. .. .. .. .. .. .
. .

Kokosový šišmiš - RECEPT 4464

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 1003 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Kokosový šišmiš


[ recept č. 4464 zo dňa  ]


Kokosový šišmiš


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 3 vajcia, 130 g práškového cukru, 4 PL teplej vody, 5 PL oleja, 130 g hladkej múky (môže byť aj polohrubá), 1/4 sáčku kypriaceho prášku;
KRÉM: 250 ml mlieka, 20 g zlatého klasu, 1 vanilkový cukor, 125 g masla, 75 g práškového cukru, kokosová múčka, lekvár


POSTUP PRÍPRAVY

Pozri ďalej...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Źltka rozmiešame s práškovým cukrom, pridáme vodu, olej, múku, prášok do pečiva a sneh z bielkov. Cesto dáme upiecť do formy na srnčí chrbát. Po vychladnutí nakrájame.
Podľa návodu uvaríme zlatý klas, ktorý necháme vychladnúť (počas chladnutia občas premiešame). V miske si rozmiešame maslo s práškovým cukrom, masu rozdelíme na dve časti. Do jednej pridáme kokosovú múčku (množstvo podľa chuti) a do druhej lekvár (ríbezľový, čučoriedkový - podľa vlastného výberu). Do obidvoch po lyžičkách pridávame vychladnutý puding.
Krémy striedavo natierame na vychladnutý koláč a zlepujeme.
Hotovo.
Zvyšným krémom (ak ostanú obidva, tak ich môžeme zmiešať dohromady) potrieme celý koláč a posypeme kokosovou múčkou.
Dáme stuhnúť do chladničky a krájame podobne ako metrový koláč - šikmo.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Výýborná kakaová marlenka | Kokosový šišmiš | Bleskové cestoviny >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Daniela C. (barila) ID 3809, mimibazar.sk/barila (17.3.2008, 13:45)
V com si to piekla, ked si dosiahla tento tvar?
ODPOVEDAŤ
Jana B. (Nijja) ID 1003 (17.3.2008, 15:00)
Dani, pieklo sa to vo forme na srnci chrbat. Pecie sa v nom aj napr. biskupsky chlebicek alebo metrovy kolac.
ODPOVEDAŤ
Daniela C. (barila) ID 3809, mimibazar.sk/barila (17.3.2008, 15:23)
Aha viem, no to mi este v kuchyni chyba. Musim si zaobstarat. Ale dakujem.
ODPOVEDAŤ
Katarina T. (katarinat) ID 32163, mimibazar.sk/katarinat (17.3.2008, 11:49)
dakujem (hello)
ODPOVEDAŤ
Jana B. (Nijja) ID 1003 (17.3.2008, 10:48)
:-o No to zíram, ze som na to zabudla. Ale uz som to doplnila. 3 vajcia. Dakujem! (hello)
ODPOVEDAŤ
Katarina T. (katarinat) ID 32163, mimibazar.sk/katarinat (17.3.2008, 10:38)
a kolko vajicok do cesta??? *-)
ODPOVEDAŤ
Jana B. (Nijja) ID 1003 (17.3.2008, 10:25)
(radost) Dufam, ze Vam bude chutit. Nam chutil, je taky osviezujuci a nie je s tym az tolko roboty... (hello)
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (3.4.2008, 14:54)
(Y) Je to výborný koláčik. Ja som ho piekla k veľkej noci. Nemal chybu (clamp) (clamp) (clamp) Zjedol sa prvý Použila som višňový džem. Plnky som neoddeľovala, ale všetko spolu zmiešala. :-P :-P
ODPOVEDAŤ
Silvia R. (silvina) ID 9634 (16.3.2008, 19:07)
(Y) (Y) (Y)
-parada,vyskasam urcite!!!!!!!!
-uz teraz sa tesim,skoda,ze som recept objavila az teraz-uz mam za sebou bublaninu.
(flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu