končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Višňová štrúdľa s makomPOTREBNÉ PRÍSADY Na cesto : 1 šlahačková smotana , 30dkg hladkej múky špeciál , štipka soli. Na plnku : očistené a vykôstkované višne (čerstvé, alebo zavarené - môžu byť i čerešne) , zomletý mak a troška cukru.Na potretie cesta si pripravím rozpustený margarín napr. Heru POSTUP PRÍPRAVY Zo šľahačkovej smotany, múky a štipky soli vypracujeme cesto a necháme ho chvíľku odpočívať.Medzitým si urobíme plnku z višní a maku, ktorý je pomiešaný s cukrom. Podľa veľkostí štrúdle (teda aký máme plech) si rozdelíme cesto na 2 - 3 časti, ktoré rozvaľkáme na pomúčenej doske. Každé rozvaľkané cesto potrieme ropusteným margarínom napr. Herou a posypeme makom pozor bez cukru. Navrch cesta uložíme plnku a zavinieme. Presunieme na plech (ja si dávam na plech alobal, ktorý si pomastím tiež rozpusteným margarínom) a na vrch taktiež potriem štrúdľu rozpusteným margarínom a dám piecť do trúby na mierny ohen. Je to ozaj fantastické, cesto je jednoduché,vláčne a štrúdľa je veľmi chutná. Prajem Vám dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 19.6.2007, 23:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |