. .. .. .. .. .. .
. .

zelené "viazaničky" z čerstvej vňate do zásoby na zimu - RECEPT 49157

Ingrid D. (ingridd) ID 12073
.
mimibazar.sk/ingridd
Oblasť: Dunajská Streda
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.2.2007
Naposledy: 28.12.2023 7:42
Aktualizácia: 7.12.2016 23:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 394
RODINNÉ FOTOGRAFIE 13
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 26
RECEPTY 15
NÁVODY 3

POLIEVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


zelené "viazaničky" z čerstvej vňate do zásoby na zimu


[ recept č. 49157 zo dňa  ]


zelené "viazaničky" z čerstvej vňate do zásoby na zimu


POTREBNÉ PRÍSADY

petržlenová a zelerová vňat, pórik, niť

POSTUP PRÍPRAVY

***neviem ako u vás, ale u nás od detstva si pamatám, že do polievok mamina pridávala v lete pre chuť do polievok zviazané vechtíky zelenej vňate

***v zime to bol až donedávna problém, skušali sme sušiť, nebolo to ono

***posledné 2roky si viazaničky v lete naviažeme, a nasucho dáme zamraziť do plastových krabičiek, a tak mám celu zimu vo vývare, zeleninových polievkach, omáčkach neopakovatelnu príchuť takmer čerstvej zelenej vnate


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

tieto su na kope v krabičke práve vybraté z mrazničky


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< hello kitty | zelené "viazaničky" z čerstvej vňate do zásoby na zimu | osviežujuca studená višňová - ovocná polievka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anna T. (babuš) ID 7831, mimibazar.sk/caldera (1.8.2012, 10:42)
aj ja mrazím všetky možné zelené vnaťky (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana K. (AlinkaK) ID 51796 (1.8.2012, 9:05)
(Y)super. ja tak dávam petržlenovú vňať aj zelerovú. ale tie viazaničky sa mi páčia. toto urobím tiež
ODPOVEDAŤ
Helena K. (helka333) ID 78665 (29.7.2012, 21:07)
Mňa kolegynka naučila do zelených paprík napchať petržlenovú aj zelerovú vňať, zamraziť. Je to výborné do mäsových polievok, najmä keď je paprika trošku pikantná. A dá sa to použiť aj do gulášu.
ODPOVEDAŤ
Andrea L. (Aja1) ID 47601 (29.7.2012, 19:36)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia Baranova (luckaeuro) ID 24486, mimibazar.sk/luckaeuro (26.7.2012, 18:25)
(clamp)
ODPOVEDAŤ
Tatiana Č. (dapefi) ID 2495, mimibazar.sk/tana (26.7.2012, 18:19)
ja dávam normálne do sáčky celú petržlenovú vňatku. Takisto aj kôpor. Roky rokúce :-)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179, mimibazar.sk/finka19 (26.7.2012, 18:15)
my to takto tiež robíme, už odnepamäte (Y)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (26.7.2012, 18:14)
dobrý nápad *-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu