Ingrid D. (ingridd) ID 12073 |
|
mimibazar.sk/ingridd |
Oblasť: Dunajská Streda |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 23.2.2007 |
Naposledy: 28.12.2023 7:42 |
Aktualizácia: 7.12.2016 23:35 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
vyprážaný syr - v rúre pečený
[ recept č. 58242 zo dňa 3.3.2015 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
tvrdý syr -plátky na vyprážanie, trojobal- múka, vajce, struhanka, olej, papier na pečenie
POSTUP PRÍPRAVY
neviem, či už to tu niekto písal, dajte mi vedieť
-plátky syra obalíme v trojobale nasledovne: múka-vajce-múka-vajce-struhanka
-poukladáme na plech na papie na pečenie, štetcom poťapkáme olejom z oboch strán
-pečieme na 200ke pri obojstrannom ohreve alebo teplým vzduchom na 180ke do zlatista a do chrumkava, ani otáčať ho nemusite
-podla druhu syra ani týmto sposobom nie je zaručené, že syr z obalu nevytečie, ale aspon si ten vytečený kusok bez námahy preložime na tanier (((:
-podobne vysmážam aj karfiol, šampiony a podobné kusové záležitosti |
| Eva L. (Akve) ID 92234 (6.3.2015, 22:39) |
dobrý nápad, vyskúšam |
ODPOVEDAŤ |
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (4.3.2015, 13:15) |
akurat,ze ten karfiol apod uz nie su vysmazane,ale pečene |
ODPOVEDAŤ |
| | Ingrid D. (ingridd) ID 12073, mimibazar.sk/ingridd (4.3.2015, 19:42) |
asi ano, ale chutí presne ako vysmažaný |
ODPOVEDAŤ |