. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Katarína B. (kava4) ID 47637
.
Oblasť: Malacky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.5.2008
Naposledy: 16.3.2024 0:36
Aktualizácia: 23.1.2024 8:31
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 16
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 39
RODINNÉ FOTOGRAFIE 26
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 84
NÁVODY 25
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie prsia plnené kapustou



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g kuracích pŕs soľ mleté čierne korenie olej plnka: 750 g červenej kapusty 150 g údeného syra 1 cibuľa soľ mleté čierne korenie olej žĺtok

POSTUP PRÍPRAVY

1. Kuracie prsia jemne nakrojíme, naklepeme, osolíme a okoreníme. Chvíľu necháme odstáť.

2. Plnka: Cibuľu pokrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme pokrájanú kapustu, ochutíme soľou a korením. Necháme vychladnúť. Do vychladnutej kapusty pridáme nahrubo nastrúhaný údený syr, žĺtok a premiešame.

3. Kapustovú plnku natrieme na rezne a zvinieme do rolády. Spojíme grilovacími ihlami a zo všetkých strán prudko opečieme na oleji.

4. Opečené mäso preložíme do zapekacej misy, podlejeme výpekom, prikryjeme alobalom a dáme do rúry zapiecť. Pečieme 30 minút pri 180 stupňoch C.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 2.5.2016, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Zemiaková roláda - zo židovskej kuchyne



POTREBNÉ PRÍSADY

3/4 kg zemiakov 1 1/2 - 2 hrnčeky hrubej múky 1/2 hrnčeka krupice 2 lyžice zemiakového škrobu 1 vajce asi 1 lyžička soli plnka: 400 g hydinovej údeniny

POSTUP PRÍPRAVY

1. Zemiaky uvaríme v šupke, očistíme, necháme vychladnúť a potom nastrúhame.

2. Všetky suroviny na cesto zmiešame a dôkladne vypracujeme. Pevné cesto vyvaľkáme na hrúbku 1,5 cm polovicu posypeme mletou údeninou. Cesto pevne zrolujeme a na oboch koncoch stlačíme.

3. Roládu zabalíme do mokrej utierky a opatrne ju preložíme do hrnca s vriacou vodou (vody musí byť toľko, aby bola roláda do polovice ponorená). Hrniec prikryjeme a roládu pomaly varíme asi 25 minút. Potom ju obrátime a varíme ešte 20 minút.

4. Uvarenú roládu vyberieme z vody a necháme vychladnúť. Potom ju vybalíme z utierky a pokrájame. Podávame s dusenou kvasenou kapustou. Obmena: Roláda je chutná aj na druhý deň opečená na oleji.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 7.9.2009, 14:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu