. .. .. .. .. .. .
. .

Burgenlandská hovädzina s fazuľkou a šampiňónmi - RECEPT 53668

kristína s. (nigina) ID 32120
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.1.2008
Naposledy: 22.10.2019 0:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 201
NÁVODY 0

HOVÄDZIE MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Burgenlandská hovädzina s fazuľkou a šampiňónmi


[ recept č. 53668 zo dňa  ]


Burgenlandská hovädzina s fazuľkou a šampiňónmi


POTREBNÉ PRÍSADY

***1 kg hovädzieho mäsa (stehno, roštenka ap.), 2 väčšie cibule, 2 strúčiky cesnaku, 3 PL oleja, 1/2 čL mčk, 1,5 čL soľ, 1 čL sladká paprika, troška rasce, na podliatie trocha červeného vína a vývar ***zelenina - cibuľa, zelená fazuľka, šampiňóny, kúsok rakúskeho špeku (nahradíme Schwarzwaldskou alebo kto má domácu voňavú prerastenú), soľ, mčk, 1 PL masla, 1 čL hlad. múky

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu a cesnak pokrájame a dáme speniť na olej. Mäso (umyté, osušené,) pokrájané na väčšie kusy pridáme k cibuli a poopekáme, pridáme koreniny, soľ a chvíľu restujeme. Podlejeme horúcim vývarom, vínom a prikryté dusíme domäkka.
***Na masle opečieme špek, pridáme cibuľu a chvíľu spolu restujeme. Potom pridáme šampiňóny a fazuľku, soľ, mčk a dusíme cca 7 - 8 minút pod pokrievkou, podlejeme 1 PL vývaru. Keď je všetko mäkké, zeleninu poprášime troškou hladkej múky, povaríme 2 minúty.
Podáva sa s upečenými zemiakmi.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


.


ja som musela urobiť ryžu, lebo sme nemali doma zemiaky



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Špargľová polievka so syrovými knedličkami | Burgenlandská hovädzina s fazuľkou a šampiňónmi | Fazuľová polievka s údeným mäsom (v tlakáči) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (23.3.2016, 9:55)
(velikonoce) (velikonoce19) (Y)
ODPOVEDAŤ
Soňa P. (sonasona) ID 295606 (21.3.2016, 0:22)
Pane jo, to vypadá moc dobře (Y) Pustím se do toho, fazolky máme rádi a masíčko . Ta rýže je krásne žltá, to od čoho? ^o)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (15.7.2016, 16:43)
Ospravedlňujem sa, že reagujem na podnet neskoro :-( Nevšimla som si odkaz a nechodievam sem až tak často, sorry .Ryža je žltká od kurkumy. Ďakujem
ODPOVEDAŤ
Lubomira M. (Majmirka) ID 272504 (11.9.2013, 13:00)
Bolo to strašne strašne dobré (jidlo) (zajic) (pl) Budem to odteraz vareivať a už bez strachu lebo je to vynikajúci recept a pečené zemiaky k tomu boli tiež výborné. Pochválil ma nielen muž ale aj jeho rodičia (Y) ďakujem (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (16.6.2013, 9:13)
idem dnes vyskúšať toto mäsko,vyzerá výborne.... (pl)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (17.6.2013, 12:49)
dúfam, že chutilo :-)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (30.6.2013, 10:51)
Dnes znova robím túto dobrotu,aj so zemiakmi..... (pl) (pl) (pl) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Petra J. (Petraja) ID 274339 (21.5.2013, 15:52)
výborne vyzerajúce (jidlo) hneď som dostala slinu na hovadzinu ,-) Tú ryžu si prifarbila kari korením? Bohovsky to vyzerá naozaj (jidlo)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (24.5.2013, 12:14)
:-) áno a aké je dobré, pritom také úplne jednoduché jedlo. V O-reichu v každej krčme, ale tu musím kúpiť kvalitnejšie mäso, aby som mala rovnaký výsledok... alebo potom kúpiť mäso u nich...
Áno, ryža je zafarbená, ale nie kari... kurkumu som dala. :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu