končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov)Novohradský šalát s opečenou bagetou potretou cesnakom[ recept č. 37644 zo dňa 24.2.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 300 g čínska kapusta, 2 paradajky, 100-150 g šunky, 150g tvrdý syr, 100g kukurica, a asi cca 3 PL majonézy, 2-3 bagetky a 1-2 strúčiky cesnaku. POSTUP PRÍPRAVY postup píšem pri obrázkoch\r\nToto množstvo vám vystačí na cca 6 porcií ( ako sú na obrázku- malý tanier). Je fajný, rýchlo ho urobíte a zasýti. DAJTE VEDIEŤ AKO CHUTIL :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI kapustu si nakrájajte na menšie kúsky paradajky tiež na menšie 3 PL kopcovité kukurice, môžete pridať aj varené vajíčko ( ja ho veľmi nemusím) šumku teiž nakrájať na menšie, tak všeliak, má to lepší efekt :) syr postrúhať na hrubo pridať majonézu, ak je málo tak ešte si pridajte, ale POZOR aby jej nebolo veľa. dobre pomiešať... upiecť bagetky, potrieť cesnakom a haaaaaaaaaaaaaaaam. DOBRU CHUŤ OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (16.3.2011, 21:32) | |
to je dobrota! na sobotu ho spravím | |
ODPOVEDAŤ |
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (20.3.2011, 13:15) | ||
VýBORNÝ šalátik! veľmi odporúčam! dakujeme krásne za nápad! ešte taká obmena mi napadla.. viem si naň predstaviť aj trocha tuniaka na vrch.. kto má rád... určite budem robiť pravidelne http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=786864&strana=1 |
||
ODPOVEDAŤ |
Denisa T. (BENQ11) ID 79775, mimibazar.sk/benq11 (7.4.2011, 21:17) | ||
Super ste to urobili, som rada že chutí..... | ||
ODPOVEDAŤ |
Andrea J. (mandusa) ID 24820 (25.2.2011, 22:16) |
Šalátik vypadá výborne, určite vyskúšam |
ODPOVEDAŤ |
Denisa T. (BENQ11) ID 79775, mimibazar.sk/benq11 (7.4.2011, 21:18) | |
.......................... potom | |
ODPOVEDAŤ |