. .. .. .. .. .. .
. .

Eskymáci - RECEPT 38140

Katarína B. (kava4) ID 47637
.
Oblasť: Malacky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.5.2008
Naposledy: 16.3.2024 0:36
Aktualizácia: 23.1.2024 8:31
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 16
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 39
RODINNÉ FOTOGRAFIE 26
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 84
NÁVODY 25

SLADKÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Eskymáci


[ recept č. 38140 zo dňa  ]


Eskymáci


POTREBNÉ PRÍSADY

Na cca 20 ks potrebujeme:\r\nCesto: 250 g múky, 150 g tuku /Hera a maslo, ½ na 1/2/, 60 g lieskových orechov, 120 g mletého cukru, 1 žĺtok, ½ mocca lyžičky jedlej sódy a rovnako škorice.\r\nKrém: 1 pudingový prášok /vanilkový 40 g/, 300 ml mlieka, 70 – 100 g pieskového cukru, 50 g stuženého tuku /Omega/, 250 g masla.\r\nPoleva: 1 bielok, 70 g cukru, kokos na obaľovanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Kolieska 1. Dobre premiešame všetky suroviny na cesto. Nechajte v chladničke hodinu odpočívať. 2. Z cesta vyvaľkajte tenký plát, vykrajujte kolieska a ukladajte na plech. Vložte do trúby predhriatej na 180 stupňov C.


3. 1/3 upečených vychladnutých koliesok namočte do bielkovej polevy. 4. Kolieska spojujte krémom po troch, horné koliesko musí byť s polevou.


5. Boky eskymákov potrite krémom a obaľujte v kokose. 6. Dajte vychladiť do chladničky. Poleva Preosejte múčkový cukor. Zmiešajte s bielkom. Krém Do studeného mlieka dajte cukor a pudingový prášok. Za stáleho miešania zahrievajte k varu. Hustý puding varte asi 2 – 3 minúty, musí stratiť chuť surového škrobu. Stiahnite hmotu z tepla a vmiešajte kúsky stuženého tuku a šľahajte tak dlho, až sa tuk spojí s pudingom. Za občasného miešania nechajte vychladnúť na izbovú teplotu. Zmäknuté maslo vmiešajte do pudingového základu.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Lentilková torta | Eskymáci | Kuriatková polievka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (20.6.2011, 14:44)
(Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (zajic) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evik evik) ID 62536 (7.6.2011, 8:22)
(Y) (Y) (Y)vyskúšam
ODPOVEDAŤ
katinka i. (Lily65) ID 190296 (11.3.2011, 11:33)
Vyzerajú výborne,určite ich vyskúšam. (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (11.3.2011, 8:01)
vyzerajú super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (10.3.2011, 23:29)
vyzerajú byť prudko jedlí (zajic)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (10.3.2011, 22:00)
Eskimáci sú pekní (clamp) (clamp) (clamp) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu