymyslela a upiekla dnes moja dia-dcéra. (11 rokov). A môžem povedať, že je perfektný........ :-) mnááááááám ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Dana S. (Dana253) ID 141179 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 13.8.2014, 16:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
KrtkoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus,marmeláda,kakaový krém,banány,poťahovka - varna OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Iveta K. (ivetka001) ID 90150 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 25.11.2011, 22:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Pečené buchty s náhradným sladidlomPOTREBNÉ PRÍSADY Na veľký plech :o) 1kg múky špeciál 3 žĺtka 1/2 litra mlieka 1 kocka kvasníc + 1 čajová lyžička kr. cukru 1/2 čerstvého masla štipka soli 6 polievkových lyžíc náhradného sladidla SWEET od firmy IMBER (príp. ak nechcete robiť DIA buchty 6 PL kryštálového cukru) plnka (tvaroh, DIA džem..) POSTUP PRÍPRAVY Do misy dáme múku, náhradné sladidlo SWEET, žĺtka, štipku soli. Z mlieka, kvasníc, 1 čl cukru urobíme kvások. Maslo roztopíme. Kvások + maslo pridáme k ostatným prísadám, vymiesime cesto. Necháme kysnúť cca 30min. Rozvaľkáme, nakrájame na štvorce, naplníme plnkou, vytvarujeme buchtičky, uložíme na plech a ešte necháme podkysnúť cca 40 min. Potrieme rozšľahaným vajíčkom. Dáme piecť 170°C Upečené potrieme ešte masielkom. Zvyšné bielka môžeme dať uvariť do osolenej vody. Pridáme maslo, tavený syr a máme pomazánku ;o) Samozrejme pri konzumácii nezabúdame pripočítať k rozpisu SJ. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Milan a Ajka K. (AllaK) ID 25485 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 19.3.2014, 0:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DORT TIRAMISU * DIAPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balení piškotů 240g - dia celozrnné (Albert anebo zdravá výživa), 2 sáčky šlehačky v prášku bez cukru DrOetker, 2 balení měkkého tvarohu, 2 lžičky umělého sladidla Vitar Sweet 3*sladší anebo jiné sladidlo 12 lžiček Fan sweet (prodávají v kauflandu), hořké kakao na posypání, šálek silné černé kávy a k tomu do kávy přidat rum (nemusí). POSTUP PRÍPRAVY Tvaroh smícháme se sladidlem, šlehačku podle návodu ušleháme dotuha a promícháme s tvarohem. Uvaříme kávu, osladíme ji 2 lžičkami diabetického sladidla a přidáme 2 lžíce rumu. Piškoty opatrně namáčíme do kávy s rumem a klademe na pečící papír do dortové formy tak, aby byly těsně vedle sebe. Pak je zakryjeme částí připraveného krému, na něj opět navrstvíme piškoty a krém a tento postup opakujeme až do vypotřebování krému. Na závěr posypeme kakaem a dáme do ledničky přes noc ztuhnout. V lednici dort krásně ztuhne, dobře se krájí a pochutná si na něm nejen diabetik... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Helena Z. (ZVK) ID 49606 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 9.4.2010, 18:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Večerný DIA bielkovinový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g proteínu (ja som nahradila 100 g ryžového nápoja a 100 g ovseného nápoja), 2 vajcia, 70g kokosu strúhaného, 50 g orechov, 3 PL medu a 3 PL ľanových semiačok, trochu teplej vody. POSTUP PRÍPRAVY V mixéri rozmixujeme orechy a kokos na jemnú múčku. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a žĺtky pridáme do orechovo-kokosovej zmesi. Pridáme med a ľan. Poriadne premiešame a pridávame po lyžičkách vodu, aby sme všetko spojili. Pridáme bielky a poriadne premiešame. Musí to byť dosť husté cesto, nie riedke. Vylejeme na plech 20x20 cm a pečieme na 180C asi 25 minút, povrch pekne zhnedne. Rozrežieme na 6 ks.\\r\\n\\r\\nKalorická hodnota pri použití ryžového a ovseného nápoja:\\r\\n345 kcl, 30g sacharidov, 22,5 g tukov, 6,4 g bielkovín. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Kaja Z. (kaja060609) ID 152220 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 28.4.2015, 22:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA linecké pečivoPOTREBNÉ PRÍSADY 200g hladkej múky, 50g zlatého klasu, 1 ČL kypr. prášku, 70g Imber SWEET, 100g masla, 2 žĺtky, 2PL bieleho jogurtu, dia džem POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zmiešame, cesto dáme na 2 hodiny do chladničky. Rozvaľkáme, vykrajujeme, pečieme na 220°C cca 9-11 minút. Po upečení zliepame dia džemom. 100g obsahuje 5SJ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Milan a Ajka K. (AllaK) ID 25485 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 20.12.2009, 14:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA tvarohový dia koláč s ríbezľamiPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto : 150 g grahamová múka, 150 g hladká múka, 50 g fruktoza, pár kvapiek stévie, 130 g maslo, 1 vajce, ½ prášku do pečiva, štipka sódy bicarbony Náplň : 500 g tvaroh, 1 vanilková fruktóza, 10 kvapiek stévie, 2 vajcia, 250 ml mlieka, 1 zlatý klas, ríbezle POSTUP PRÍPRAVY Múku, fruktózu, stéviu, PDP a sódu bicarbonu si dáme na dosku a zmiešame. Pridáme nastrúhané maslo, vajce a vymiešame cesto. Na papieri na pečenie vo veľkosti plechu si vyváľame cesto a spolu s papierom prenesieme na plech. Urobíme si plnku : tvaroh , fruktózu a vajcia vymiešame. V mlieku rozmiešame stéviu a zlatý klas a primiešame k tvarohu. Vylejeme na cesto (je to riedke) a poukladáme ovocie. Ja som mala mrazené ríbezle. Dáme piect na 180 stupňov C približne 30 minút. Na desiatu alebo olovrant spolu s bylinkovým čajom je výborný. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Dana S. (Dana253) ID 141179 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 29.11.2011, 13:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA ovocná tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus : 4 vajcia, 75 g celozrnnej múky, 75 g polohrubej múky, 100 g fruktozy, 1 PL oleja, 2 PL vlažnej vody Krém : 2 šľahačky, 2 malé biele jogurty /smotanové/, trochu vody, 1 PL fruktozy vanilkovej Na ozdobu : ovocie /v mojom prípade jahody, kiwi a broskyne/ , 1 tortové želé číre , 250 ml vody alebo štavy z ovocia POSTUP PRÍPRAVY Takúto tortičku som spravila mojej malej diabetičke k narodeninám ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Dana S. (Dana253) ID 141179 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 4.11.2010, 9:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 45 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |