. .. .. .. .. .. .
. .

Teľacie kocky v rokfortovej omáčke - RECEPT 56167

Ingrid D. (ingridd) ID 12073
.
mimibazar.sk/ingridd
Oblasť: Dunajská Streda
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.2.2007
Naposledy: 28.12.2023 7:42
Aktualizácia: 7.12.2016 23:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 394
RODINNÉ FOTOGRAFIE 13
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 26
RECEPTY 15
NÁVODY 3

HOVÄDZIE MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Teľacie kocky v rokfortovej omáčke


[ recept č. 56167 zo dňa  ]


Teľacie kocky v rokfortovej omáčke


POTREBNÉ PRÍSADY

1kg mäso: teľacie /ale kľudne aj kuracie, alebo bravčové/..... MARINÁDA: 1dcl mlieko, 2PL olej, 4stručky cesnaku- roztlačiť, 1PL worcester, soľ, mleté korenie.... olej na smaženie..... NA ŠŤAVU: 2ks cibuľa, syr črievko /obyčajné a nivové/, 200g syr so zelenou plesňou, 200g iný tvrdý syr/eidam, ementál/, 1ČL rozmarín, 2ČLbazalka, 1KL muškátový orech mletý, celá oranž. smotana alebo mlieko, + dobrovolne víno /ja som nedala/... NA OZDOBU: pražené polky orechov

POSTUP PRÍPRAVY

1/ mäso nakrájame na kocky

2/ pripravíme marinádu, mäso v nej ponecháme minim. 2hodiny, najlepšie celu noc

3/ smažíme s občasným miešaním na panvici chvilku,len kým zvonka kocky nestratia farbu surového mäsa

4/ osmažené mäso vyberieme dierovanou lyžicou z panvice na plech, výpek z panvice zlejeme

5/na panvici osmažime cibuľu pokrájanu na kocky, pridáme výpek, 2 črievkové syry, nastruhaný alebo rozdrobený plesnivý a iný druh trvdého syru, rozmarín, bazalka, muškátový orech, smotana - necháme všetko roztopiť v homogénnu masu

6/ nalejeme na plech na mäso, dáme piecť do rury, celý čas zakryté - na 200st. v el. rure asi 70minút /samozrejme podla druhu mäsa!!!/

7/ ak mäso šťavu vypije viac, ako sme čakali, riedime smotanou alebo mliekom alebo vínom

8/ pred servírovaním posypeme praženými orechmi, podávame s ryžou, pečenými zemiakmi, kroketami....

9/ verim že bude chutiť aj Vám, prajem DOBRU CHUŤ!!!
<< osviežujuca studená višňová - ovocná polievka | Teľacie kocky v rokfortovej omáčke | Marinované kuracie prsia s kôprovou omáčkou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu