. .. .. .. .. .. .
. .

Ježkovia - RECEPT 55811

Gabriela P. (Sely5) ID 40357
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.3.2008
Naposledy: 28.2.2024 11:31
Aktualizácia: 21.3.2023 10:31
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 9
RODINNÉ FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0

CUKROVINKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Ježkovia


[ recept č. 55811 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Ježkovia


POTREBNÉ PRÍSADY

Linecké cesto: 350 g hladkej múky, 200 g palmarín, 50 g práškový cukor, 1 vajce. Ďalej: čokoládová poleva, kokosová múčka,polovičky orechov asi 70 ks.

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto spracujeme z uvedených surovín a vyvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 2-3 cm. Okrúhlym vykrajovačom vykrajujeme cesto na kolieska, do ktorých dáme polovičku vlašského orecha, zabalíme do cesta a vytvarujeme telíčko ježka. V mieste očiek urobíme napr. zápalkou jamky. Pečieme pri nízkej teplote 10-15 min. Necháme vychladnúť. Namáčame do čokoládovej polevy a obalíme v kokosovej múčke. Potom pomocou paličky, alebo zase zápalky urobíme z čokoládovej polevy očká a ňufáčik.
<< Sekaná vo forme | Ježkovia
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Miroslava M. (Miamac) ID 53831 (19.12.2013, 16:15)
krasne (clamp) (hello)
ODPOVEDAŤ
Gabriela P. (Sely5) ID 40357 (6.1.2014, 16:57)
Ďakujem :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu