končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
ČO DOM DAL |
Jednoduchý recept pre náročnýchPOTREBNÉ PRÍSADY Receptík sem dávam skôr na pobavenie alebo skôr zamyslenie sa, lebo ma oslovil - je z časopisu Dobré jedlo\r\nPotrebovat budeme : pohodu, spokojnosť, optimizmus, plno drobných ale nesmierne dôležitých ingrediencií\r\nčas prípravy : varenie takmer celý život\r\npočet porcií : pre každého, kto má s vami dočinenia\r\nnáročnosť : zdá sa ľahká ale nie je POSTUP PRÍPRAVY Postup :\r\n1. Vo veľkej panvici roztopíme kus svojej nevšímavosti a uzavretosti, potom primiešame tak akurát svojho temperamentu, necháme jemne prehriať. Aby zmes mala lahodú chuť, postupne do nej primiešavame láskavosť, porozumenie, toleranciu a poriadny kus empatie. Pozor, nie veľmi rýchlo, aby sa nám to celé nepripálilo. Necháme odstáť.\r\n2. Nakoniec kopcovitými lyžicami pridýme ostatné ingrediencie : optimizmus, pohodu, okoreníme poriadnou štipkou humoru. Aby zmes mala správnu chuť je dobré z času na čas aj kus veľkorysosti a nadhľadu. Správnu konzistenciu docielime nekonečným množstvom zdravého rozumu. Zmes dobre premiešame, poriadne dlho povaríme, ozdobíme úsemvom a podávame s láskou...\r\nDobrú chuť!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Neskutočné dobré - v origináli Sedliacke fondue od Stana DančiakaPOTREBNÉ PRÍSADY Chcem sa s vami podeliť o tento super recept od p. Dančiaka, kedysi ho prezentoval v relácii Petra Novotného, aj ked to možno vyzerá obyčajne, je to neskutočne dobré,sýte a určite si budete prsty oblizovať, je to super aj na chatu 1 okrúhly bochník chleba, ale v pohode aj "obyčajný " klasický chlieb, 450 g oravskej slaninky, 3 škatuľky syra Karička alebo iného topeného syra, ja som použila 3 črievka Bambino, 2 červené papriky, 1 zelená, ja som dala trikoloru z Tesca, pažítka ( tú som nedávala, nemali sme), 1 kyslá smotana, olej, mleté čierne korenie, mleté biele korenie / ani to som nemala/, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Z pecňa chleba odrežte vršok, a vydlabte striedku, peceň si uložte na poolejovaný plech a striedku naukladajte okolo, slaninku nakrájate na malé kocky a dajte ju vyškvariť, potom ju presypte do misky a s vyškvareným "sadielkom" vytrite chlieb zvnútra aj zvonku a nezabudnite aj na tenodrezaný vršok, ak vám ostane potrite aj striedku alebo polejte, ktorá je uložená okolo. Ku slaninke pridajte syr, na kocky nakrájanu papriku, smotanu, pažítku a koreniny, naplňte zmesou chlieb a dajte ho na 15-20 minút zapiect do rúry cca 180-200 stupňov, jedzte teplé a dajte vedieť ako vám chutilo My tio jedávame tak že aj s plechom dáme na stôl, a jeme najprv striedku so zmesou zvnútra, normálne lyžicami dlabeme a potom si roztrháme chlieb, je fantasticky chrumkavý a len sa tak po ňom zapráši, obyčajne si to robíme v sobotu ked sme všetci doma, prihrievané to nie je "ono" ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 197 návštěvníkov) KOMENTÁRE (61) posledné: 6.1.2018, 16:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |