. .. .. .. .. .. .
. .

Cauliflower manchurian (doslovny preklad suchy karfiol :)) - RECEPT 59332

Lucia K. (minimarket) ID 320184
mimibazar.sk/minimarket
Oblasť: Topoľčany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.2.2016
Naposledy: 4.5.2020 10:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 1
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Cauliflower manchurian (doslovny preklad suchy karfiol :))


[ recept č. 59332 zo dňa  ]


Cauliflower manchurian (doslovny preklad suchy karfiol :))


POTREBNÉ PRÍSADY

Pol karfiolu, rozdel na ruzicky Olej na smazenie 5 PL hladkej muky 3 PL majzeny 1/4 CL soli 1/4 PL cierneho korenia 1/4 salky vody 1/2 cibule, nadrobno nakrajat 1 zelena chilli papricka, nakrajat na kolieska 3 mesiaciky cesnaku, tiez nadrobno nakrajat 2 PL kecupu 2 PL cervenej sladkej chilli omacky 4 CL sojovej omacky 2 CL octu 4 PL vody 2 CL majzeny 2 jarne cibulky, diagonalne nakrajat, na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Jedna z najchutnejsich veci, aku som jedla..slubujem, ze to vobec nie je take, ako nazov naznacuje. Podla mna to tak nazvali len preto, ze to nie je v hustej omacke ako ine typickejsie indicke jedlo. Je to celkom jednoduche, ved sa to podarilo aj mne, co nie je vzdy zarucene. Cas pripravy asi okolo priblizne 40 min. Nie je to hlavne jedlo, moze sa podavat ako priloha k nejakemu jedlu s ryzou, ktore chcete ozivit.

Zohrej olej v panvici a pridaj cibulu, zelene chilli papricky a cesnak. Var pokial cibula zlahka neohnedne.
Pridaj kecup, chilli omacku a chvilku povar. Potom pridaj sojovu omacku a ocot a dobre premiesaj.
Zamiesaj 2 CL majzeny s 4 PL vody a premiesaj. Var 1-2 minuty az pokial ta zmes nezhustne. Omacku odloz nabok.
Priprav cesticko z hladkej muky, 3 PL majzeny, soli, cierneho korenia and ¼ salky vody v miske. Obal v nom kusky karfiolu a smaz v oleji do zlatohneda.
Vysmazeny karfiol pridaj do omacky a premiesaj aby bol cely karfiol v nej obaleny. Posyp jarnou cibulkou a hned podavaj.
Dufam, ze bude chutit..
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (7.3.2016, 6:50)
a karfiol má byť predvarený? (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu