. .. .. .. .. .. .. .
. . . .

Syrovo-jablkovy masovy narez - RECEPT 38215

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.6.2015 19:17
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Syrovo-jablkovy masovy narez


[ recept č. 38215 zo dňa  ]

Syrovo-jablkovy masovy narez

POTREBNÉ PRÍSADY

600- 700 g mleteho pliecka, 1 vacsie jablko, 1 cervena cibula, 3 struciky cesnaku, 100 ml sladkej smotany (slahackova je lepsia:) ), 1 vajce, sol, korenie, 50 - 100 g struhaneho syra, 1 PL struhanky, trochu masla na vymastenie formy , forma na pecenie

POSTUP PRÍPRAVY

Neviem, kto vynasiel pridat do mleteho okoreneho masa nastruhane jablcko, ale skutocne to nebol zly napad. To pridane jablcko je presne to, co robi narez lahsim, stavnatejsim a odlisuje tento narez od jednej klasickej pecenej fasirky. A ak narez "oblecieme" do syroveho kabatika, tak potom nie je co riesit:)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

maso umyjeme, odblanime a pomelieme, jablka ostruhame a nastruhame na struhadle, cervenu cibulu nakrajame na drobne kocky
k pomletemu masu pridame nastruhane jablcka
potom postupne pridavame vsetky ostatne prisady (cibulu, sol, korenie, smotanu, vajicko)
dobre premiesame, kym sa nam masa pekne spoji (asi 1-2 min.)
formu vymasitime maslom (mozno pouzit aj margarin) a vysypeme struhankou
naplnime masovou hmotou a dame piect do vyhriatej rury na 180 stupnov asi 30 minut
po upeceni vyklopime na pripraveny plech na pecenie vylozeny papierom na pecenie. Pozor! pri peceni sa vytvorila stava, tak tu opatrne zlejte, aby ste sa neoparili a potom narez vyklopte na ten plech. Posypeme hrubsou vrstvou nastruhaneho syra
dame zapiect do zlatista cca 10 minut
narez mozeme konzumovat ako teply , ale aj ako studeny. Vhodny ako doplnok k nejakemu privarku, resp. ako studeny na misy alebo len tak manzelovi na desiatu:) Dobru chut!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Grilovane makrely | Syrovo-jablkovy masovy narez | Torta Milka a ine >>
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (26.10.2011, 19:33)
(zajic) (zajic) (zajic) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Alexandra V. (Saha) ID 521, mimibazar.sk/saha (26.10.2011, 18:27)
Prave peciem nasim na veceru ...uz to rozvoniava (Y) (Y). dam vediet ako chutilo.
ODPOVEDAŤ
Miroslava U. (miricka) ID 3228 (19.6.2011, 10:10)
super napad,urobim na misy alebo len tak,ak dovtedy nevydrzim.Mnam.
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (19.6.2011, 20:01)
Mirka , aj ja som robila len tak :) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (11.5.2011, 8:47)
toto mi uuuplne uslo Andrejka... ake to je? ja ked peciem masko tak davam k nemu jablcko lebo potom masko skrehne.... tie ovocne kyseliny mu pomozu co ma jabko k tomu, alebo citron davam... takze aj toto je isto bombove... a ja milujem sladko-slane chute.... takze toto je pre mna moc zaujimave... |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (11.5.2011, 21:06)
Veronika vyskusaj. Velmi zaujimave chutovo.Jablcko tak jemnuje maso a ta korka zo syra robi narez takym delikatnym. Lepsie to neviem opisat :). papa Ada
ODPOVEDAŤ
Věra N. (Věra N.) ID 75068 (19.4.2011, 7:03)
Zase jeden skvělý recept. (Y)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (12.4.2011, 21:21)
Adrika,to vypadá prudko jedlé. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Prmýšľam,že to je dobrý nápad na šibačku (Y)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (16.4.2011, 9:33)
No vidis a mna to nenapadlo, ale musim konstatovat, ze mas skvely napad (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (5.4.2011, 16:54)
Adrika, tak toto je recept podľa môjho "gusta" (clamp) (clamp) (clamp). Tvoje recepty ma ešte nikdy nesklamali, tak určite vyskúšam čoskoro aj tento :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (16.4.2011, 9:35)
Jarka, dakujem krasne za tvoje velke uznanie. Velmi potesilo (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (14.3.2011, 19:27)
fíha, vyskúšam (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (14.3.2011, 9:22)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (13.3.2011, 20:58)
vyzerá výborne, my máme mleté mäso radi, takže určite vyskúšam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (13.3.2011, 19:37)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) mňam, ja také ľúbim (Y) (Y) (Y) (Y) toto isto vyskúšam a to čoskoro |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.3.2011, 19:55)
Tak len skusaj draha,len skusaj :-p (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Viera P. (vierapacigova) ID 163449 (13.3.2011, 19:22)
No Adi, to je super receptík, čakám návštevu, tak ich týmto prekvapím, *-) *-) *-) *-) *-) ,-) ,-) ,-) ,-), vyzerá to úžastne (F) (F) (F) (F) (F) :-p :-p :-p :-p :-p (D) (D) (D) (D) (D)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.3.2011, 19:55)
Vierka verim, ze nebudes sklamana. Je to jednoduche na pripravu a rozhodne nie take tazke ( na stravenie) ako klasicka pecena fasirka. Ten syrovy kabatik dava tomu patricny smrnc (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Gabriela T. (nogate) ID 22107 (13.3.2011, 19:09)
(Y) (Y) (Y) (Y) Adrika, superrrrr |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.3.2011, 19:53)
Gabika dakujeeeeeeeeeeem (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (13.3.2011, 18:08)
Adriánka-nádhera (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.3.2011, 19:53)
Livka, vdaka za pochvalu. Nic narocne, ale zato velmi chutne (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Kontakt | Nájdete nás na Facebooku