. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ČO DOM DAL

Natali F. (druna) ID 217609
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.10.2011
Naposledy: 25.12.2017 18:22
Aktualizácia: 10.12.2011 21:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 125
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

ČO DOM DAL

Vyprazane pirozky na slano



POTREBNÉ PRÍSADY

Neodolateľne, jednoduche, fantastické! 500 g múky 250 ml vlažnej vody 1 lyžica soli ½ lyžice cukru 4 lyžice oleja olivoveho 1 sáčok alebo 42 g čerstvého droždia slnecnicovy olej na vyprazanie a nie len na dno do hrnca urcite takych 5-8 cm oleja aby pirozky plavali a nedotykali sa dna a tak sa nam nepripalia Prisady na plnenie Feta syr na kocecky, šunka, mini parky,klobaska na kocecky alebo kruzky, zemiakova plnka- varené zemiaky a lisované s nakrájanou jarnou cerstvou cibuľkou aj s vnatkou čierne korenie a rozdrolena feta,ale mozeme pouzit aj tvaroh a dosolime,pripadne nastruhany eidam

POSTUP PRÍPRAVY

Do pohára s teplou vodou pridáme 1 lyžičku cukru a droždie rozpustime
Do misky nasypeme múku, soľ, olej a vodu s droždím, miesime ručne.
Keď sa odlepuje cesto zo strán misy je hotove na kysnutie
Zakryte na 20-30 minút.

Do hlbokeho hrnca nalejeme dosť olej a nechame riadne zohriat.
Rozvalkame cesto na max pol cm a vykrajujeme poharom,troska ponatahujeme a naplnime plnkou , rozky cesta riadne pritlacime,aby sa nam pirozky neotvarali pri smazeni, konecny tvar je ako polmesiac.
Akonáhle je olej horúci smazime z oboch stran do zlatova a vyberame dierovanou podberackou

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

QUICHE LORRAINE



POTREBNÉ PRÍSADY

na cesto potrebujeme 260g hl.muka,100ml,140g maslo izbovej teploty,1 zltok,1/2 kavovej lyzicky sol,trosku mleteho cierneho korenia na plnku potrebujeme oliv olej na dno panvice,1 stredne velku cibulu na platky,1 por na kruzky,1 kapiu na kruzky,1 cuketa na kruzky,nie obrovska,200g udena sunka na kocky,trochu rozdrolenej fety,kopor,200g mozzarela nastruhana,3 vajicka+ 2 bielka vyslahane spolu s 200g 10% nie vodovym jogurtom a 3 lyzice muky,na koniec trochu oregana,sol

POSTUP PRÍPRAVY

cestom vylozime bud tortovu alebo porcelanovu okruhlu formu aj steny,mne to nevyslo tak na steny som este davala kruzky cukety,upecieme vo vopred vyhriatej rure na 180 stupnov 20 minut.
Medzitym si urobime plnku do nasho slaneho kolaca.
Oprazime si na oleji cibulu a por,pridame kapiu,cuketu,udenu sunku,kopor ak chceme,sol,cierne korenie podla chuti
vymixujeme si vajicka,bielka,pridame jogurt-grecky ten fajn smotanovy a 3 lyzice muky
po 20 minutach vyberieme upecene cesto a dame nanho plnku z panvice,rozdrolime z fety na vrch a potom nalejeme vajicka s jogurtom, na to mozzarellu a ak nam zostalo z cesta dozdobime napr.formickami
vykrojime listocky
vlozime opat do rury stale na 180 stupnov este na 35-40 minut
Dobru chut!

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu