končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
NÁTIERKY |
Slonie žrádloPOTREBNÉ PRÍSADY 2lyžice oleja, 2lyžice horčice, 1lyžica kečupu , - túto zmes zohrejeme v panvičke,alebo hrnčeku,premiešame a necháme vychladnúť, 500g (300g) jemného salámu , 1 cibuľa , 1/2 lyžičky chilli , trochu soli , 2majolky (1majolka) , *ja dávam aj na zjemnenie chuti kyslú smotanu ,ale to je čisto na vás či si to aj vy skúsite trošku zjemniť POSTUP PRÍPRAVY Jemnú salámu nastrúhame nahrubo na strúhadle a pridáme vychladnutú zmes,najemno nakrájanú cibuľu,trochu soli (podľa chuti),pol lyžičky chilli a majolku (podľa množstva salámy).Všetko dobre premiešame a vložíme do chladničky schladiť. * no a ja nakoniec pridávam ešte kyslú smotanu,ale treba odhadnúť koľko toho tam dávate,aby to nebolo príliš riedke.Ja dávam menej majolky a teda tú smotanu. Prajem Vám dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 17.6.2007, 23:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |