. .. .. .. .. .. .
. .

Pizza s mletým mäsom - RECEPT 51687

Marta G. (Egreska) ID 53992
mimibazar.sk/egreska
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 16.12.2020 12:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 80
RECEPTY 339
NÁVODY 10

PIZZA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Pizza s mletým mäsom


[ recept č. 51687 zo dňa  ]


Pizza s mletým  mäsom


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:500 g hladkej muky,1/2 kocky droždia,4 pl oleja,250 ml teplej vody,2 čl soli,1 čl cukru 500 g mletého hovädzieho mäsa,sol,korenie štyroch farieb,pizza korenie,cesnak,1 cibula,1 plechovka krájaných paradajok,šampiony,tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

Spravíme si cesto a necháme 1 hodinku kysnut.Zatial si orestujeme nakrájanu cibulu na oleji,pridáme šampiony a podusíme ich.Pridáme mleté mäso a necháme zatiahnut do hneda,osolíme ,pridáme korenie,cesnak ,bylinky a krájané paradajky .Necháme podusit ,aby sa vyparila všetka voda.Necháme vychladnut.Ked je cesto vykysnuté,roztiahneme ho na plech a navrstvíme mäsovu zmes,zakryjeme struhaným syrom a upečieme na 200 st asi 25-30 minut.Je fantastická.
<< Hovädzia roláda so špenátom a so syrom | Pizza s mletým mäsom | Pečená panenka so smotanovými cibulkami a hubami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu