. .. .. .. .. .. .
. .

Pite vodu - lacná liečba :-) - RECEPT 4179

iveta u. (qixi3) ID 6881
.
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.10.2006
Naposledy: 8.3.2024 19:12
Aktualizácia: 27.2.2021 22:25
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 260
RODINNÉ FOTOGRAFIE 67
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 3
NÁVODY 2

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)


Pite vodu - lacná liečba :-)


[ recept č. 4179 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Vodička+pohár a chuť vyskúšať niečo staronové

POSTUP PRÍPRAVY

V Japonsku je bežne piť vodu každé ráno a to hneď po prebudení sa. Vedecké výskumy dávno potvrdili blahodárny vplyv tohoto zvyku na zdravie a tvrdia, že voda je u Japoncov veľmi účinným liekom pre známe vážne ochorenia ako bolesti hlavy, migrény, srdcové ochorenia, tachykardia (zrýchlené srdce), epilepsiu, obezitu, bronchiálnu astmu, zápaly klbov (artritidy), tuberkulózu, meningitídu, ochorenia močových ciest (vrátane obličiek), zápchu, zrakové problémy, maternicu, nádory, menštruačné ťažkosti, zápaly horných a dolných dýchacích ciest, duševné ochorenia a iné.

Metóda liečby:

1) Hneď po prebudení, pred umytím zubov, je potrebné vypiť 4 x 160 ml pohárov čistej (nebublinkovej!) vody.

2) Po umytí zubov (poznámka č.1) nejesť a nepiť NIČ počas nasledujúcich 45 minút.

3) Po 45 minútach môžete raňajkovat, pomaly, aspoň 15 minút. (poznámka č 2).

4) Po raňajkách, obede a večeri (poznámka č 3) nejesť a nepiť nič počas nasledujúcich dvoch hodín. Po dvoch hodinách je potrebné hlavne doplniť zásoby vody (KAŽDÝ ČLOVEK, ZDRAVÝ I NEZDRAVÝ MUSÍ PIŤ ASPOŇ 2 A POL LITRA ČISTEJ, NEBUBLINKOVEJ VODY DENNE!!! Úprimne si odpovedzte na otázku: “Koľko čistej vody vypijete denne???”).

5) Starší a chorí, ktorí nemôžu vypiť 4 poháre vody naraz môžu na začiatku začat s menším množstvom vody a postupne zvyšovat na 4 poháre. Telo si postupne na vodu zvykne tak, ako si počas dlhodobého dehydrovania od vody odvyklo.

Táto liečba hydratáciou tela skutočne pomohola mnohým trpiacim na rôzne ochorenia a záleží len na vás, či pomôže aj vám.

Upozornite na túto liečbu svojho lekára, ktorý vám samozrejme povie, aká je toto hlúpost a to len preto, aby vám mohol predpísať další chemický liek, ktorý bol nasilu lekárovi predaný farmaceutickým (“medicínskym”) reprezentantom.

Doba potrebná na liečbu/kontrolu/zlepšenie pomocou tejto najjednoduchšej, najlacnejšej a preto utajovanej metódy:

- Vysoký krvný tlak - 30 dní

- Zápal a bolesti žalúdka - 10 dní. Pri vrede žalúdka sa odporúča piť 2 poháre vodykaždé dve hodiny. Takto istý lekár, bývalý študent Dr Fleminga, vyliečil viac ako 3000 pacientov so žalúdočným vredom.

- Cukrovka - 30 dní

- Zápcha - 10 dní

- Nádory - 180 dní (vylúčit bravčové, hovädzie, mlieko, syry, cukor, vyprážané jedlá, bielu múku a ostatné nezdravé jedlá. Jesť veľa ovocia, zeleniny, strukovín, rýb, cesnaku, vitamínu C , marhuľových jadierok (10 jadierok 6 krát denne!!!), orechov a iné zdravé jedlá.

- Tuberkulóza - 90 dní

- Zápaly klbov - počas prvého týždna treba použit túto metódu len počas prvých troch dní, potom prestať. Na další týždeň pokračovat v liečbe už normálne).

Táto liečebná metóda nemá žiadne známe vedľajšie účinky, avšak na zaciatku budete močit častejsie, ale to len pokiaľ sa doposiaľ dehydrované telo naučí zdržiavat v sebe vodu.

Bolo by prospešné, aby každý v tejto procedúre pokračoval aj po zmiznutí choroby. To samozrejme platí aj pre zdravých ľudí. Táto procedúra by mala byť bežným stravovacím návykom.

Prosím, povedzte o liečbe vodou VŠETKÝM, s ktorými sa stretávate, hlavne tým, na ktorých vám záleží. Takto môžete pomôcť mnohým zbytočne trpiacim. Ľudia v 20 storočí sa žiaľbohu odchýlili od pitia vody k používaniu všakovakých druhov nápojov, čo je tragické, kedže NIČ nesmie zameniť vodu. Smutné je preto aj to, keď lekári, namiesto toho, aby povedali pacientovi, aby pil dostatok vody, kážu piť dostatok tekutín.

Pite čistú nebublinkovú vodu a ostanete zdravší a aktívny veľmi dlho!

Poznámky:

1) Odporúčam používať zubnú pastu bez fluôridu. Žial mnohé pasty obsahujú toxický fluôr, ktorý sa inak používa aj ako jed na myši! Nechcete si predsa čistiť zuby jedom na myši.

2) Výživoví (metabolickí) lekári a špecialisti vyzdvihujú fakt, že tráviaca sústava sa dopoludnia stále zbavuje zbytkov stravy z predošlého dňa. Preto je prošpešné, ak človek (aj zdravý) má ako raňajky pár druhov ovocia, čo výrazne pomôže tráviacej sústave.

3) Po hlavných jedlách obsahujúcich oleje a masti sa musí piť teplá voda, alebo čaj (1-2 poháre). Tí, čo pijete po jedle chladné nápoje, vedzte, že každý chladný nápoj zahusťuje, či stužuje oleje a masti, ktoré ste práve zjedli. Tieto stuhnuté oleje výrazne spomaľujú trávenie. Keď táto stuhnutá zmes potom reaguje so zvýšenou žalúdočnou kyselinou, rozloží sa a je vstrebaná v dnanástorniku rýchlejšie ako ostatné jedlo a ostáva v dvanástorniku. Čoskoro sa táto hmota premení na tuky a výsledkom je často nádor. Teda prosím, šetrite sa a pijte po jedle teplé nápoje, najlepšie teplú vodu.
<< Chlebík ako od babičky | Pite vodu - lacná liečba :-)
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína M. (katkam) ID 62614, mimibazar.sk/katkam (8.11.2008, 8:44)
teplá voda z kohútika je úžitková voda a nie je vhodná na pitie a vraj ani na varenie,,, 8-|
ODPOVEDAŤ
Jana P. (Jana164) ID 50613, mimibazar.sk/jana164 (7.11.2008, 19:21)
tiez suhlasim so vsetkym, pitie vody je velmi dolezite a velmi pomoze pri roznych neduhoch..ale nesuhlasim s pitim vody rano este pred neumytymi zubami..kdesi som citala,ze rano po prebudeni mame v ustach toxiny (preto aj ten neprijemny pach v ustach), preto je najlepsie si ich hned umyt, aby sme ich nesplachli do tela..a inach s tym fluoridom suhlasim, ze je to toxin..bohuzial,je to fakt pravda :-| najlepsie je pouzivat pastu s co najmensim mnozstvom fluoridu, ked uz nezozeniete bez neho..
ODPOVEDAŤ
Maria L. (mery 1777) ID 7859, mimibazar.sk/mery1777 (29.4.2008, 15:12)
No tak či onak, dala som asi pred mesiacom túto lacnú lečbu mame, lebo má stále vysoký tlak - a dnes bola u lekára a celá šťastná mi ďakovala že mala super tlak lekárka :-o :-o :-ootvárala oči jak puk ^o) ^o) (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana Ď. (Zuzka 27) ID 4512 (22.4.2008, 20:04)
Tymto uzasnym receptom asi nic nepokazite ale ani vam nepomoze, to by musel byt vseliek na vsetky mozne choroby :^) Tak trochu mi to pripomina skopirovany hoax (smich)
A Ivetka, medicinsky reprezentant lekarovi nic nepredava, a neviem si ani predstavit ako sa nieco predava nasilu (H) ak to vies porad, zyvsime si tu na bazariku svoje predaje (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana K. (ziarovka) ID 13907, mimibazar.sk/ziarovka (22.4.2008, 19:51)
Tiez suhlasim s Majkou, navyse keby ten fluor bol toxicky, urcite by tu zubnu pastu zakazali. Fluor sa pridava aj do soly a tiez do pitnej vody, tak nieje o com. Ak sa mame liecit vodou, tak si naozaj musite zistit, aku vodu pijete. Ja som z LM a ta nasa je skvela aj z kohutika. Ked som studovala v KE, z vodovodu som sa nenapila ani nahodou. Dokonca som mala problemi s pokozkou po sprchovani. Cim to bolo, zeby intrakom :^)
ODPOVEDAŤ
Maja G. (mrka2) ID 29128 (28.2.2008, 20:16)
so vsetkym by som aj suhlasila,ale nesuhlasim s tym,ze v zubnej paste je toxicky fluor. v paste su predsa zluceniny fluoru,ktore pomahaju predist zubnemu kazu. aj moj zubar mi vravel,aby som pouzivala fluorovanu zubnu pastu. :-o
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (28.2.2008, 13:35)
mne sa to pitie vody pozdáva , ale poradí mi niekto ako to poriešiť, totižto ja vodu z kohútika nevypijem ani zanič na svete aj keď ako dieťa som pila čistú vodu aj so sirupom teraz len minerálky, z dôvodu, že pustím kohútik a tečie hrdzavá voda a toto nevypijem. Už som si skoro zvykla, že horúca tečie hrdzavá, ale studená- hrozné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (6) (6) (6) (6) :-@ :-@ :-@ (6) (6)
A vodárne tvrdia, že je to vporiadku, vraj to že je hrdzavá neznamená že je závadná a za toto platíme nehorázne peniaze, Pardon, že som sa tak rozpísala toto by malo byť v inej rubrike , ale nedalo mi nenapisať o problémoch s pitnou vodou v 21 storočí 8o| 8o| 8o| 8o| 8o|
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (28.2.2008, 18:00)
www.brita.sk
aspon mne to problemy s vodou z kohutika vyriesilo... pouzivam britu uz 10 rokov
ODPOVEDAŤ
JANA B. (JOHNINKA) ID 9504, mimibazar.sk/johninka (28.2.2008, 12:26)
objavena amerika :-(...a pochybujem,ze by nejaky lekar spochybnil pitie vody :-S...pri vaznych ochoreniach(nadory a pod)odporucam iba ako doplnok liecby :-( (hello)
ODPOVEDAŤ
Zuzana F. (ankara) ID 22676 (28.2.2008, 11:40)
Ahoj, poznám túto metódu, je fakt dobrá, dá sa to aj medicínsky vysvetliť prečo je to dobré ale ja som laik a neviem sa vyjadrovať v lek. terminológii. Mám nízky tlak a pomalý metabolizmus - veľmi mi voda pomohla a praktizujem túto metódu. Dá sa ňou liečiť dosť veľa chorôb .A dokonca všetok humus, ktorý máme v črevách to vyplaví. Naučila som sa piť vodu a už mi chýba, ako človek s nízkym tlakom som predtým mala problém vôbec niečo vypiť.A tiež som schudla. Odporúčam to vyskúšať. Zuzka (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu