. .. .. .. .. .. .
. .

Bryndzovo-cibulove zemlicko-pagaciky:) - RECEPT 37239

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.7.2018 9:04
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Bryndzovo-cibulove zemlicko-pagaciky:)


[ recept č. 37239 zo dňa  ]


Bryndzovo-cibulove zemlicko-pagaciky:)


POTREBNÉ PRÍSADY

2 cervene cibule, 2PL oleja, 500 g polohrubej muky, 1 a 1/2 KL PDP, 1 KL soda BB, 200 g masla, 200 kyslej smotany, 250 g bryndze,70 g struhaneho syra, zltko na potretie a sezamove semiacka na posypanie, papier na pecenie

POSTUP PRÍPRAVY

Zemlicky? Pagaciky? Neviem:(. Chutovo mi pripominaju pagaciky, ale tvarovo zemlicky. Nech si ich uz pomenujete ako chcete, tak rozhodne to na skvelej chuti absolutne neuberie. Moj anglicky kolega ich zhodnotil ako beautiful scones:)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

cervenu cibulu posekame nadrobno, spenime dosklovita. Odstavime, nech vychladne
do misy dame preosiatu muku zmiesanu s PDP a soda BB, smotanu, bryndzu , maslo, struhany syr a nakoniec aj vychladnutu, poprazenu cibulu. Osolime, okorenime ( ja som korenila dost hodne poprazenu cibulu, aby sa korenie lepsie premiesalo aj v ceste), spracujeme cesto a odlozime na1 hod. do chladnicky. Moje tam bolo asi tri hodky , pretoze som medzitym robila tisic a jednu inych veci:)
cesticko pripravene na cestu do chladnicky. Nezabudnite prikryt
z cesta formujeme 3-4 cm gulicky. ja som prvu davku robila trochu vacsie, takze mi z celej davky vyslo cez tridsat takychto zemliciek. S cestom sa vyborne pracuje, je take elasticke. Takze sformujem gulky a kladieme na plech vylozeny papierom na pecenie. Kladieme ich dalej od seba lebo trochu narastu. Pred pecenim ich potrieme rozslahanym zltkom a posypeme sezamovymi semiackami
pecieme pri 190 supnoch asi 20-25 minut. Treba nechat dobre vychladnut.
uz upecene. Jedna uz chyba:)
boli skvele aj na druhy den. Mala som ich na tanieri, prikryte sackom. Naozaj boli skveleeeeeeee, mnam


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Spanielske vtacky s prazenou ryzou | Bryndzovo-cibulove zemlicko-pagaciky:) | Sampinonovy salat >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (12.1.2013, 16:53)
Robila som bezlepkové a musím povedať že boli super (Y)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (14.2.2011, 10:53)
perfektné, určite vyskúšam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
maria s. (ursula4) ID 182697 (13.2.2011, 18:18)
prosím ťa,ty píšeš že robíš guličky,ale na plechu to vypadá ako placky,má sa ta gulička stlačiť?
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.2.2011, 19:07)
Majka, robia sa gulky. Mas dobry postreh. Ja som ich mierne prstami zatlacila, ale vobec to nie je potrebne, pretoze sa sa pekne "oduli" do tvaru zemlicky. Preto som ich nevedela ani ako nazvat ci zemlicky, ci pagaciky. Pagaciky sa vykrajuju z cesta. Tu sa robia gulicky. A z toho som dovodu som to ani v recepte neuvadzala. Dufam, ze som nikoho neuviedla do omylu. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (13.2.2011, 17:37)
super, ja som si cestou z Blavy kúpila bryndzu vo Zvolenskej Slatine , tak viem na čo ju použijem (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.2.2011, 19:02)
Uvidis, ze je super. Skvele cesto, dobre sa s nim robi a chutovo tiez super (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (13.2.2011, 12:59)
ukladám a rozhodne vyskúšam, potom dam vedieť ako sa mi poadarili
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.2.2011, 19:01)
Ivanka, ocakavam tvoj nazor na tento pre mna super receptus (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika B. (VRytmeMody) ID 142703, mimibazar.sk/vrytmemody (13.2.2011, 12:05)
(Y) perfektny receptik, uz aj odpisujem a urcite vyskusam.. (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.2.2011, 19:00)
Veronika, tesi ma, ze receptik zaujal a verim, ze nebudes sklamana, ked ho vyskusas. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (13.2.2011, 11:26)
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.2.2011, 18:59)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína I. (catty181) ID 33382 (13.2.2011, 8:57)
Adrianka,tie vyzerajú skvelo. (clamp) (clamp) (clamp)A keď jedna zo surovín je bryndza,tak nepochybujem o skvelej chuti. (pl)Iste tieto žemličko-pagáčiky vyskúšam.Prajem krásny deň. (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.2.2011, 18:59)
Katka ak vyskusas, budem velmi rada, ked pridas svoje postrehy resp. svoj nazor na tieto zemlicko- pagaciky (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu