končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
japonská marináda TERIYAKI po slovensky - s kuracím mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 tácka, asi 600g kuracie mäso- prsia, vykostené stehná- pokrájané na asi 1cm kocečky...olej na pečenie... MARINÁDA: 170ml sójová omáčka, 90g hnedý cukor alebo 2 PL medu, 2-3 PL vínneho octu /biely alebo červený/, 2PL vody, 2-3 stručiky cesnaku- roztlačiť alebo postruhať, sušený zázvor 1ČL- alebo čerstvý ked máte doma, mleté čierne korenie 1/2 KL , soľ 1/2 KL, kukuričný škrob Zlatý klas 3 ČL POSTUP PRÍPRAVY - všetky prísady marinády zamiešame spolu tak, aby maizena nebola hrudková - varíme za občasného miešania asi 5minut - necháme vychladnúť, vložime kusky mäsa, marinujeme pár hodín, najlepšie cez noc - na malom množstve oleja na rozpálenej panvici smažíme kusky mäsa vybraté zo štavy cedidlom- za stáleho miešania max 5minut, len aby zvonka chytili farbu- vtedy su kocečky také štavnaté a chrumkavé zároveň Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia so slaninou a bryndzouPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, slanina- tenké plátky, bryndza, sol, mleté čierne korenie, mletý rozmarín, gril cesanak korenie od thymosu, bylinkové maslo koreninová zmes, smotana alebo voda na podliatie, olej na smaženie POSTUP PRÍPRAVY 1/ kuracie prsia narežme na plátky hrubé cca 1cm, okoreníme : soľ, MČK, rozmarín, gril-cesnak, necháme postáť minimálne 2hodiny, najlepšie cez noc 2/ na rozpálenom oleji ich narýchlo osmažíme , z každej strany max.4-5min. 3/vyberieme na plech, masko už v tomto štádiu je konzumovatelné, v rámci dietnych dní perfektné, výborne chutí 4/ak nedržíme dietu pokračujeme: každý plátok masa obalíme plátkom slaniny koldokola Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 30.6.2014, 13:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Marinované kuracie prsia s kôprovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg kuracie prsia.... MARINÁDA: 4PL tatárska omáčka, 1PL horčica, 3stručky cesnaku drveného, 1/2PL citronova šťava, 1KL mleté čierne korenie, 1ČL drvená rasca, 1PL mletá čerevná paprika, 1PL worcester, 1PL kôpor, 1 ČLkryštáľový cukor, soľ, 1dcl pivo, 2PL maizena .... NA OBAĽOVANIE: hladká múka zmiešaná s grilovacím korením.... olej na vysmážanie..... OMÁČKA: olej, hladká múka, mlieko, smotana, soľ, cukor, kôpor POSTUP PRÍPRAVY 1/kuracie mäso nakrájame na hrubšie plátky 2/pivo a maizenu vyhabarkujeme, ostatné časti marinády zamiešame spolu do hladka a na záver pridáme maizenové pivo, zamiešame- chutí horzne!!! 3/ vložime mäso, necháme odstáť, aspon 2hodiny, najlepšie cez noc 4/ zmiešame muku s grilovacím korením, v nej obaľujeme kusky mäsa, ktoré z marinády vyberáme tesne pred obalovaním, tak bude kôrka hrubšia Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 9.2.2014, 15:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
KURACIA PEČEŇ obalená V SLANINE - na cibuľových zemiakochPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie pečienky, slanina-hrubšie plátky, zemiaky, cibuľa, soľ, grilovacie korenie cesnakové, perla POSTUP PRÍPRAVY obrázky jednoduchá príprava, zaujimavá chuť, a aj ked to nie je velmi dietne jedlo (((: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 17.11.2014, 12:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |