končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
NÁTIERKY |
Bryndzovo-orechová nátierkaPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g vlašských orechov, 100 g bryndze, 100 g masla /ja dávam to od Raja/, mletá červená paprika, pažítka. POSTUP PRÍPRAVY 1. Bryndzu zmiešame so zmäknutým maslom a pridáme nahrubo posekané orechy. 2. Nátierku dochutíme mletou paprikou a posekanou pažítkou. Tip: Nátierku natierame na plátky celozrnných rožkov a špáradlom pripichneme na každý plátok bobuľu zeleného hrozna. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Slivková nutelaPOTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg zrelých sliviek cca 500 g cukru (ak je ovocie prezreté môže byť menej) 1 vanilkový cukor 100 ml rumu 100 g kakaa POSTUP PRÍPRAVY Slivky umyjeme, odkôstkujeme a rýchlo privedieme do varu. Varíme asi 15 minút domäkka a necháme vychlanúť. Potom rozmixujeme, pridáme cukor a kakao, vanilkový cukor a rum a necháme 24 hodín odležať. Potom dáme nutelu do pohárov a sterilizujeme 15 minút pri 80 C. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (7) posledné: 2.5.2016, 15:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |