. .. .. .. .. .. .
. .

Zemiaková kaša s kuraťom na chilli- paradajkovej omáčke. - RECEPT 60733

Katarína D. (PetraPA) ID 90945
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.4.2009
Naposledy: 22.9.2020 12:57
Aktualizácia: 19.3.2010 17:27
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 11
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Zemiaková kaša s kuraťom na chilli- paradajkovej omáčke.


[ recept č. 60733 zo dňa  ]


Zemiaková kaša s kuraťom na chilli- paradajkovej omáčke.


POTREBNÉ PRÍSADY

Suroviny omáčka s kuraťom : 4 kuracie prsia, Chilli omáčka - sladká, paradajkový pretlak, 2 zeleninové bujóny cibuľa soľ, korenie, olej Kaša : (Kto má rád, môže byť príloha aj ryža. ) zemiaky, mlieko, maslo, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Dáme si do hrnca olej. Do tejto omáčky nedávame veľa oleja, len trochu. Na troche oleja opražíme jednu cibuľu. Kým sa praží cibuľa, zatiaľ si kuracie prsia nakrájame na kratšie pásiky a potom ich pridáme do opraženej cibuľe a premiešame, kuracie prsia necháme chvíľu pražiť, tak že ich premiešavame, a až potom pridáme 2 kocky zeleninový bujón, korenie a soľ, a podlejeme trochu vodou, a znovu necháme pražiť a miešame. Aby sa nám tie chute vsiakli do mäsa. Čiže nejaký čas to kura iba tak, ako keby restujeme, a až potom pridáme viac vody, a necháme variť asi takú polhodinu aj viac. Ak sa nám voda odparí, môžeme ešte pridať. Po tej polhodine pridáme jednu celú tubu hustého pretlaku, dochutíme sladkou chilli omáčkou. Premiešame všetko, a pridáme aj trochu cukor. Pomery, koľko čoho záleží, ako to máte, radi, teda aké pikantné to chcete mať, a tiež cukor treba opatrne pridať, aby omáčka nebola príliš sladká, lebo aj chilli omáčka je sladká. My to máme radi so sladkou, lebo pretlak je dosť kyslý, tak to zmierni chuť. Ale zas dá sa použiť aj chilli hot- veľmi štipľavá. :-) Všetko treba ochutnať pri varení a dochutiť ako komu vyhovuje. Keď sme pridali všetko, tak podľa hustoty pridáme ešte vodu, ak sa odparila, keďže pretlak je hustý, aby nám to neprihorelo. Ku koncu varenia, keď je kura hotové, zvyknem nechať odpariť vodu, a zostane hustejšia omáčka.
Kašu spravíme : Načistíme zemiaky, pokrájame a dáme variť do hrnca s vodou, keď sú uvarené zemiaky, scedíme vodu, a do horúcich zemiakov vložíme maslo, necháme chvíľu postáť, maslo sa nám rozpustí, pridáme mlieko, soľ podľa chuti a vymiešame kašu. Buď ručným pučiakom, alebo mixérom.
<< Kokosové guľky, orechové guľky | Zemiaková kaša s kuraťom na chilli- paradajkovej omáčke. | Palacinková torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu