. .. .. .. .. .. .. .
. . . .

RECEPTY > RYŽA A CESTOVINY

Marta G. (Egreska) ID 53992
mimibazar.sk/egreska
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 24.4.2017 13:26 včera
Aktualizácia: 13.8.2010 18:34
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 17
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 10
RECEPTY 339
NÁVODY 10
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)

RYŽA A CESTOVINY

Cestoviny z jedného hrnca



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g cestoviny, čerstvé paradajky, 1 ks cibula, 3 strúčiky cesnak, 1 čl sušené oregano, čerstvá bazalka, asi 800 ml zeleninový bujón, 2 PL olivový olej, strúhaný parmezán

POSTUP PRÍPRAVY

.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 14.9.2013, 12:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Pad Thai -ryžové rezance s krevetami ,kuracím mäsom a zeleninou



POTREBNÉ PRÍSADY

2 PL tamarindovej pasty (náhrada 1/3 šálky limetkovej štavy+1/3 š vody),3 PL rybacej omáčky alebo ustricovej,3 PL ostro-sladkej omáčky,2 PL tmavej sójovej omáčky,1PL ryžového octu,3 PL hnedého cukru,3/4 čl kajenského korenia,4 PL sezamového oleja,200 g širokých alebo vlasových ryžových rezancov,2 vajcia,sol,1/2 údeného tofu,asi 300g kreviet,100 g kuracieho mäsa,3 strúčiky cesnaku,2 mrkvy,2 jarné cibulky,1/3 š pražených arašidov,fazulové výhonky,1 limetka

POSTUP PRÍPRAVY

Ja som tamarindovu pastu doma nemala tak som použila limetkovú šťavu+vodu,zmiešame v miske s ustricovou omáčkou,ostro-sladkou,ryžovým octom,cukrom,korením a 3 pl sezamového oleja.Na panvičke si pripravíme tenkú omeletu z dvoch vajec.Nakrájame ju na tenké prúžky.Ryžové rezance zalejeme vriacou vodou a necháme asi päť minut alebo pokial nebudú mäkké.Zlejeme a odložíme na stranu.Na 1 PL sez.oleja si opražíme bielu čast jarnej cibulky spolu s nakrájaným cesnakom,pridáme kuracie mäso a opekáme do biela.Pridáme mrkvu nakrájanú na tenké prúžky (použila som škrabku na zeleninu),a postupne pridávame aj ostatné suroviny ,premiešame (neopekáme dlho ,chceme aby bola zelenina chrumkavá),pridáme rezance,polejeme omáčkou a dobre premiešame.Na koniec ozdobíme limetkou a vňaťou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 21.2.2014, 16:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Cestoviny so sušenými paradajkami



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g cestovín,sol,oliv.olej,pár cherry paradajok,3/4 šálky čiernych nakrájaných olív,1 mozzarella,asi 6 ks sušených paradajok DRESSING: asi 100 g sušených paradajok,1-2 pl červ.vínneho octu,5 pl oliv.oleja,1-2 stručky cesnaku,1 čl kapár,sol,korenie,1 šálka nastruhaného syra( parmezán),nasekaná bazalka

POSTUP PRÍPRAVY

Cestoviny si uvaríme podla návodu.Kým sa varia ,tak si pripravíme dressing z uvedených ingrediencií-všetko hodíme do mixéra a do hladka vymixujeme.Uvarené cestoviny zmiešame v hrnci s dressingom,pridáme nakrájané olivy,paradajky,mozzarelu a dochutíme .

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Cestoviny s pestom zo sušených paradajok



POTREBNÉ PRÍSADY

* cestoviny * struhaný syr tvrdý * Pesto: * paradajky sušené * olej olivový * cesnak * soľ * čerstvá bazalka * korenie

POSTUP PRÍPRAVY

.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 15.4.2011, 20:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Lasagne s tvarohom



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g ml.hovädzieho mäsa,1 cibula,2-3 stručky cesnaku,1 konzerva nakrajanych paradajok,1 maly pretlak,2-3 pl kečupu,1/2 šalky vody,1 pl kr.cukru,5-6 lístkov čerstvej bazalky,korenie na pizzu,1 čl oregana,sol,korenie,čerstva petrž.vnat,9 platov lasagne,200 g hrudkoviteho tvarohu,1 vajce,1 kysla smotana,tvrdy syr

POSTUP PRÍPRAVY

.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (4) posledné: 22.9.2010, 16:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Ružové špagety



POTREBNÉ PRÍSADY

špagety,krabie tyčinky alebo krevety,jarna cibulka,maslo,olej,cesnak,1 velky paradajkovy pretlak,1 šlahačkova smotana,kukurička,petržlenova vnat,bazalka,sol,korenie,tvrdy syr

POSTUP PRÍPRAVY

Špagety si dame varit do osolenej vody,zatial si rozpustíme na panvičke kusok masla a trošku oleja.Pridame nakrajanu jarnu cibulku a cesnak,chvilku orestujeme a pridame pretlak,kukuricu,krabie tyčinky a premiešame.Nakoniec zalejeme smotanou a nechame prevriet.Dochutíme bylinkami,solou a korením.Uvarene špagety scedíme (nepreplachujeme vodou ) a premiešame s omačkou.Na tanieri posypeme struhanym syrom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 29.10.2013, 15:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Zostala vám ryža?



POTREBNÉ PRÍSADY

uvarena ryža,mrazena zelenina alebo čerstva,huby,sojova omačka ,čínske koreniny,cibula,cesnak,1-2 vajíčka,jarna cibulka

POSTUP PRÍPRAVY

Ak vam zostala ryža s predošleho dna ,možete si urobit rychly a lahky obed alebo prílohu k masku.Vajička rozmiešame vo voku ,trošku ich rozbijeme na menšie kusky.Ak vam popili všetok olej,tak ešte trošku prilejte.Vajíčka vytlačte na okraj a osmažte nakrajanu cibulu,pridame cesnak,zeleninu a huby.Porestujeme a ochutime korením (so solou opatrne,podla mna ju vobec netreba).Na koniec pridame ryžu,zalejeme troškou sojovej omačky a dobre premiešame.Hotovooooo :-))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 29.10.2013, 15:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Domáce čínske nudle



POTREBNÉ PRÍSADY

1 vajce,250 g polohr.muky,1/2 čl soli,voda (podla potreby)

POSTUP PRÍPRAVY

Ja som si cesto pripravila v pekarni,postupne prilievame vodu podla potreby.Mne to zobralo asi 1 dcl ,cesto musí byt krasne makkučke ale nesmie sa lepit.Možete ich použit do polievok alebo na stir fry..

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (13) posledné: 18.3.2010, 11:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

ČERVENÉ RIZOTO



POTREBNÉ PRÍSADY

Gulata ryza,1 plechovica krajanych paradajok,olivy,kuracie prsia,šampiony,cibula,cesnak,syr

POSTUP PRÍPRAVY

Ryžu si umyjeme ,zlejeme a orestujeme na oleji.Zalejeme plechovkou paradajok,pridame vegetu,pizzove korenie (sol az na konci),zakryjeme a dusime.Davame pozor a podlievame vodou.Kuracie prsia si orestujeme na cibulke a cesnaku,pridame šampiony,všetko si ochutime podla chuti.Ked je ryza al dente,pridame masko,olivy,petrž.vnat a všetko dobre premiešame,Ak mate radi polouvarenu ryžu uz mate hotovo,ak nie tak ešte doduste.Ak treba ,ešte to dochutte.Podavame posypane tvrdym syrom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (7) posledné: 4.11.2009, 10:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Čierna listina | Kontakt | Nájdete nás na Facebooku